HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Alice, tare rau imi pare pentru noaptea ta...Al meu vad ca e cuminte foc de la o vreme incoace si ma tem sa nu-l deochi...La patru ore m-a trezit cu cate un scancet pt ca vroia tzitzi.
Noce, interesant ce zici tu acolo cu decalotatul...Si neumbland deloc acolo, nu pateste copilul nimic, nu se infecteaza cum stim noi?
Ica, reafirm ce am mai spus: copilasul asta iti seamana leit! Si ce gropite are...o splendoare de copil!Bravo mami! Dar tu ai renuntat la alaptat, sunteti numai cu formula?
adrianaBuc spune:
neata
nici un bulgaras la orizont?
Bebelina mea e bine, au inceput deja crampele abdominale, parca mi se pare cam rosu buricul, dar poate ca mi se pare doar. In schimb, eu nu sunt bine, am dureri fantastice de burta de fiecare data cand vine un val de lohii. Durerile din travaliu au fost parfum pe langa astea. Am vorbit cu ginecologul si pediatru si ambii mi-au recomandat antiinflamatoare, desi ele nu sunt recomandata in alaptare, dar altceva nu pot face. Deja ma lupt cu durerile de vineri, daca nu dispar curand o sa merg la un control amanuntit, sa nu apara vreo complicatie.
Va pup
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Nicole1980 spune:
Si la noi au inceput crampele. Pana acum se trezea la 4-5 ore, dar azi-noapte s-a trezit din ora in ora tipand. Inca suntem pe Bonisan, cum ii dau cum se aud parturi si se linisteste. Off, imi este asa de mila de ea… Aseara am culcat-o cu mine in pat. Surprinzator ca ziua nu prea are crampe….Trebuie sa fiu si eu mai atenta la ce mananc…
Buricul nu ne-a cazut inca si avem 2 saptamani… In schimb cand il sterg cu alcool, pe tampon raman niste secretii, oare o fi normal ?
suzieq spune:
Alina, noi tot infacol ii dam de colici si nu se constipa deloc, ii dau de 3 zile si are scaun aproape dupa fiecare masa, mananca lapte de mama muls.
Anahadasa, noi avem in casa aparat de aerosoli laica cu ultrasunete, are masca si pt copil si pt adulti, noi l-am cumparat pentru mine ca am sinuzita si foarte bine am facut ca l-am luat.
Mrg, ai grija cu operatia si raceala, mai bine mai astepti pana te refaci complet ca o sa-ti fie foarte greu operata si racita.
Multumesc celor care mi-au spus cum procedeaza cu decalotarea, trebuie sa mai studiez un pic.
MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012
suzieq spune:
Mihaela, la multi ani si tot ceea ce iti doresti, sa ai parte de o nastere usoara si un copilas cuminte si mancacios!
MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012
adc spune:
Buna dimineata!
Bine ai revenit, Lali, ma bucur ca puiutzului Andrei ii merge bine si e cumintel noaptea.
La noi nu e nici o regula, bebe e asa si asa. Am experimentat si niste colici, in prima faza m-am tinut tare ca eu nu ii dau picaturi, pana la urma i-am dat infacol. Nu stiu daca a avut efect sau nu, oricum ma bucur ca nu e constipat.
Noi ne-am cantarit pe rand pe cantarul de adulti cu bebe in brate si apoi fara el si am facut diferenta, si a rezultat ca suntem cam pe la greutatea initiala de la nastere, nu stiu insa cat e de precisa metoda. Oricum cresterea in greutate nu e formidabila, dar atata timp cat suge bine, face pishu si caca constant eu una nu imi fac probleme.
Mamicile de baietei, am decalotat cat s-a putut fara sa fortez, am curatat putin ce era acolo, si se decaloteaza aproape complet. O sa intreb pediatra daca e bine, eu habar n-am, sotului meu care ar trebui sa stie ii e teama sa se uite, dar cum puiutzul n-a fost deranjat de manevra, presupun ca nu e rau ce am facut.
Nu prea imi place ca dupa baitza se umple de pete rosii pe burta si pe piept, nu la scutec unde e foarte fina pielea, chiar daca l-am mai "uitat" cu kk (mai binezis facuse atat de putin ca nu am observat ca trebuia schimbat).
Sophia, sunt cu ochii pe tine.
Deci, astazi avem 9 zile, suntem dupa o noapte super linistita, si aseara ne-a picat buricutzul.
danezza spune:
adriana - ai incercat cu supozitoare diclofenac?
noua ne dadeau in spital si ne mai calmam
ica7 spune:
ileanamultumim! deci ai inceput sa ai nopti mai linistite. ce ma bucur
alice asa facea micutul meu cand avea colici. se foia si nu atipea decat pentru 10-15 minute.
nicole cred ca ar trebui sa intrebi pediatrul. nu cred ca e normal.
nici mie nu-mi place buricutul care e usor iesit, dar ii pun centura aceea de care va povesteam si ca sa nu mai alunece acum i-o pun peste body.
puiutza am vrut de aseara sa-ti spun ca demult n-am mai auzit pe cineva vorbind atat de frumos despre partener. ma bucur pt tine.
fetelor eu nu mai pot cu vremea asta. noi suntem iar inzapeziti si nu itra/iese nicio masina de pe strada. nici gunoiul nu ni l-au luat de 2 saptamani. offf...cand ma uit la stiri ma apuca plansul.
biancabia spune:
LA MULTI ANI, MIHAELA!! SANATATE MULTA SI NASTERE USOARA!! SA TE BUCURI DIN PLIN DE MINUNITZA CE INCA O PORTI IN BURTICA!!
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+
biancabia spune:
Noi am decalotat dupa un an, pt ca asa ni s-a recomandat. Acum inca nu se decaloteaza bine. In perioada cand ii faceam numai baie insistam mai mult si chiar incepuse sa se decaloteze bine. Acum facem mai mult dus si nu prea insist. Sper sa nu se inchida. Personal consider ca trebuie decalotat, concluzie trasa in urma discutiilor cu medicul pediatru
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+