HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 17
anahadasa spune:
multumesc marisa!
mrg, fetita noastra sara este nsascuta in 15 febr, miercuri implineste 5 ani! succes la operatie!
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE
Giulia_S spune:
Eu am un strumf de 7 luni deja (bebe de iulie 2011) si nici nu stiu cand a trecut timpul :). Sugestie (din proprie experienta) - ca sa va odihniti mai bine noaptea luati o lingurita de polen inainte de culcare si incalecati o perna pentru gravide. "Odihna" de dupa nastere m-a convins - cam tarziu - ca merita sa dormiti acum cat puteti de mult, sa va incarcati bateriile. Va recomand perna "bastonas" de pe www.pernegravide.ro - e super confortabila, nu se lasa si are si un pret bun. Sarcina usoara!
mrg spune:
Anahadasa,Puiutza va multumesc frumos pt urari!Sa dea DD sa fie bine si sa ne strangem toate mamicile pe noul forum!
37+ sapt
noce spune:
hello!
Puiuta si Mihaela, multumesc pentru galerie! Eu zic sa topaie fetele intai pentru voi ca pareti mai aproape
Puiuta, tu chiar ai semne bune, cred ca a inceput dilatatia, ceea ce e ideal.
Bubles, felicitari! Sa fie sanatoasa Antonia si tie refacere rapida!
Catiushor, mi s-a parut mie ca avem ceva in comun. O stiu pe Ditta, suntem in 2 grupuri de mamici pe fb.
Gruia si-a ales singur data nasterii pe 1 ian? Frumoasa data!
Azi am bagat si eu mers ca soldatul, am dat vreo 7-8 ture de farul constanta, de cred ca ma vedeam mai bine ca farul, o gravida mare intr-o geaca rosie, pasind la trap prin zapada. Plus, drumul pana acasa, plus cele 7 etaje, am inceput sa simt ceva disconfort.
Maine dimineata ma duc la analize de sapt 41 Ma gandesc ca daca tot nu nasc inca, sa vad daca mi-a mai crescut fierul si hemoglobina, ca eram usor anemica acum 2 sapt, intre timp am baut fiole cu spor, sa vedem daca au ridicat nivelul.
Mai e cineva peste DPN pe aici?
Despre decalotare au scris mamici pe bloguri, cred ca si eu, dar nu mai tin minte Pe scurt, noi nu l-am decalotat pe Filip, nu umblam deloc, e un obicei relativ local. In Canada este considerat "child abuse" si se pedepseste. Cand a venit o pediatra acasa si l-a tras de putzica, am schimbat-o si gata.
CristinaGoji, iti doresc nopti linistite si zile cu ciocolata (e cel mai bun anti-depresiv pe care il cunosc).
Bianca, si tu cu intepaturi
Sophia, daca tu simti nevoia sa mai astepti, poate de asta are nevoie bebe. Poti sa ajungi la maternitate in travaliu si sa nasti cum vrei tu. Macar asa stii ca iese bebe cand e gata. Pe mine sarcina trecuta ma tot chema dr la inducere, dar nu m-am dus, am vrut sa iasa cand ii era vremea.
Nastere usoara fetelor!
Mami de Filip 1 august 2009 si 40s+
lalitzuza spune:
Buna seara dragi mamici , burtici si bebelusi.Am reaparut ,desi nu am scris de mult am reusit sa va citesc cat de cat ..
Vreau sa multumesc tuturor fetelor ptr incurajari si urarile de bun venit.Din seara asta am laptop asa ca ca pot sa scriu in voie ( atat cat o sa ma lase Andrei )
Sa va spun despre noi:Andrei are 22 de zile ,este un scump , il pupacesc toata ziua , papa numai tzatica, noaptea se trezeste doar o data si apoi dimineata.Ziua in schimb mai face ceva figuri dar pana la urma "se preda ".Eu sunt ok am suportat f bine cezariana , mi-am vazut toata operatia in oglinda si am fost tare incantata sa pot vedea fiecare secunda ce se intampla cu mine si puiul meu.Am trait ca de altfel fiecare mamica , clipe pe care dictionarul limbii romane nu are suficiente cuvinte sa pot explica starea de fericire .... poate pe viitor o sa va povestesc mai multe din maternitate -furia laptelui ,conditii din maternitatea de stat etc etc
Am cava de recuperat din capitolele anterioare dar sigur o sa fac asta zilele care urmeaza.
Vreau sa urez tuturor mamicilor recuparare rapida , si bebelusi sanatosi,fara colici , mancaciosi .
SCOT SI EU CATEVA MOTATE PTR FETELE CARE URMEAZA
NASTERE USOARA TUTUROR!!!
Pup mamicile , buticile si bebelusii
PS semnatura o schimb maine
40+ de
Nicole1980 spune:
Mihaelaradu - ti-am citit cu mare interes si emotie blogul si postarile despre nunta. Imi induci o stare de bine si de optimism prin postarile tale, felicitari pentru transparenta cu care scrii si cu care aduci aproape de tine cititorii...
ica7 spune:
alina acum am pus poze noi
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Ica#5708363764824507010
am vazut pozele voastre...pffiu...ce frumusei sunteti cu totii si cata liniste si dragoste emanati. sara e dulce foc cu ochelarii si cred ca o sa fie o surioara mai mare tare grijulie.
lalilutza ma bucur ca esti bine. felicitari si acomodare rapida!
anahadasa multa sanatate puilor si voua!
Alice_Elena spune:
Eu am avut o noapte tare proasta. S-a foit copilul asta de m-a zapacit. Nu plangea dar se foia, mai scancea la 7 jumate s-a trezit de tot.
Acum atipeste 10- 5 minute si se trezeste... E foaaarte agitat nu stiu ce e cu el
Apropo de bubite. Eu l-am spalat cu tarate si apoi l-am dat cu o crema foarte hidratanta. Speciala pt piele atopica si uscata