HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 20
puiutza27 spune:
Mihaelaradu LA MULTI ANI! Fericire, sanatate si implinire sufleteasca iti doresc!
Ica Este fantastic Robert Stefan, m-a omorat cu zambetul lui, un mare pupic si pentru el
Anda, Doamne ajuta ca sunteti bine! Multa sanatate in continuare!
Adriana, sanatate multa!
Sophia, il asteptam de bebe David Andreas. Asadar o sa avem sigur un bebelus nascut si pe 14 feb. Multa bafta pentru maine
Alice, poate doarme mai mult acum peste zi si te poti odihni si tu!
Alina de mult vreau sa intreb si de fiecare data mi-am amintit cand nu eram pe langa calculator. Tu ai scris la un moment dat ca sotul tau este nascut pe 21 aprilie? Te intreb asta pentru ca si al meu tot pe 21 apr este si stiu cat este de calm, atent si cata rabdare are.
Voi ziceti ca eu nasc, dar nu mai am nimic. Cum spuneam, maine merg din nou la spital pentru monitorizare. Daca nu va scriu maine seara inseamna ca am ramas acolo...
38+
alina_anto spune:
LA MULTI ANI MIHA!!!
Iti doresc sa fii fericita alaturi de sot si de minunea ce va veni pe lume!
Sunt sigura ca vei fi o mama minunata!!!
te pup cu drag
Anda Offff ce trebuie sa fi fost in sufletele voastre, mai ales al tau, mami.. Cel mai rau e ca se intampla lucrurile astea cand nu te astepti..tu stiai ca totul e perfect si uite ca nu a fost chiar asa.. Dar acum nu mai conteaza, importante ca bb e bine, mancacios!!! si cuminte. Va imbratisez pe toti
Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat, k citesc in reprize...ma tot intrerup partzurile lui Filip
aaaa, mrg, sofia
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
kraluca spune:
buna tuturor!
Anda - bine ca a trecut totul cu bine si sunteti bine sanatosi acasa! ai trecut prin multe si meritati din plin sa fiti fericiti! si noi tresarim la fiecare sughit (si-s destul de multe, deoarece mandra inghite aer la supt) si ne bucuram de mica minune. am plans putin sambata deoarece micuta a facut icter... a mai si stranutat si aveam impresia ca ma depaseste situatia si nu ne vom descurca. intre timp, m-am mai imbarbatat!
Mihaelaradu - la multi ani!!! multa sanatate si noroc!
sophia - la mine nu s-a uitat nimeni la unghiile mele, iar in picioare aveam sosete probabil depinde si de anestezie, insa la rahi nu au contat unghiile
Alice_Elena spune:
Anda, ma buxur ca sunteti bine! Nici nu vreau sa mgandesc prin ce ai trecut.
Acum inteleg de ce a vrut doctorul meu sa merg cat mai departe cu sarcina, chiar daca aveam si eu o operatie la activ. Oricum mi s-a parut ca s-a adaptat mai greu radu nascut la 39 de sapt fata de mara nascuta la 40.
Poate avea ceva repercursiuni situatia asta? Sau e in regula acum ca a trecut peste?
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Anahadasa iti recomand din suflet aparatul de aerosoli de la Joycare. Este cel mai bun pe care l-am testat si crede-ma ca am 2 acasa (omron si inca o minune) dar nici nu se compara cu acesta. Poti sa le faci linistita aerosolii in timp ce dorm, nu scoate absolut nici un sunet, are luminita ca sa nu mai aprinzi lumina si ceea ce este f important, copiii stau la orizontala si poti sa tii masca cum vrei. Celelalte, pe care le am si eu, scot un sunet ingrozitor de sperie si copiii si trebuie sa tii masca in sus, asa ca esti nevoita sa tii si copilul in brate. F greu. Eu am testat joycare-ul la o prietena si crede-ma merita toti banii. Eu sigur o sa mi-l iau, desi ti-am zis ca mai am 2, dar nici nu se compara. Olga, mamica lui David iepurasul si 38+ |
Cat costa?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui danezza adriana - ai incercat cu supozitoare diclofenac? noua ne dadeau in spital si ne mai calmam Mami de Eva Nicole - 01.02.2012 MTHFR C677 Homozigot |
Cu astea ma tratez cel mai bine. Isi fac mai repede efectul.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012