FIV in Ungaria 153
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
imiMSiti tinem pumnii si sa vii " doi intr-unul " la promotie , bafta !
Desiderioma bucur sa aud ca s-a intamplat minunea dupa atatea FIV-uri nereusite , ne redai speranta , face bine la moral cand auzii vesti bune.
adipapazi spune:
Desiderio, cand citesc vesti ca a ta de la fete cu vechime aici, ma umplu de fericire. Cum o s-o keme pe minunica voastra?
Floryma, capul sus!
Olimpiadobre, ce faci?
Irene, esti pupo, da?
adipapazi spune:
Cred ca nici desiderio nu e ales la oha.
Asadar, esti de-a mea, dupa cum vezi la semnatura!!!bravooooooooooo!
corinuka_g spune:
'neata doamnelor!
desiderio felicitari!! sarcina usoara si fetita sanatoasa la termen!
jaguar bafta multa azi la PK! asteptam vesti bunee!!!
ImiMS bafta si tie la szeged! vrem vesti bune si de acolo!
irene cumtrece timpul?
olimpia, noutati?
va pupic, sper ca sunteti bine!
6+ Multumesc Doamne!
Gretta spune:
samira: Iti multumesc tare mult! ma duc sa ma interesez aici de analize. Pusi
imiMS: te asteptam cu vesti bune!
norma36 spune:
Buna fetelor,
am fost la d-na Militaru in Cluj. Am vesti bune pentru cele care nu vor sa mearga in Ungaria la analize; la Blue life se face cariotipul cu 400 lei de persoana(fata de 1.600 cat e la Sunevo), deci ca si in Debrecen, asa ca nu cred ca mai merita drumul. De asemenea a zis ca in prima faza, ea recomanda pchetul de 650 lei (cel cu MTFR-uri).
http://www.geneticcenter.ro/pachete.php pentru cele care inca nu au facut nici o analiza de trombofolie pana acum.
A facut cineva analiza la Synevo pentru D-dimeri? Stiti cumva cate zile dureaza pana primesti rezultatul? Am sunat si am intrebat si mi-au zis ca in aceeasi zi si costa 35 lei; m-am uitat si la Med Life si acolo dureaza 10 zile si costa 80 lei. Unde imi recomandati sa fac?
Mi-a zis d-na doctor ca e suficient sa faca D-dimeri in saptamana 12; si ca nu are rost sa fac Anti fxa si homocisteina. Voi ce ziceti?
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
5ab1na spune:
d-dimeri la synevo am facut eu. primit in aceeasi zi. nu stiu de ce dureaza atat dincolo. bafta.
_Irene_ spune:
corinuka:timpul trece destul de greu; ieri mai ales gandurile negre m-au acaparat cu totul dupa o noapte in care am avut dureri de burta groaznice si apoi am mai aflat ca nu mi-au putut congela niciunul din cei trei embrioni care-mi ramasesera. Noaptea trecuta povestea s-a repetat si cred ca am descoperit cauza: cand ma intorc cu fata in sus ma apuca instantaneu durerile si nu-mi mai trec fara No spa.
Noroc cu un inger pazitor de pe forum ( adipapazi) care mi-a mai ridicat moralul. La care s-a adaugat si speranta pe care mi-a sadit-o in suflet vestea pe care ne-a dat-o desiderio .
Pot sa spun ca astfel de exemple sunt semnul clar ca maternitatea este un miracol care nu se poate infaptui decat atunci cand DD considera ca suntem pregatite.
Ma rog ca acest moment sa fie cat mai curand pentru noi toate.
Desiderio: sa te bucuri din plin de minunea care ti se intampla si sa fii o mamica fericita! Jos palaria in fata gestului tau!
cris_25: datorita impresiilor pe care ni le-ai impartasit despre Korona am ales aceasta locatie si nu am regretat; avand in vedere raportul pret/calitate pot spune ca e alegerea cea mai buna; si la noi in familie tot sotul e cu vrajeala .
ImiMS: Doamne ajuta sa fie totul bine! Deja ti se simte lipsa pe forum. Ai ajuns cu bine?
irinaflorea: Bafta multa! Tinem pumnii!
Oare ce se intampla cu olimpiaflorea? Ar fi trebuit sa ajunga de o saptamana la Buda. N-o avea net?
_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
Gretta spune:
irene: Te inteleg caci asa am patit si eu doar ca eu nu am luat No-spa, nu ma intrebama de ce ci pur si simplu. Iti doresc succes, relaxeaza-te si bucura-te de aceste momente magice din viata ta. Cand trebuie sa-ti faci Bcg-ul? bafta multa iti doresc si sa vii cu un beta mare!
imiMS: Mi s-au lungit ochii dupa tine! Asteptam vesti bune de la tine!