FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

ImiMs unde esti draga????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Multumesc de incurajari...si ptr ca v-ati gandit la mine!!! Conteaza enorm de mult!

Am ajuns cu bine inapoi.Am plecat ieri dimineata la 5 si am ajuns acasa azi noapte la 1:30.Acum sunt la job ( de la 7 ) si nu mai pot de somn

Drumul a fost OK...mai inzapezit incolo,dar nu prea aglomerat...mai curat dar mai plin de tiruri inapoi.

Pe scurt: sunt OK din punct de vedere fizic, analizele Ok si ele la amandoi, in aprilie putem face FIV!
Pe 1 martie incep sa iau vitamine: femibion 800, cetebe 500 si ceva cu omega3 ( ultimele doua si sotul le va lua ).In a doua zi de CM incep cu Lindynette si prin ziua 10-13 merg la eco la Szeged ( asta cam pe la mijlocul lunii martie ), iar daca totul merge bine atunci imi da si schema de tratament, tratament pe care il incep cu al doilea CM...primele 4 zile de injectii le voi face acasa, iar dupa " ma mut" la Szeged ptr cca 2 saptamani! Dr preconizeaza punctia si ET undeva in a doua saptamana a lunii aprilie.Doamne ajuta!

Mi-a dat si Bromocriptin ptr prolactina, cate o jumatate de pastila seara ( asta pana ma gravidesc ) si ptr candida ginoxin crema in doza unica ( cred ca exact asta mi s-a recomandat si de catre voi aici pe forum )

Pentru cine este interesat, preturile s-au schimbat incepand cu 01.02.2012...au mai crescut putin...:

Consultatie - 15.000 ft
Spermograma - 15.000 ft
Ecografia - 10.000 ft
Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete - 115.000 ft
Punctia ovariana - 120.000 ft
ET - 120.000 ft
ICSI -120.000 ft
hatching -60.000 ft
crioprezervarea embrionilor 25.000 ft

( asta raportat la ce scrie pe prima pagina...poate modifica cineva si acolo )

Va pup, o zi frumoasa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

ImiMS, daca ne ajuta DD, o sa facem FIV cam in aceeasi perioada. La mine in jur de 10 martie va fi CM pe care incep stimularea... undeva prin 10 aprilie voi fi la Buda!!!! (sper)

Irene, mai este putin pana pe 17... tinem pumnii

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Doamne ajuta in continuare ImiMS. Trasferul dupa cate zici se va realiza in jurul Sfintei sarbatori de Paste. In perioada aceea nu se pot intampla decat minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
ImiMS felicitari! sa fie intr-un ceas bun! tratament usor si cu roade!
jaguar n-ai ajuns acas"? asteptam vesti!!!
s-au scumpit la szeged, acuma e mai scump ca la buda?? monitorizarea, punctia, ET-ul la buda sunt 114000 ft, ICSI 110000 iar AHA 50000ft...poate le-au scumpit si ei??
eu am vazut ieri inimioara ..este una singura, s-a prins doar un bebe din 3, dar sper sa m-ajute Dumnezeu in continuare si sa fie sanatos/a...PK mi-a zis sa continui cu utro pana in saptamana 9...gravidutele dupa fiv, voi cat utro luati? pana cand? ca stiu persoane care au facut fiv si continua cu utro si in saptamana 13...
va pupic

6+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

corinuka_g felicitari pentru inimioara!! Sa bata cumintica la locul ei inca 9 luni.
ImiMS si Cris-25 sa va aduca iepurasul mult dorit!

Cat despre preturi eu cred ca si la Buda s-au modificat.Multu ImiMS de anunt-acum trebuie sa-mi scutur un pic mai bine pusculita...

Pana atunci ne ramane doar

Nothing is impossible, some things are just harder than others.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Hello,

Desiderio...nu am cuvinte, esti minunata si citind ceea ce ai scris nu pot decat sa iti doresc sa va fie bine si iti multumim ca ai redat o raza de soare pentru toate.

IMIMS bine ai revenit si totul sa ie cu bine pana la final....cu bebe in brate.

Salut pe toata lumea...nu dau nume caci imi este teama ca as putea uita pe cineva.

PS. Corina....eu nu iti pot da un sfat dintr-o experienta similara, insa ceea ce iti pot spune este ca sora mea cu sarcina obtinuta naturala a lua utro (200mg 1 dimineata -otal si unul seara vaginal) pana in saptamana 14 de sarcina. Cel mai bine intreaba dr care supravegheaza sarcina.

FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc fetelor, Doamne ajuta pe fiecare dintre noi!!!!

Ma bucur daca v-am fost de folos cu "anuntul"...m-am gandit ca e bine de stiut ptr cele care se pregatesc ptr FIV in perioada imediat urmatoare
Daca e cineva interesat, pot sa trimit pe mail lista noua, ca o am in Word...da-ti-mi PM

Irene...tinem pumnii ptr tine acum...ca numai maine nu-i poimaine,asa??????
Cris...asa este,o sa cam fim in aceeasi perioada...si poate si Gretta...mie-mi va veni zana undeva prin 30-31 martie atunci...si de acolo vom demara in forta!!!Acum urmeaza sa-mi caut cazare aproape,ieftin si frumos
Corinuka...e bine ca s-a prins si unul...Doamne,ce senzatie trebuie sa fie sa-i auzi inimioara

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Corinuka, eu am luat utro pana in saptamana 17. Ce-i drept ajunsesem la doza redusa de 400mg/zi de la 800 cat fusese initial, dar mi-a scazut doza treptat, astfel incat sa nu intrerup brusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Mie mi-a zis doctorul ca trebuie pana in saptamana 12 sa continui cu utrogestan de 200,oral, la pranz si seara si dimineata cu crinone intravaginal. In saptamana 12, daca totul decurge bine, ii mai sun. Ginecoloaga a zis ca nu intervine in tratamentul de sustinere. sa fac tot ce zic cei de la Debrecen.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput