FIV in Ungaria 153
Raspunsuri - Pagina 11
Goofytza spune:
Daca mi s-a recomandat sa fac analizele premergatoare FIV respectiv hormonalele in ziua 2-4 ale CM...ce ziceti? este mai bine intr-o zi anume sau aleg eu in care dintre cele 3 zile sa le fac?
Multumesc.
Nothing is impossible, some things are just harder than others.
ImiMS spune:
Da...eu zic ca poti sa le faci oricand in aceste zile...Mie mi-au zis ziua 2-3,si am facut in ziua 2!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
Goofytza spune:
Multumesc ImiMS.
De obicei in ziua 2 sunt cam "bulversata"...o sa vad cum o sa ma simt.
Nothing is impossible, some things are just harder than others.
desiderio spune:
Fetelor, revin cu postarea referitoare la donarea medicamentelor; cred ca este oportun sa va spun despre ce medicamente este vorba, asa puteti intelege mai usor cele care le aveti in schema daca pot sa va fie de folos sau nu; spun asta deoarece m-au contactat cateva fete, insa ori nu aveau in schema tratamentul acesta, ori inca nu aveau stabilit urmatorul FIV; sunt convinsa ca acolo undeva, exista o persoana careia ii pot fi de folos si stiu ca orice ajutor cat de mic e important pentru fiecare dintre noi; medicamentele au fost tinute in conditii optime (la care este cazul);
lista este:
1. Medicamente pentru pregatirea organismului inainte de FIV:
a) KLINON – D 100 – de la Richter Gedeon (valabilitate 06 2014)
b) SUMAMED – 500 – de la Pliva Hungaria KFT (valabilitate 07 2012)
c) ACID FOLIC 5mg – de la Teva (valabilitate 06 2013)
d) MARVELON – de la Organon (valabilitate 04 2013)
2. Medicamente pentru tratament FIV:
a) inhibare: MERIONAL 75 – de la Ibsa (valabilitate 04 2013) – 5 cutii
b) stimulare: GONAL F 900 i.e. – de la Merck Serono (valabilitate 12 2012)
3. Medicamente pentru sustinere dupa FIV:
a) METYPRED 4 mg – de la Orion Pharma (valabilitate 08 2014)
b) METYPRED 16 mg – de la Orion Pharma (valabilitate 08 2015)
Va doresc o zi buna,
nikkid spune:
ImiMs ,ma bucur ca totul a decurs normal si ca totul e ok.Sper sa decurga asa pana la final.
Gretta spune:
imiMS: Ma bucur ca esti ok. Sunt sanse foarte mari sa ne intalnim in aprilie la Fiv! Doamne ajuta si mai ales sa fie cu noroc!
_Irene_ spune:
Si la Budapesta sunt aceleasi preturi, m-am uitat acum pe factura; ar mai fi cultura de blastocist 60.000 HUF
_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
camelia1980 spune:
buna
am citit mesajul tau
eu vreau sa merg la kaali si cred ca o sa am nevoie de medicamente
Multumesc
camelia1980 spune:
buna
si eu o sa ajung, sper, la sfarsitul lui martie in ungaria la fiv
spune-mi te rog daca tu stii ceva de aceste analize si daca trebue neaparat sa le fac(aici in tara mi-au spus ca trebuie facute daca vreau fiv);cariotip din sange periferic si microdeletii al cromozomului y
merci
camelia1980 spune:
buna
astazi m-am interesat eu de cariotip din sange periferic
la bios diagnostic:990 lei
la synevo:1600
analizele nu se fac in tara
sper ca te-am ajutat