FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

irinaflorea: Intre gonal F si Gonapeptyl nu trebuie sa treca cateva minute sau ore. Eu le-am facut una dupa alta tot timpul chiar si la clinica ti le face asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Hmmmm, nu stiu de ce stateam cu impresia ca trebuie sa treaca ceva timp intre ele...Norma, Samira, Gretta va multumesc mult.
Gretta eu fac FIV ul la Debrecen, la Bodnar. Tu la care clinica ai facut amandoua injectiile deodata?
Samira te pup! Tin minte ca la ultimul tau esec am intrat cu emotie sa vad special daca tu ai reusit sau nu. Oricum iti tin pumnii pe mai departe!
Va pup si ne mai auzim!!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

irina
multa bafta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Succes Irina; dupa cum vezi din semnatura si eu am facut FIV-urile cu dl Bodnar.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

irinaflorea: Fiv 1 nereusit l-am facut la Kalli la Szeged cu dr Zadori. Si eu ca Samira mi le faceam una intr-o parte si cealalta in cealalta parte. dar nu cred ca schimbam apoi ordinea, doar ca le facem in doua parti

Mergi la inceput

deh...fiecare cu piticii lui:io ma gandeam sa nu inhib prea mult partea pe care faceam doar Suprefactul si sa stimulez prea tare partea cu Merionalul.
de asta le faceam alternativ.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

cris: Da, asta intentionez si eu sa-mi fac analizele la Szeged.
samira: da, ai foarte mare dreptate! Dupa un Fiv nereusit chiar nu mai conteaza ca mai dau 1.500 lei ptr o mai mare siguranta ptr urmatorul Fiv.
cris si samira: Voi ma sfatuiti sa-mi fac analizele de trombofilie "Totale' sau cum le-or zice.
norma: multumesc tare mult ptr raspuns
Va pup pe toate
Ah, inca o intrebare tot am citi ca ati scris despre Tsh, ce e si cum ar trebui sa fie rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Si eu mi le-am facut mereu alternativ.....da da, piticii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@Gretta
Cu TSH-ul e o adevarata "poveste". Eu in ultimii ani l-am avut tot in jurul cifrei 5 si nu resuseam nicicum sa il scad.
Am citit pe diverse site-uri ca trebuie la FIV sa fie in jur de 1; si tot insistam la cei doi endocrinologi sa faca ceva sa mi-l scada si mie, si imi spuenau ca e ok, au avut reusite in FIV si cu valoare de 11.
I-am zis si d-lui Bodnar ca nu stau bine cu TSH-ul, a zis ca valoarea de 5 e ok. Eram intr-o ceata totala, mai ales ca citisem ca in Austria nu se apuca de FIV pana nu il ai in jurul valorii 1.
Pentru prima data in viata mi-a iesit 0,78 luna asta; cu Eutyrox zilnic de 100 luat ca la carte (cu apa si timp de o jumate de ora dupa, fara cafea, fara mancare, fara nimic).

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

gretta,uite astea sunt trombofiliile pe care ar trebui sa le faci

APCR (rezistenta la proteina C activata)
INR
APTT(activated partial thromboplastin time)
homocisteina
anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
anticorpi anticardiolipinici IgG
anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
antitrombina III
proteina C
proteina S

Biologie moleculara (analizele urmatoare nu sunt influentate de tratamentul pe care-l urmati si nici de faptul ca ati mancat/baut inainte de recoltare):

Mutatia factorului V Leiden obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR,
Mutatia protrombinica (factorII) ,
gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C) obs: daca iese pozitiva se va face si analiza homocisteinei pt a vedea cat de grav este afectat organismul,
Mutatia Factorului XIII (G102T)-risc trombofilie

si in plus gena Pai

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput