FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

minunata veste, desiderio! si un gest absolut minunat!

sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si bebelusei , iar medicamentele sa fie de folos cuiva, sunt fff multe fete care strang si ultimul banut sa isi permita sansa unui FIV! ce gand frumos si generos!

sabinico, mi-era dor de tine, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cybele ma bucur ca te "vad".
uite nu fac nimic in ceea ce priveste fiv. ma iau cu forumul pe frigurile astea. m-am hotarat sa nu merg la pk dar nu stiu incotro o apuc. hormonalele vraiste si tot asa. tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

sabinico, eu mai raman la PK o tura, mi-a fost greu sa iau decizia asta, caci asa cum bine stii nu m-a nimerit deloc a doua oara, insa acum revenim la schema initiala, care m-a si gravidit, speram cu mai mult noroc

daaaaaaaaaaaaaa, cu zapada asta care cade neincetat - greu de tot sa ne gandim la primavara!

sa nu uit: ImiMS- drum bun si fara peripetii, sa ajungeti cu bine si procedura sa fie incununata de succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ba da, eu sunt din zona ... luna viitoare ma apuc de treaba daca primesc "unda verde" de la Kovacel ... acuma ma conversez cu el pe mail... desidero, iti tr PM!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cu mult curaj inainte.
sa ne zici si noua ce raspunde pk la faza cu 844.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

PK nu le are cu trombofiliile.
te "trimite" la hematolog.
in afara de FVL si Factor II pentru care accepta Clexane...considera ca trombo nu-s periculoase....dar daca ii spui ca ai recomandare de la hematolog pentru Clexane nu se baga peste decizia hematologului.

imims,noua ne-au cerut odata ungurii-nu vamesii,e adevarat ci echipajul care sta mai mereu imediat dupa granita,spre Mako...dar ne-au cerut sa le aratam setul obligatoriu de becuri.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Cybele...sa fie!!! Doamne ajuta sa ne dea unda verde ptr FIV...sa vedem cum i se par analizele, care acum sunt ceva mai slabe decat in 2010, cand ne-a recomandat FIV-ul!

Samira33...set obligatoriu de becuri??? Uffffaaaa...nu stiu "cu ce se mananca"...sa vedem daca sotul e mai destept ca mine

Multumesc fetelor...sa-mi tineti pumnii!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Buna seara fetelor!Nu am mai postat de mult nimic, desi am mai intrat din cand in cand, sa vad ce si cum. Dupa ultimul esec de anul trecut, am decis acum sa incepem din nou, si suntem in pline focuri. Si am o intrebare. Cat timp este obligatoriu sa treaca intre injectia de Gonal si cea de Gonapeptil? Pentru ca ma vad obligata sa le fac pe amandoua seara (inainte faceam Gonalul dimineata si Decapeptilul seara) si nu stiu cat timp sa las intre cele doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Si eu le-am facut seara pe ambele; lasam 30 minute intre ele.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu le-am facut una dupa alta.
una pe stanga si una pe dreapta si in ziua urmatoare invers.
multa bafta

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput