FIV in Ungaria 153
Raspunsuri - Pagina 6
ImiMS spune:
Floryma...imi pare tare rau ptr rezultat...Dumnezeu ne incearca, si nu mereu gasim raspunsul la " de ce ? "...
SI eu plec increzatoare spre Szeged...sper sa nu ma intorc dezumflata!
Iti doresc si tie sa fie asa cum iti doresti, si oriunde te-ai hotari sa-l faci, FIV nr.3 sa fie cu ochisori!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
ImiMS spune:
Loretta76...multumesc! Doamne ajuta!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
nikkid spune:
Fetele care umbla in Budapesta la dr PK as dori sa va intreb daca se poate face acolo electrocardiograma si blood type.
Aceste 2 analize nu le pot face aici si sunt curioasa daca le pot face la clinica la ei.
ImiMS spune:
Multumesc Nikkid...imi da palpitatii vremea asta
Cris_25 spune:
ImiMS, sa "umbli" cu bine ... si sa vii numai cu vesti bune
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
ImiMS spune:
Multumesc Cris...speram sa fie totul OK...ne asteapta un drum de mai bine de 500 km...dar le facem cu placere, ptr a ne vedea visul cu ochii!
desiderio spune:
Fete dragi,
nu am mai scris de mult timp adica din iunie 2011, cand FIV nr 3 s-a soldat cu un esec.
Insa soarta a vrut ca dupa multi ani de incercari, 3 IUI, 3 FIV, 1 ET (toate fara rezultat) sa raman insarcinata natural in oct 2011. Acum sunt in saptamana 18 si o sa avem o fetita!
Am postat azi acest mesaj cu speranta sa pot ajuta si eu pe cineva in lupta grea cu infertilitatea...ajutorul meu este doar economic (pe langa toate gandurile bune, speranta si incredere); in septembrie 2011 la utima intalnire cu PK, cand am stabilit pasii de urmat pentru FIV nr. 4, am achizitionat si toate medicamentele pentru inhibare/stimulare; drept urmare vreau sa fac si eu un bine cuiva care este in perioada premergatoare FIV-ului si sa-i donez medicamentele mele; astept un PM (in special de la fetele de la Cluj - mi-ar fi mai simpla livrarea).
In rest va doresc tuturor multa forta si incredere in propria sansa.