FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

Multumesc Imi MS de urare si iti doresc tie si tuturor fetelor sa vi se implineasca dorinta cea mare. Va inteleg perfect pt k si eu am trecut prin asa ceva.
Irene felicitari si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

norma,cu reteta de la gineco/hemato mergi la medicul de familie si acesta iti elibereaza reteta 100% compensat.

jaguar,te astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Irene, bravo mai, fain "business-case" ai tu acolo in burtica e grasa valoarea, poate sunt 2? sa fie cu noroc si sa ajungi mamica..m-ai pacalit, vroiam sa intru maine pentru rezultatul tau, noroc ca sunt neastamparata..

Olimpia, bafta si sa fie ala sticky!!! poate ne zici mai multe, cand ajungi acasa..hai, capul sus, ca vin cele 2 sapta de testare a nervilor..noroc maine! (ovitrellul, in orice moment al zilei, de preferat dupa ce-ti da ok-ul PK)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Multumesc Samira, salvatoare ca de obicei !!!!

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Irene..felicitari!Sarcina usoara si un bebe sanatos...sau doi!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna seara!
irene felicitari!!! sarcina usoara si bebici la termen!
olimpia bafta multa la transfer maine! sa fie un embrionas sanatos si voinic si lipicios!
jaguar welcome home! asteptam impresii..
va pupic, noapte buna!

6+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imiMS:

Citat:
Hei,glumesti glumesti...dar ar fi perfect,nu??????????
M-a intrebat in ce luna vreau...trebuia sa-i zic:vreau cu Gretta
Daaaaa ar fii super din partea mea cand ma duc la urmatorul control sa-i spun lui Zadori stii eu vreau cu Imi in aceeasi perioada, se poate? oare ce mi-ar zice!
irene: Felicitari!!! iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Citat:
Hei,glumesti glumesti...dar ar fi perfect,nu??????????
M-a intrebat in ce luna vreau...trebuia sa-i zic:vreau cu Gretta

ptr tine imiMs, sper ca acum sa-l fi postat cum trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata...haideti la o cafea aburinda!

Gretta...poi ce sa zica Zadori? Ar rade...ca de obicei...cu subinteles...si ar face ca el

Fetele,am inceput de aseara sa iau Bromoctiptim...pana acum totul in regula! Mi-am introdus si crema ptr candida, sper doar sa-mi foloseasca! Vroiam sa va intreb, pe cele care ati mai folosit: eu am cumparat crema din Ungaria...dr mi-a zis sa umplu siringa si seara sa mi-o introduc....si atat.Asta inseamna ca atat e tratamentul? O siringa din aia si gata? Asta inseamna cam 5g...ca in rest tubul de crema e de 75g...Sau va trebui sa repet analiza si daca nu a trecut sa ma introduc din crema? Ca dr nu mi-a zis nimic de genul...doar sa fie seara, o doza...si va trece,sa nu-mi fac griji...

O zi frumoasa sa aveti!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

norma36sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara, tinem pumnii,
fetelor as vrea sa va intreb , v-am citit mesajele si vad ca trebiue sa luati o multitudine de medicamente de ex e-thyroxine , eurotirox, sau alte medicamente, ce sunt pt ce ? toata lumea trebuie sa le ia cand se pregateste pt FIV , eu voi fi la prima experienta si inca nu stiu bine demersurile ?, ma scuzati daca par caraghioasa dar ma infiorez cate probleme si tratamnete sa fac ?

fibrom uterin embolizat la Bucuresti , 3 IUI -nereusite , sarcina neprogramata - oprita in evolutie la 8 saptamani , urmeaza FIV la Debrecen

Mergi la inceput