FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Irene: Felicitari!!!!!!! Sarcina sanatoasa in continuare cu bebe la termen!
Olimpia: Unul sa fie dar cu final fericit! Sunt o gramada de cazuri cu un singur embrion si acela obtinut cu chiu cu vai, dar care miraculos se transforma intr-un bebe sanatos si la termen. De asemenea sunt o multime de cazuri cu o gramadoaie de embrioni care se pierd in neant rand pe rand. Ce folos c-am avut noua, din care sapte foarte buni, si n-am ramas cu nimic?
Doza de Ovitrelle din ziua transferului o sa ti-o faca, daca e cazul, o asistenta dupa ET. Asta numai la decizia doctorului. Totul e sa o ai la tine.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Irene, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Olimpia, multa bafta si "lipiciune"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Irene felicitari si sarcina usoara!!!
Olimpia bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madanan

Fetelor sa va spun pe scurt povestea mea. Annul trecut am fact un FIV la Szeged, nereusit si acum eram programata pt. al doilea FIV, dar surpriza.... Astazi am vazut doua liniute pentru prima data. Sunt asa bucuroasa ca nici un stiu sa ma manifest.

Felicitari!!!!
Eventual fa si un beta pt confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna fetelor!
Irene felicitari sarcina fara probleme iti doresc si bebe la termen!
Madanan,sper ca am scris bine,felicitari iti doresc de asemenea sarcina fara probleme si bebe la termen!
Pt restul fetelor multa rabdare si incredere!
O zi buna!
Lorena ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

loretta 76, adriana mari mersi mult. Astazi astept rezultatul de la beta la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana mari,ce faci???
cum te simti???cum esti???
ai fost la eco???...ce vesti ai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

BETA HCG 1291 mUI/ml
URAAAAA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Madanan: Felicitari!!!!!!!!!! Ne povestesti un pic istoria ta cu Ungaria?

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

olimp
eutirox, l tiroxin si cele enumerate de tine se iau daca ai pb cu tiroida din cate stiu eu sau daca ceva hormonale nu sunt bune...sper sa nu gresesc....eu de exemplu am luat brocriptin pt k aveam prolactina marita....nu trebuie sa te sperii...du-te cu incredere inainte si vei vedea k va fi bine...va trebui sa iei o groaza de medicamente dupa transferul de embrioni....eu cred k am luat vreo 7 sau 8 feluri...plus progesteronul. la debrecen iti recomanda crinone gel si utrogestan.

Mergi la inceput