FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Felicitari,Irene!Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Irene felicitariiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!
Sa duci la sarcina la bun sfarsit si orice ar fi sa fie sanatos/sanatoasa/sanatosi.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

irene,felicitari.
sarcina fara probleme si bebe la termen iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

felicitari Irene!!!!

sarcina usoara si bebe sanatos! chiar ma gandeam cand te testezi, ca stiu ca ai transferat blasto- chiar cred ca ai avut ceva rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

olimpia- intr-adevar de la agonie la extaz!

am auzit-si nu putine- cazuri cu 1 ovocit-1embrion-prins si bebe sanatos! asa ca imi doresc ca si embrionul vostru sa fie micul vostru lupator, sa se prinda bine si sa va faca fericiti! Curaj si incredere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

olimpia, capul sus, activeaza sperantele, da run la aplicatia installing pregnancy!

irene, ne gandeam noi la de-astea cand eram mici si ne jucam sub tevi, pe coasta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Irene felicitari bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Fetelor, am o intrebare. Se vede din semnatura ca trebuie sa folosesc zilnic Clexane. Am rugat medicul genetician sa imi prescrie reteta pt a beneficia de gratuitate la Clexane pe perioada sarcinii si mi-a zis ca medicul ginecolog imi da recomandarea cu care ma duc la medicul de familie. Asa ati procedat si voi? Eu am crezut ca geneticianul sau hematologul dau recomandarea dar poate nu am inteles eu bine.
Multumesc

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Multumesc mult de tot pentru incurajari!Am nevoie de "kile"de energie pozitiva.Eu nu voi mai avea calculator din nou.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna seara

back hooome,,,
am citit vre-o 2 pagini doar,,,
Ireneee felicitari!!! sarcina usoara si bebici sanatosi!
Olimpia, baftaaa si sa fie embrionasul luptator si lipicioooss!
Corinuk felicitari ptr inimioaraai grija de voi!
revin cu mail mami Cori

despre buda;
Am fost foarte incantati de clinica, primire,,, si bineinteles de
doftorasul cu ochi albastri! e fotomodel, ce sa mai
Consultatie, eco, analize si schema de tratament deja avem.
Din aprilie incolo avem "verde" la procedura.
Am mai vazut un cuplu de romani acolo, am impresia k facuse ET in ziua aia,,
Olimpia as fi vrut sa ne vedem,,nuj daca ati fost in ziua aia acolo.

va multumesc ca v-ati gandit la mine imi pare rau k am revenit cu vesti mai tarziu,,, dar drumul si zapada ne-a obosit la maxim,,

va poopicc si seara faina sa aveti

Samirutzu, revin mas tarde cu pm am ramas datoare cu un chicoo

Mergi la inceput