FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

ImiMS, Bromocriptin jumatate de pastila seara am luat si eu pe toata perioada fertilizarii si pana prin saptamana 7-8 a sarcinii. N-am simtit absolut nimic de la el: stari diverse sau neplaceri. Incearca sa nu te gandesti la asta si cu siguranta le vei tolera fara probleme. Si in plus gandeste-te ca e o jumatate de pastiluta si tu esti ditamai omul: cine e mai puternic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gretta

imiMS:Si eu cu Lyndinete am avut aceeasi problema si l-am intrebat pe Zadori de unde incep si a zis de unde vreau ca toate pastilutele au aceeasi concentratie. Deci incepe de oriunde. Nu am avut nimic pe perioada cat le-am luat. Facem bebei impreuna la Szzeged? Hai sa-i spunem lui Zadori sa ne programeze in aceeasi perioada Glumesc, iti dai seama, nu?
camelia1980 : ce e bios diagnostic? Care costa 990lei cariotipul? Unde anume se pot face la pretul asta?

Hei,glumesti glumesti...dar ar fi perfect,nu??????????
M-a intrebat in ce luna vreau...trebuia sa-i zic:vreau cu Gretta
M-am prins cum e cu pastilutele: incep de la pastila care e in dreptul zilei in care voi incepe sa le iau...asa macar nu uit sa le iau!!!Mersi!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui soroc80

ImiMS, Bromocriptin jumatate de pastila seara am luat si eu pe toata perioada fertilizarii si pana prin saptamana 7-8 a sarcinii. N-am simtit absolut nimic de la el: stari diverse sau neplaceri. Incearca sa nu te gandesti la asta si cu siguranta le vei tolera fara probleme. Si in plus gandeste-te ca e o jumatate de pastiluta si tu esti ditamai omul: cine e mai puternic?

Mersi draga mea ptr raspunsul prompt!!!Ce m-as face fara tine? Mereu stii ce si cand sa zici!
OK,o sa gandesc pozitiv...Diseara incep sa le iau, Doamne ajuta!
Ai dreptate...eu chiar sunt DITAMAI OMUL, in adevaratul sens al cuvantului...deci va fi bine!!!

Mai am un hop de trecut diseara...crema ptr candida aia afurisita...Numai cand ma gandesc la siringa aia lunga ma trec toate apele!!!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Da Samiruto draga, stiu ca analizele enumerate de tine nu-s din creierasii tai. Ce mai faci? Ma gandeam ca dupa ce fac alea la promotie, adica la pachet , o sa-i cer parerea la dr. Militaru pe care sa le fac. Toate cele enumerate sau o parte din ele si/sau altele indicate de ea. Bafta tuturor fetelor din clubul babutelor fivoase!!!! Dupa varsta m-as incadra, dar avand in vedere ca nu am la activ decat un FIV si un FET, nu indraznesc sa stric conditiile de intrare in club.
ImiMS: Eu trebuie sa iau 2 tablete de Brocriptin pe zi. Nu am voie sa le intrerup pana nu obtin sarcina. Orice doza se ia, se incepe obligatoriu cu 1/2 pastila pe zi si se continua treptat cu 1/zi apoi 1 si 1/2 zi. s.a.m.d.. Oricum schema de tratament ti-o da medicul. Mai demult, cand am intrerupt tratamentul, reluandu-l peste o perioada de timp, am sarit peste o doza din asta intermediara. Mi-a fost rau, rau de tot: palpitatii, frisoane, sufocare. Brr!! Ca nu-mi vine sa-mi mai amintesc. De luat le iau seara dupa mancare, ca la mine au pur si simplu efect de somnifer. Si oricum nu amestec Euthyroxul de dimineata cu Brocriptinul de seara.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Mona19: asa e si la mine, le iau pana la sarcina cate o jumatate pe zi. Tot seara mi le-a prescris si mie...dar e mai bine asa!
La "babute" citesc si eu zilnic...dar nu ma bag...ca eu n-am nici macar un FIV la activ...In schimb imi place tot ce citesc acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna fetelor,
Multumesc celor care s-au gandit la mine. Nu am avut net(nu am luat laptopul cu mine din diverse motive) si nu am putut scrie.Am intalnit alt cuplu aici si mi-au dat si mie un laptop .
Nici nu prea am avut chef de scris pentru ca am trecut de la agonie la extaz. Aveam la un moment dat doi foliculi unul mare si unu mic cu pericolul ca nici unul sa nu aiba ovocit. Estradiolul a iesit bine(2934).La punctie in schimb am obtinut 4 ovocite.Dupa prima zi(adica ieri)nu aveam nici un embrion.Astazi aveam un embrion.Maine am embriotransferul. Stiu ca am sanse mici dar trebuie sa merg pana la capat. Povestea e un pic mai lunga ,dar am sintetizat.
Va doresc mult noroc celor care au inceput tratamentul,sau sunt pe cale sa inceapa!Imi pare rau pentru cele care nu au reusit.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1980 spune:

http://www.romedic.ro/bios-diagnostic
eu am fost la doamna doctor Cocei la clinica Columna..si dansa mi-a dat un bilet de analize catre bios diagnostic(au seiul undeva pe str. Romanr.39, Sect.1).Mi-au spus fetele de la receptie ca atat costa cariotipul:990lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Ovitrellul din ziua embriotransferului se face inainte sau dupa embriotransfer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madanan spune:

Fetelor sa va spun pe scurt povestea mea. Annul trecut am fact un FIV la Szeged, nereusit si acum eram programata pt. al doilea FIV, dar surpriza.... Astazi am vazut doua liniute pentru prima data. Sunt asa bucuroasa ca nici un stiu sa ma manifest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Numai maine nu e azi si azi Beta a fost 310,74. Evident ca nu am avut rabdare pana maine. Va multumesc pentru incurajari.
olimpiadobre: daca a ramas un singur embrion inseamna ca el e cel mai fortzos si mai norocos. Doamne ajuta! M-am convins astazi, daca nu eram destul de convinsa pana acum, ca tot ce ni se intampla are un sens pe care DD o sa ni-l dezvaluie intr-o zi; la mine azi a fost acea zi, multumesc lui Dumnezeu!
Ovitrelle-ul din ziua transferului ar trebui facut dupa ET, daca o sa mai considere dr ca e cazul; la mine n-a mai fost; o sa-ti spuna el, daca nu, il intrebi tu.

_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara

Mergi la inceput