Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Elfica confirm ce zice Corina, iti va trebui ajutor. Pentru binele tau (fizic dar mai ales psihic), dar si al copiilor (care te iau de proaspata mereu). Se poate si singura insa daca ai posibilitatea de a primi ajutor crede-ma ca e infinit mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Buna seara!
Horea a avut o noapte groaznica si sper ca asta sa fie mai buna. Am fost la doctor si are otita care este ff dureroasa si din acest motiv copilul a urlat toata noaptea + multi muci si tuseste.
Cat despre cei mari am fost la gradi si nu mi-a placut ce am auzit asa ca am intrat intr-un program mai strict si cu pedepse ptr ca sincer ma duc la balaceanca in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sashenka, sper ca ati avut o noapte mai buna! La noi e greu cu 2, nu-mi pot imagina cum e cu trei. Ce certuri si scandaluri e intre ei, imi vine s-o iau la fuga unde vad cu ochii si sa nu ma mai intorc decat cd sunt majori De dimineatza, cum se intalnesc, cum se cearta pe nimicuri. Apoi liniste pana vine uraganul de la gradi. Si incep iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.

Elfica sarcina usoara,bebe sanatos,voios si mancacios.Nu refuza nici un ajutor daca il primesti.Eu am trait luni foarte grele de epuizare fizica si psihica cu doi copii.Faptul ca Vic a intrat la gradinita mi-a mai usurat putin munca..dar in zilele libere nu vrei sa sti cum era sa dai la unul sa suga si celalat sa ceara la toaleta,sa-l stergi...pe care sa-l lasi ..pe ala care suge sau pe cel mare care face kk sau pp?? .Multa putere iti doresc.Si JOA PALARIA pentru mesajul sotului tau.

Cristale sarcina usoara si tie,bebe sanatos,voios si mancacios.Sa fi sanatoasa si sa ai putere sa-i cresti.

Bravegirl felicitari pentru plimbarea la Venetia si pentru puterea de a-l intarca pe P.Eu inca nu am gasit puterea in mine..alternam LP cu LM...se pare ca va trebui sa ma intorc mai devreme la munca si, dak primesc marirea de salariu pe care o voi cere (pentru bona ) ma voi duce si va trebui sa o intarc si eu...daca nu..mai astept pan ain mai.

Amelia si ..sa treaca supararile si sa iasa soarele pe strada ta.

Sashenka... pentru Horea.Sa treaca pacatoasa de durere de ureche.Cat despre ce spun "doamnele" despre cei mari eu zic sa te relaxezi.O sa-ti spun doar ce mi-a zis mie doamna educatoare in primul an de gradi la Vic (avea 3 ani si 10 luni cand l-am dus prima oara);
aprilie 2011 "doamna este prea cuminte,nu riposteaza pentru ca a zis ca l-ati invatat sa nu se bata cu copiii si sa fie cuminte...nu sunt vremuri de copii prea cuminti,lasati-l doamna sa se apere,sa-si dezvolte personalitatea si,daca sare calul va tinem noi la curent"....
dupa aproape 1 an in noiembrie 2011:"doamna Victor a inceput sa reactioneze,se mai incaiera dar e firesc sa se apere,sa-si apere jucariile,verisoara...daca vom avea de furca o sa mai stam de vorba..deocamdata e normal..si imi place ca nu-si paraste prietenii chiar daca il supara cu ceva sau ii pun piedica; chiar l-am intrebat de ce nu a zis ca D ia pus piedica si raspunsul a fost "e prietenul meu"...asa ca linistiti-va,asa fac toti copiii.

Ce sa mai zic Andreea ..eu cred ca baieti tai sunt absolut normali,daca observi iesiri nepotrivite,obraznicii facut in scopul clar de a va supara intai intreaba-i de ce au facut-o,incearca sa intelegi cum gandesc si ghideaza-i.Nu trebuie sa fie toti copiii la fel si,in plus,sunt vremuri in care un baiat moale nu e tot ceea ce trebuie in aceasta societate.Da-le voie sa-si manifeste simpatiile si antipatiile,sa fie ei.Eventual dui la un sport de autoaparare sa-si canalizeze energia si forta intr-un scop mai bun.Succes cu baietii.

Eu sunt racita cobza de 3 zile.de azi cam stranuta si mandra si a facut un pic peste 38.Sper sa scap cu paracetamol si Vit C....ca bine a fost ca de doua luni nu a mai avut nici unul nimic

Despre "diva rasfatata" ce sa va spun:face doar ce vrea si cum vrea ea,baga cercul in borcanul de biscuiti si apoi incearca sa le puna si pe celelalte tot prin acelasi loc si,pentru ca nu intra,se enerveaza le baga p esus pune capacul si "gacaa".Intelege absolut tot ceea ce i ceri.Pune inelele la un titrez Winnie si daca nu vrea sa le aseze cum trebuie o intreb "care e primul? care e mare?" si mi-l arata dar tot cum are ea chef le pune.Daca are chef sa fie docila pune cercurile bine,ii pune capul lui Winnie si il roteste si rade la mine.Vorbeste mult in limba ei iar daca nu vrei sa-i dai ce-ti cere lasa genele in jos si colturile gurii si de screme sa scoata doua lacrimi care nu ies niciodata ..apoi rade la noi si o ia la fuga prin casa si rade cand o prindem de numa.Ia zis lu tasu intr-o seara "ete gas" (adica "uite gasca" si tasu s-a topit tot ) sau cand are chef sa ma faca geloasa ii zice "taki" si ii intinde boticul la pupat.
Vrea afara,vrea la baie,vrea mancare si stie foarte bine sa se faca inteleasa in acest scop:ma duce la baie de mana si isi ridica un picior pe cada sa o bag in apa,imi aduce manusile si geaca si dupa ce isi pune manusile imi fac epa cu mana si zice"ai..aaa" (un fel de "hai pa")iar pentru mancare ma duce de mana la bucatarie si zice "papa,ete papa" si-mi arata aragazul si incearca sa deschida frigiderul.
E mortala ce mai..si cand e si frasu e distractie maxima in casa.Vic e inca la mama dar il aducem pe 1 martie ca a promis ca vine "la primavara" .Asteptam sa vina caldura sa iesim prin parcuri.

Apropo pentru cine sta in zona Militari noi ne plimbam in parcul de vis-a-vis de Liceul T.Vladimirescu langa Politehnica.
Pentru driedfruits eu am facut un grup aici in zona si mai dam comanda inainte de Paste si cine vrea sa dea comanda cu noi sa zica.Acum am dat deja o cpmanda mare pentru luni asa ca avem provizii pentru 1 luna.

inchei ca e tarziu si deja ma doare capul desi am dormit cu Claudia 3 ore la pranz...si cred ca mai dormeam daca nu batea tasu la 5 jumate in geam ca am uitat cheia in usa si telefonul era inchis .

Va doresc multa sanatate mamici si pitici,o noapte linistita si un weekend exceptional de buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

cristale felicitari si pentru burticuta ta sa fiti sanatosi pana la capat

in ceea ce priveste traiul cu 2 copii sunt unele momente grele,unele mai usoare. si la noi ca si la corina cateste dimi la gradi liniste totala cum se intoarce cum incep certurile si toata nebunia. ma supar cate odata alteori las sa evolueze de la ei.

martutza sanatate si sa sti ca ai sintetizat foarte bine ideea cu 2 copii. stai la parter sau la casa de a batut sotul in geam ?

bravegirl ai relatat si tu bine perspectiva copiilor uragan si toata nebunia

sashenka sanatate multa si sa treaca cat mai repede.

la noi dimi a prins o tuse si tuseste de toata frumusetea i-am dat niste siropel sa vedem ce o sa iasa.joi are serbare de martie si ne chinuim cu o poezie de ne cresc peri albi.la final e ceva in gen din inima as vrea si lui ii iese din inima as bea, desi alte cuvinte cu v ii ies.deh o sa fie de tot rasul.
zuzu e atomica ar face numai tampenii are numai idei nastrusnice
va pupam

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Hai ca am un moment liber, dar nu de stat la taclale, ci scurt si la obiect. Am fost vineri la doctor, ne-am vazut cu bebe, i-am auzit inimioara ... Vineri avea 6 saptamani si doua zile, aceeasi varsta la care am "intalnit-o" pentru prima oara si pe Iulia. Termenul estimat al nasterii ste 17 octombrie.

Mai multe amanunte cand voi mai putea, ca acum nu am mult timp. Va pup pe toate si va multumesc de suport!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Martutza, sa stii ca mi-a fost f greu sa-l intarc. Eu nu eram pregatita emotional, desi fizic si psihic eram la pamant. Daca nu plecam nu-l intarcam. ca sa nu mai zic ca la intoarcere, asa s-a iubit cu ca mi-au dat lacrimile. imi venea sa-i dau din nou, dar vom pleca iar in concediu, si nu avea rost sa-l amagesc.
sa va zic de flacaul meu: de cand l-am intarcat, ma iubeste de ma lasa masca. vine si cere in brate si pune capul pe mine, da din gene, vrea sa-l pup si sa-l mangai. Ma topesc de dragul lui. A inceput sa zica binisor: vreau la buni, acolo ce e?, apa, mana (masina),face ca avionul si ca motorul masinii, stie cum face cainele, vaca, pisica si calul. Ma inebuneste cu 'acolo ce e?'. arata toate lucrurile si in loc sa intrebe 'asta ce e?' cum facea inainte acum intreaba 'acolo ce e?' pt ca eu de cate ori avea ceva in mana il intrebam: 'ce are Patrick acolo?" El imi arata si eu: 'ce e acolo?'
Imi aduce haina ca sa iesim afara, se duce la dulap/frigider cd ii e foame, mananca de sparge (dar tot slab e), si face tantrumuri la greu Are deja scheme de tavalit cu fundul in sus, cu lacrimi de crocodil, cu intors spatele si refuzul oricarei atingeri/incercare de a lua in brate. Ce mai, e artist. ii plac la nebunie masinile si se joaca f frumos cu ele.
II place sa se uite la Pisicile aristocrate si rade in hohote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, caut medic recomandat la Filantropia. Cel la care am mers sarcina trecuta s-a purtat urat cu mine si mi-a dat de inteles ca nu mai vrea sa ma urmareasca. Bine, are motive sa fie suparat, ca nu am nascut cu el data trecuta, desi mi-a urmarit sarcina. Dar tocmai de aceea ma simteam datoare ca de data aceasta sa nasc cu el, desi nu imi placea felul lui de a fi rece si distant. In fine... care stiti, dati-mi si mie idei, va rog. Letzy, am vazut ca tu ai nascut cu Lorena Turculet, cum a fost? Daca nu vrei sa scrii pe forum, da-mi PM, te rog mult. Am vazut ultima data un doctor care parea tare ok, cu multe paciente foarte incantate de el, intelegatoare, desi asteptau mult, ca se adunase multa lume la camera de garda, dar nu reusesc sa il identific pe internet. Am inteles de la o pacienta ca se numeste Dr. Eliz, dar in lista de medici de la Filantropia nu e... As vrea sa nasc la acest spital, dar nu stiu catre ce medic sa o iau. As vrea sa fie unul la care sa nu cotizez enorm, gen Peltecu, ca stiu ca Crisuletz a nascut cu el.

Daca aveti idei, va rog sa imi sugerati... Multumesc mult!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Elfica, eu am nascut cu dr. Haiduc. Vezi ca e subiect la Nasterea unei stele intitulat dr. Catalin Haiduc.
Azi merge si sora mea la el sa-i confirme sarcina
E f ocupat, dar eu am fost f multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

BraveGirl - felicitari surorii!!!!! sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput