Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
letzy81 spune:
Corina,daca nu ma insel Elfica la dr Haiduc a fost.
Sarcina usoara surorii tale!
Elfica ai Pm!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BraveGirl spune:
Multumesc pt urari! Am fost cu sorela si i-am auzit inimioara bebelului Mi s-a facut asa dor de burtica....
Letzy, cred ca ai dreptate. cd am citit ca Elfica a scris de dr ca e rece si distant, nu mi-am dat seama ca vorbim de acelasi medic. Eu il vad cu totul altfel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
Sa aveti un 1 MARTIE cat mai frumoas!
Va ofer cate un martisor:
http://www.traditii.ro/produse.php?id_produs=640
si o melodie:
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
![](bonjovi.gif)
![](buggy.gif)
anymona spune:
Elfica, eu am nascut la filantropia cu dr Hamid care mi-a urmarit sarcina la medicover unde am abonament. am fost foarte multumita de el atat in ceea ce priveste controlul sarcinii, cat mai ales la nastere. s-a purtat minunat cu mine cat am stat in spital...si am stat 2 saptamani. pe toata perioada sarcinii nu i-am dat nimic, doar dupa nastere.
la inceput (primele consultatii) pare mai distant, dar cu timpul nu mi s-a mai parut asa. nu face cezariene la cerere, indif cine ii cere asta, si nici nu e adeptul investigatiilor inutile. eu m-am dus cu multe solicitari la el pe parcursul sarcinii ca sunt mai paranoia de felul meu (am vrut teste peste teste, amniocenteza etc), dar m-a linistit de fiecare data din vorbe
mult succes sa gasesti medicul potrivit! pupici pe burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Bravo Elficoo ce de vesti bune! si tu te temeai ca nu e ok, veezi? Uraaa bine BebeDoi!
Hai ca gasesti tu un dr. Da cum a fost cu Haiduc de nu ai mai nascut cu el pana la urma? ce s-a intamplat?
BraveGirl fuarte tare Patrick, vorbareet foc! felicitari sorei tale!
Eu am asa o stare cam depre, ca nu prea ies din casa, nu prea mergem nicaieri, cu banii e trist..Of. O trece si asta, incerc sa vad partile bune, ca puficele sunt sanatoase, vesele cresc frumos, mancanca tot ..dinastea.
Elfica spune:
Multumesc mult pentru sugestiile in legatura cu doctorii. O sa analizez fiecare varianta, in functie de ce imi doresc eu. Da, am fost la dr. Haiduc sarcina trecuta si chiar pana la ultima ecografie, cand s-a purtat cam ciudat. Nu vreau sa intru in amanunte, e posibil sa fie diferente de atitudine si in functie de cum cotizeaza fiecare, dar nu vreau sa fac pacate.
Sugubina, am nascut la Constanta, ca intentia era sa nasc in apa, de aceea nu am nascut cu doctorul care mi-a urmarit sarcina.
Letzy: Multumesc pentru amanunte, daca va fi cazul, te mai intreb. Ma gandeam ca daca nasteam in Bucuresti ne cunosteam in maternitate, ca stiu ca tu ai nascut a doua zi dupa mine, asa ca sigur eram in maternitate cand nasteai tu si si putin dupa, in functie de cat ne tineau pe fiecare acolo.
Bravegirl: A confirmat doctorul sarcina surorii tale? Cand e DPN-ul? Se inscrie la odisee sau nu e cu forumurile? Sa vedem daca o fi la aceeasi odisee... Ce bine si pentru tine, ca tot iti doreai un alt bebe... Traiesti senzatiile alaturi de sora ta!
Sa vedeti ce dulce e Iulia: i-am spus sa nu ma loveasca in burtica, pentru ca am un bebe acolo. Si ea ma mangaie pe burtica si pune capul si se rasuceste, rade... Tare dulcica, daramite cand o mai creste burta! :)
Va pup!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Elfica spune:
Eliza_cri: Multumim mult pentru filmulet, foarte frumos! I-am trimis si eu mamei pentru maine si 8 Martie :)
Amelia: Iti doresc in mod special tie o primavara frumoasa, plina de bucurii, care sa iti insenineze sufletelul! Te asteptam cat de curand in barlog, ne gandim adeseori la tine!
Bineintels ca si tuturor celorlalte ursoaice le doresc o primavara minunata, plina de zambetele si nastrusniciile puilor!
BraveGirl spune:
Elfica, da i-a confirmat sarcina. Are DPN-ul pe 22 oct. Nu se inscrie pe forum pt ca nu are timp. Legat de dr. Haiduc, am mai auzit pareri negative, dar eu ma inteleg f bine cu el si stiu sigur ca nu se uita la cat cotizezi.
Ce frumos povestesti de Iulia
Ieri dupa ce am fost cu sora mea la eco, am fost in mall. Si nu m-am gandit decat ca o sa cumpar iar hainute minuscule si dragalase ador hainutele de bebelusi
Elfica spune:
Bravegirl: roag-o pe sora ta sa se inscrie, ca la un moment tot va avea timp, chiar daca numai inainte de nastere. Si eu in sarcina trecuta am avut momente cand aveam timp si momente cand nu am intrat luni de zile. Dar tare bine m-am simtit alaturi de ursoaice, incat parca nici nu imi vine sa ma inscriu dincolo. Dar o voi face, poate chiar azi! Ce tare, si la voi va ploua cu zilele bebeilor, Patrick 16.10, verisorul/verisoara, cand o vrea sa vina pe lume, Arianna pe 18.11, zi dupa zi. Asa suntem si noi, la final de an avem sarbatoare dupa sarbatoare: bebe 2, teoretic pe 17.10, Iulia 26.10, ziua mea 02.11, onomastica mea 08.11, ziua fratelui meu 25.11, onomastica sotului 06.12. Si se pregateste sa intre in familie si prietena fratelui meu, care e nascuta pe 30.10! Asa ca din zi in zi, tot sa petrecem../..
Elfica spune:
Anymona: Multumesc mult, am analizat si indicatia ta si am auzit numai de bine. Am sunat la Medicover sa vad ce conditii au, consultatia e super rezonabila 110 RON, desi la cabinete private la multi medici am gasit cu 200. Am cerut sa imi faca oferte de pachet sarcina, protocol complet sarcina, incat sa aleg varianta cea mai buna. Daca imi poti sugera o varianta convenabila, te rog. Tu cum ti-ai facut abonament, prin serviciu sau orice pacient poate solicita? Tu ai nascut la Filantropia sau la Medicover? Va anunt daca raman la varianta aceasta, ca am cercetat mai multe cai. Oricum, trebuie sa imi fac si analizele si sper sa nu dam faliment, ca oricum nu stam bine deloc cu banii. Dar facem si noi ce putem, cand putem!