Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

O primavara frumoasa, ladies!
Corina, ai baiat mare deja!
Imi place de voi ca va respectati cu concediile.
Elfica, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sa aveti o primavara superba!
Adi, dc ar fi dupa noi am calatori fff mult...dar sotul mai trebuie si sa munceasca si nici nu putem sa-i lasam pe copiii asa mult cu bunicii. Dar cd o sa faca Patrick 3 ani o sa mergem cu ei mai des in concediu.
Patrick mai nou cere: 'apa ece", adica apa rece si "apte" (lapte). Sufera f tare dupa Vine si ma pune sa ridic bluza sa le mangaie, suspina, pune capul si inchide ochii si sta asa nemiscat. mi se rupe sufletul.
Arianna a inceput santajul emotional. Cd vrea ceva, vine si ma mangaie, imi spune ca ma iubeste, se pisiceste. sa vedeti cum imi ia fata in mainile ei micute si ma pupa si imi zice: "te roooggg frumos, mamicuta mea! Te iubesc mult" Si eu ma topesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Va doresc o primavara minunata,plina de iubire si veselie.

http://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U&feature=related

o dedicatie de suflet cantata de un rapsod foarte drag sufletului meu

Eliza...din pacate stau la parterul unui bloc de 10 etaje nu la casa...inca

Brave sarcina usoara sorelinei si un bebe sanatos si mancacios.

Sugu iesi din starea aia ca te bat....A VENIT PRIMAVARAAAAAAAAA!!!!!!

si ca sa te inveselesc putin imi incerc norocul cu acest cantecel de copii
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

Amelia si

Fetelor copiii vostrii isi baga degetele in nas?
ce le mai dati dimineata sa manance?
Cat timp au rabdare sa stea cu o jucarie? Ce-i atrage mai mult?

gata ca fug la nani.azi s-a trezit la 8.30 si nu prea ii sta in fire pentru ca,de obicei,doarme de la 22.30-9.30/10...asa ca e deja mancata de pranz si un pic cam matzaita si o pun in pat.

O zi frumoasa cu soare in suflet si privire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Adipapazi: Bine ca te mai vedem si pe tine, credeam ca ai facut si tu pact cu alalalt :( ca te-am vazut pe acolo si m-am temut sa nu te pierdem si pe tine!

Bravegirl: Super tare Patrick al tau! Eu am o mutulica... abia astept sa o si aud, ca in manifestari e tare dulce!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

O primavara frumoasa tuturor!

Elfica o sa vorbeasca si Iulia cand o sa simta ea ca e timpul. Ai rabdare cu ea. Important e sa vorbesti foarte mult cu ea si sa o incurajezi mereu. Le place foarte mult sa fie apreciati. O sa vezi la bebe 2 o sa se intample toate lucrurile mult mai repede. Pe mine efectiv ma uimeste Delia cate cuvinte stie, foarte multe, in conditiile in care Iulia a inceput sa vorbeasca binisor pe la 1 an si 7 luni iar la 2 ani vorbea deja foarte bine, trecuse de faza "de ce-ului" pe care eu o asociam varstei de 3 ani. Bafta sa gasesti un doctor in care sa ai incredere! Si nu uita sa te odihnesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

O primavara frumoasa ursoaicelor!

Nu prea sunt activa aici, mai bag un ochi din cand in cand.

Elfica vreoiam sa-ti confirm ce a zis Anymona de Dr. Hammid...pe mine m-a chemat la spital ptr toate consultatiile, numai ecografiile le-am facut pe cont propriu...adik cele trei mari si late ptr ca in rest a considerat ca nu e nevoie de "poze". La inceput a fost mai distant, dar asta s-a reolvat in timp. In spital cat am stat a fost super ok. Intr-adevar nu face ceariene la cerere, ci numai in cazuri care nu permit nasterea naturala, iar deciziile astea le ia cu Prof Peltecu din cate stiu. Deci ti-l recomand cu toata caldura. Am si numarul dumnealui de telefon daca doresti. Ma anunti. Pup si sarcina usoara!

Sarcina usoara si Cristinei! Am emotii cand citesc de atatia fratiori...si la buburuze avem cativa fratiori...am fost mai harnice:))

Va pup si o seara buna!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Anymona: Multumesc mult, am analizat si indicatia ta si am auzit numai de bine. Am sunat la Medicover sa vad ce conditii au, consultatia e super rezonabila 110 RON, desi la cabinete private la multi medici am gasit cu 200. Am cerut sa imi faca oferte de pachet sarcina, protocol complet sarcina, incat sa aleg varianta cea mai buna. Daca imi poti sugera o varianta convenabila, te rog. Tu cum ti-ai facut abonament, prin serviciu sau orice pacient poate solicita? Tu ai nascut la Filantropia sau la Medicover? Va anunt daca raman la varianta aceasta, ca am cercetat mai multe cai. Oricum, trebuie sa imi fac si analizele si sper sa nu dam faliment, ca oricum nu stam bine deloc cu banii. Dar facem si noi ce putem, cand putem!

Elfica, din pacate nu stiu sa-ti recomand un abonament pt ca eu il am platit de firma la care lucrez
ma gandesc sa-ti faci o prima programare la el la medicover si apoi sa stabiliti sa mergi sa te consulte in spital. stiu ca poti face si eco la filantropia dc vrei...fara bani. ceri trimitere de la medicul de fam si sa ai la tine si adev de la servici...si sa te programezi din timp
sunt pe aici dc mai ai intrebari. mult succes!!! pupici

Mergi la inceput

Of, am scris un mesaj si cand eram aproape de final mi-a inchis Iulia calculatorul. Toata ziua il inchide sau il restarteaza, dar nu gasesc solutie, ca ea nu intelege deloc ca nu e voie!

Piscotel si Anymona: Multumesc mult, voi merge la o prima consultatie la dr. Hamid si apoi vad ce e de facut, vad ce feeling am. Ar fi tare, pe Iulia am nascut-o cu dr. Mohamed Zaher, la Isis Constanta, care cred ca e turc, acum incerc cu un arab (sau stiti ce natie e?). Oricum, important e cum se comporta cu pacientii si faptul ca nu accepta cezariana la cerere ma incanta, ca eu nu vreau aceasta, chiar daca sigur tot la ceza ajung, ca la Iulia oricat am impins, nu a vrut sa intre pe canal, desi a fost micuta, 2.510 kg. Asa ca nu imi imaginez ca acum m-am latit in bazin, desi... cine stie! Oricum, imi doresc sa astept un semn din partea copilului si abia apoi sa nasc, in orice fel se va putea (daca va fi sa nasc natural, ar fi excelent, ca tare dezamagita am fost ca nu am putut prima data).
Piscotel, daca poti si vrei, trimite-mi nr. de tel. al doctorului si nu iti face griji, nu il voi suna decat dupa ce ii cer acordul, ca intai ma programez la o consultatie, vad daca putem colabora si apoi mergem mai departe in functie de cum doreste dansul. Ecografia morfofetala o voi face la Alina Veduta, tot in Filantropia, ca e buna, are cursuri in Anglia, asa ca am incredere. Data trecuta chiar mi-a facut-o si pe cea de trim. 3, de 32 de saptamani, dar imi spunea ca nu prea e obisnuita sa faca aceasta, ci doar pe cele de trim. 2. O sa vad, mi se pare asa greu sa ma fatai la toate ecografiile, analizele, ca imi vine sa renunt, sa nu mai fac atatea, mai ales ca am teoria ca Dumnezeu stie mai bine ce imi da. Prima data nu am vrut sa fac dublu test, triplu test, dar in final am acceptat triplul, mai mult de gura sotului. Mi se pare ca nu e corect sa spun eu ca omor un copil, atata timp cat Dumnezeu mi l-a dat. Ma rog sa nu fie bolnav si atat, iar daca e, inseamna ca asta mi-e crucea. Fereasca Dumnezeu insa, chiar nu stiu cum as reactiona sa mi se spuna ca sunt intr-o astfel de situatie, dar si daca e in burtica, tot suflet e. Ce, cand se naste un copil bolnav, are cineva dreptul sa il omoare? Nu!!! Si atunci de ce cand e in burtica credem ca avem acest drept?
Gata cu discutia asta, sa nu avem parte de astfel de situatii, cu Dumnezeu inainte!

Ieri m-am inscris in noua odisee, unde ritmul de scriere e unul alert, asa cum era si la noi odinioara! Cu drag imi amintesc .... si va imbratisez pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Elfica, imi place mult cum gandesti, si eu sunt de parere ca un copil aflat in burtica noastra are aceleasi drepturi ca si unul care s-a nascut deja. E un sufletel care ne-a ales pe noi...Dar totusi e bine sa faci analizele, ca in cazul in care ar fi bolnav sa se poata trata din timp (speram ca nu va fi cazul).
Iti va fi greu cu doi copii, dar cu al doilea totusi e mult mai usor, nu te vei mai stresa atat. Iti doresc o sarcina placuta, fara probleme, sa ne tii la curent, vom retrai prin tine acele clipe minunate

Mergi la inceput

Da, Dosita, voi face analizele de sange, ecografiile, sunt perfect de acord ca daca putem corecta ceva, sa o facem. Dar cu dublu test si triplu test nu sunt de acord, pentru ca ele sunt pur statistice si consider ca mai rau afecteaza mamele cu griji. Am auzit multe cazuri cand au trecut mamele prin stres enorm si de fapt nu erau probleme reale. Bine, sunt de acord ca un copil bolnav are si el o viata chinuita si si parintii, dar eu cred ca daca Dumnezeul mi-l da si eu decid sa ii iau viata, cred doar ca va fi mai bine, dar cred ca voi plati inzecit, ca imi va da Dumnezeu altele, voi suferi ca m-am opus voii de Sus intr-un alt fel. Dar gata cu gandurile astea, fereasca Dumnezeu de asa ceva! Va tin la curent cu tot ce fac :)

Un week-end minunat tuturor!

Mergi la inceput