Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Fetelor, va rog frumos, intrati si voi pe www.bzf.ro si in dreapta jos vedeti o lista de persoane, unde scrie chestionar. Dati un vot, va rog, la Viorica Bica, bibliotecar, e o matusa foarte aplecata asupra studiului si m-as bucura sa iasa bine in evaluare. Multumesc mult! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Done!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Elfica am votat si eu. Sa-mi spui daca trebuie votat in fiecare zi
Bine ai revenit Eva...sa stii ca si eu traiesc cu nostalgia de la odisee, chiar cand am putin timp liber tot mai citesc in ea. din pacate eu nu stiu sa umblu la listuta dar poate te ajuta alta mamica care stie .
Ramo fii optimista si o sa fie bine si cu ochisori .
Noi am fost acum 2 zile la doctor cu Horea ptr ca are niste bubite pe coite si o piele ff sensibila...si ne-a dat verdictul de dermatita atopica si o ciuperca la puta, si ne-a facut si vaccinul de un an. Numai ca acum suntem muciosi cu muci galbeni si urati si de dimineata a facut febra 39,5
letzy81 spune:
Fluturasha,sunt superbe fetitele tale!
Parca,parca mi-as dori si eu o surioara pt Sandra dar nu e inca momentul.Si n-am chef de injectii,de emotiile dintre 2 echografii.Cand imi aduc aminte cat de tare ustura clexanne-ul acela,as zice pas pt totdeauna dar apoi ma gandesc ca as vrea o surioara/fratior pt puiul meu mic.
Sashenka multa sanatate lui Horea!
Si eu sunt nostalgica dupa odisee....
Eva,bine ai revenit!Chiar ca n-ai mai dat pe aici de ceva vreme.
Elfica tare drag imi e sa te citesc.Cred ca in viata mea n-am cunoscut asa persoana meticuloasa,perseverenta ca tine.Imi place cum despici firul in patru.
Amelia,ce mai faci?Da un semn,ceva...
Eu sunt la dieta,Scarsdale-ziua 3.In concluzie ma simt frustata,poftesc si la mancarea Sandrei dar pana acum n-am trisat.Incerc sa n-am asteptari prea mari.Ziua mea ma prinde la dieta
Adina,tu cum rezisti tentatiilor?Mai poti?
Ramo_P spune:
mai avem o...
graviduta!!!
FELICITARI Cristale!!!
Elfica ai pe cine lua la noua odisee sa aveti parte de sarcini usoare si fara greturi!
BraveGirl spune:
Felicitari Cristale!
Eva, bine ai revenit...eu eram disparuta, la carnaval la Venetia A fost frumos, dar a fost prima despartire de Patrick. greu...mi-a fost tare dor de puiutii mei.
adipapazi spune:
eva, sois bienvenue!
mai spune-ne ce faci!
cristale, felicitari!!!!!
letzy, rezist, ca am intrat intr-o setare cu capul si daca nu vad 63.00 pe cantar ma apuca disperarea. felicitari ca poti manca impus, eu nu pot asa diete, eu sunt la liber ales!
azi am papat niste fursecuri de-alea cu pulpa de migdale si mere la micul dejun, apoi ceai si cafea, la pranz o pulpa fiarta de pui cu niste linte, apoi jumatate de pomelo si cam asta a fost. plus de dimineata 2 lingurite de seminte de canepa, pt raportul ideal de omega3-omega6.
am 65,5 kg. amr2,5!
amelia,
corina, vii pe 24 la intalneala?cine se mai baga?
sashenk, pupam eroina!
Elfica spune:
Sashenka: Of, pacat ca ai probleme cu Horea. Abia acum s-a manifestat dermatita atopica sau de la nastere ai vazut? Iulia are pe un picior, un pic mai jos de genunchi, o zona de 0,5 latime / 1 cm lungime de piele un pic mai aspra si maronie. Initial am zis ca e semn din nastere, dar la un moment dat i-a aparut si pe cotul opus. E mai putin aspra, dar totusi e. Atunci i-am aratat pediatrei si mi-a spus sa ii dam cu Advantan Milk. Apoi am intalnit un medic dermatolog la o conferinta si spunanadu-i de tratament si vazand doar cum arata cea de la mana (practic nu se vede, doar se simte), a zis sa nu ii dam cu Advantan, ca e cu hidrocortizon, sa ii dam cu creme speciale pentru dermatita atopica. I-am dat cu Eulen, cred ca am retinut bine, dar nu vad rezultate concrete. Tu cu ce ii dai si cum se manifesta. Mie mi-e sa nu se inmulteasca zonele acestea.
Si un mare pentru voturile voastre si pentru postarea pe FB. Mii de multumiri tuturor celor care au votat
! Nu se poate vota de mai multe ori de la acelasi calculator.
EvaF: Tare ne bucuram sa mai stim ceva de tine si de Noah. Dar Noah cel mare ce mai face, ca nu mai stiu cum il cheama, stiu doar ca al doilea prenume era Noah si pentru ca va placea si nu prea il foloseati, l-ati pus ca prim prenume la al doilea? Ne bucuram daca ne mai povestesti de voi!
Cristale, felicitari! Ne vedem la odisee! Eu maine ma duc la medic, dar in week-end am program indelungat si nu prea voi avea timp de net, poate doar duminica. In fine, cel tarziu luni ma voi inscrie in odiseea boboceilor! Aseara a venit mama la mine si abia m-am abtinut sa nu ii spun voit sau din greseala. Si m-a sunat o prietena cu fetita cu 4 luni jumate mai mare decat Iulia ca e si ea insarcinata si diferenta cred ca e de cateva zile. Abia astept sa imi spuna dupa ce merge si ea la medic. Incep sa se mai adune burtici in jurul meu, ce bine!
Bravegirl: Felicitari pentru iesirea la festival! Mama ta se descurca bine singura cu amandoi? Eu ma gandesc cu groaza cum ma voi descurca eu, daramite sa imi imaginez pe cineva mai in varsta stand cu doi "umblareti". De aceea cam exclud varianta bonei, mi se pare ca nu va fi in stare, mai bine la gradinita, dar sa vedem si finantele ce vor insemna si daca le vom avea.
Ati auzit ca a aparut o directiva europeana pe care trebuie sa o adopte Romania incepand cu 1 Martie? Ceva care ii obliga pe tati sa stea si ei cu copilul o luna de zile, oricand in intervalul ales de mama. Ideea e ca daca raman ambii parinti cu copilul mi se pare super, se bucura familia de familia largita, dar daca il lasi doar pe tata cu copilul/copiii si mama se duce la serviciu mi se pare anapoda! Si cam asa am inteles ca ar fi vorba, ca cica sa invete si tatii ce inseamna copiii si grija fata de ei. Dar cum sa il lasi doar pe el, cand bebe e fie prea mic si inca suge, fie sa il lasi in luna a 12-a, inainte sa revina mama de la serviciu, cand copiii sunt invatati doar cu mama la treburile zilnice. Pai nu isi iau campii si tata si copiii? Ziceau ca incearca sa modifice directiva incat sa se potriveasca societatii romanesti, dar tare mi-e ca in loc sa fie un dar familiei, sa fie un ciocan in cap!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
BraveGirl spune:
Elfica, a venit si tata sa o ajute pe buni, ca singura nu se poate descurca cu amandoi. Sincer iti spun, ca sa te poti descurca singura cu 2 trebuie de la inceput sa faci militarie. Cum la noi nu a fost cazul, acum e dezastru. Nu poti sta singur cu amandoi decat maxim 24h. dupa o iei razna.
Sashenka, multa sanatate puiului!