Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fluturasha: Ar fi ceva, dar ar trebui sa va grabiti, fetelor, ca odiseea e doar pe doua luni si cum eu am ramas de ceva timp, clipele sunt numarate. Haideti, uitati de protectie! RamoP: Hai, ca tu esti cea mai hotarata pana acum! Si inca ceva, Fluturasha, ma intreaba sotul pe mail zilele trecute ce zic de numele Delia :) Mi-ar placea sa am doua fete cucuiete: Iulia si Delia. Suna bine! Eu imi amintesc ca i-am sugerat acest nume si inainte de nastere Iuliei, dar atunci a refuzat el. Acum cred ca ii suna cam la fel si i-ar placea sa fie cam cu aceeasi sonoritate. Sa vedem, i-am spus sa asteptam cu propunerile pana vedem ce ne spune medicul ca ar fi, fata sau baiat, si abia apoi sa ne consultam si sa venim cu idei. Uneori ma trezesc si eu cantand prin casa : "Are mama doua fete / Fumusele si cochete". Nu stiu daca am auzit pe undeva sau am inventat eu, dar asa imi vine. Oare simt? La Iulia la 16 saptamani ne-a spus ca va fi baiat, iar la un moment dat am visat ca imi spunea "Mami, dar eu sunt fetita!", a fost atat de real visul, i-am auzit si vocea! Si la urmatoarele ecografii ni s-a confirmat ca e fetita. Sa vedem daca avem si acum premonitii.

tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Ar fi ceva Elfica. Sa ne vezi pe noi primele luni ce le mai incurcam fiindca numele au aceeasi sonoritate. De fapt Deliei ii spuneam mereu Iulia, na, obisnuiti 2 ani cu numele asta. In fine, acum ne-am obisnuit si nu mai incurcam numele. Am mai pus cateva poze cu ele in album http://community.webshots.com/slideshow/582365550sUChKW

Mami fericita de 2

acum am vazut si eu pozele .....absolut superbe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Ramo, multumim pentru aprecieri. Stii, pe cand voiam sa raman insarcinata prima data am citit mai multe site-uri despre diverse calendare, ovulatie, bla, bla bla. Bineinteles ca nu am reusit nimic asa o vreme si dadusem intr-o mica depresie. In fine, la un moment dat nu stiu pe unde am citit ca daca vrei sa ramai insarcinata trebuie sa faci sex o data la doua zile de cum se termina ciclu si pana la sfarsit pana cand ar trebui sa vina din nou. Fara stres, pur si simplu. Ideea e ca asa mi-a reusit si am ramas gravida imediat ce am incercat. De 2 ori. Bafta sa iasa fetita!

Mami fericita de 2

eh! la mine nu e asa de usor...
Ovare polichistice, menstruatie neregulata, o sarcina oprita in evolutie, pe Alex l-am obtinut cu tratament, la inceput au fost doi saculeti dar s-a dezvoltat numai unul...
Asa ca nu ma astept la rezultate, mai ales ca medicul spunea ca s-ar putea sa obtin bb2 tot numai cu tratament :(

Dar macar cand va decide ca e bine sa vine sa fie fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Ramo, cine e dr tau acolo?ispasoiu ala? Ce tratament ai avut?
Noi cu vitro am facut copiii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

Ramo, cine e dr tau acolo?ispasoiu ala? Ce tratament ai avut?
Noi cu vitro am facut copiii.

Adi, mami de ana si ioachim

Da, dr Ispasoiu, am facut tratament cu metformin, si duphaston si parca inca ceva dar nu mai retin. mi-am adus aminte clostibegyte (daca asa se scrie :) n-am chef de googalit sa vad exact) Cand zicea dr ca daca nici luna asta nu da tratamentul roade trecem la ceva mai puternic a venit bb Alex asa ca cine stie, poate vine fara tratament, sa ne faca o surpriza.

E o tanti in parc ce are o fetita mai mica cu o luna decat al meu, si are in burtica un bb de 3 luni , zicea ca 10 ani s-a chinuit sa aiba fetita, si nici nu credea ca o mai poata face inca unul, nici nu se asteptau, asa ca daca Doamne-Doamne vrea... nu depinde de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fluturasha: Super tare faza cu numele. Cand ai postat tu ultima data si ai spus ceva de Delia, mi-am adus aminte de mail-ul de la sot si v-am povestit. Acum, cand ai explicat, imi dau seama ca daca va fi fata si ii vom spune Delia, vom avea doua fete cu aceleasi nume cu ale voastre! Tu nu ai scris la semnatura decat ca ai doi puiuti si chiar nu retinusem numele. Super coincidenta! Eu ii spuneam sotului ca daca e baiat, sa ii spunem Andrei Iulian, sa fie exact pe invers decat Iulia Andreea, dar pe el sa il strigam Andrei, nu Iulian. Cand i-am spus sotului nu i-a placut ideea, dar mai vedem. La Iulia ne-am gandit si ne-am razgandit de nenumarate ori pana am cazut de comun acord.

RamoP: Bravo, Doamne ajuta! Si eu am auzit multe minuni de la Dumnezeu, persoane care nu puteau ramane insarcinate si au facut n tratamente, cand au renuntat la ele, au ramas pur si simplu. Sau altele care au stabilit sa infieze un copil, ca nu reuseau sa il faca pe al lor, dupa ce au terminat procedurile de infiere, au reusit sa il conceapa si pe al lor! Asa ca Dumnezeu e mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, va rog frumos, intrati si voi pe www.bzf.ro si in dreapta jos vedeti o lista de persoane, unde scrie chestionar. Dati un vot, va rog, la Viorica Bica, bibliotecar, e o matusa foarte aplecata asupra studiului si m-as bucura sa iasa bine in evaluare. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ramo, pai daca ai luat closylbegit, inseamna ca e o problema cu ovulatia undeva, metforminul este un medicament pt diabetici, dar concentratia lui de nu mai stiu ce ajuta si in pregatirea pt sarcina. iar duphastonul este pt sustinerea sarcinii cu progesteron, rezolvand deficitul de faza luteala. asadar, la ovulatie tre sa lucrezi in primul rand. clostylbegitul nu e un medicament simplu, sa fii atenta sa nu iei multe luni la rand. subtiaza endometrul.este un stimulator puternic pt ovulatie.

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hello, dragelor!

Remember me? Azi imi aminteam cu drag de odiseea noastra, vorbind cu o prietena care este burtik:). Ce mai faceti? Cum sunt puii?

Noi suntem bine, Noah este un nazdravan, acum aproape alearga.

Ma uitam pe listuta, Noah nu s-a nascut la 38 sapt ci la 39 sapt si 2 zile. Natural. La maternitatea Bichat, Paris. Poate corecteaza cineva cand are timp.

Ma duc sa citesc din urma sa vad ce fac ursuletii. Bravegirl, esti prin zona? Miss you! De tine chiar nu mai stiu nimic de un an. Pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Elfica, felicitari si sarcina usoara !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

ramo, pai daca ai luat closylbegit, inseamna ca e o problema cu ovulatia undeva, metforminul este un medicament pt diabetici, dar concentratia lui de nu mai stiu ce ajuta si in pregatirea pt sarcina. iar duphastonul este pt sustinerea sarcinii cu progesteron, rezolvand deficitul de faza luteala. asadar, la ovulatie tre sa lucrezi in primul rand. clostylbegitul nu e un medicament simplu, sa fii atenta sa nu iei multe luni la rand. subtiaza endometrul.este un stimulator puternic pt ovulatie.

bafta!

Adi, mami de ana si ioachim

Pai da Adi, stiu ca probleme mele sunt cu ovulatia (ovare polichistice) de aceea ziceam ca nu astept sa fie cu ochi, chiar daca am renuntat la protectie.
Duphaston luam sa-mi provoace menstuatia ca sa pot lua clostibegyte, metformin sa-mi regleze insulina din corp, pt ca ovarele polichistice au nustiuce legatura cu insulina... Insulina hormon ce se depune si formeaza grasimea, ovarele polichistice ce se hranesc cu grasimea si ajuta la formarea unei cantitati mai mari de insulina... cam asa ceva (daca intelege cineva ceva )
oricum noi acum ne bucuram de fiecare...zi placuta si nu ne facem planuri, daca trece anul si nu nimic, atunci mergem iar la tratamente, pana atunci ...

Mergi la inceput