Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Este, ma, andreea, cum sa nu fie?
Amelia, ce e cu tine?
Elfica, te pupam pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si eu sunt pe aici, dar nu pot face nimic, pentru ca am o maimuta de fata. Toata ziua se catara: pe masa, pe scaun, pe un corp de mobila pe care tinem televizorul etc. Cum ma intorc cu spatele, cum e undeva sus. Incerc sa nu o mai iau in brate, dar parca pot! Sotul e putin plecat, asa ca numai eu sunt cu ochii in patru. Revin cand oi putea.

RamoP: Hai, si eu as dori ursoaice pe care sa le iau cu mine in odiseea urmatoare!

Va !

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Elfica te-ai inscris in odisee....vreau sa te urmaresc si acolo
Presimt ca vor mai fii ursoaice in odisee aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Da, Elfica mai ia cu tine pe cineva. Acum 2 ani cand am ramas insarcinata cu Delia am intrat in odiseea ursoaicelor cu inca 4 fete de la vechea odisee.

O sa vezi ce bine va fi pentru Iulia sa creasca impreuna cu inca un frate/o sora. Intre fetele mele e o diferenta de 2 ani fix si deja au jocuri in care se joaca impreuna. E uimitor sa le vezi cum cresc impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sashenka: Inca nu m-am inscris in noua odisee, vreau intai sa il vedem si, eventual, auzim pe bebe si apoi fac si inscrierea :) Pai doar sa ma urmaresti acolo... hai si tu, nu vrei o fetita care sa completeze trupa de baieti? Stiu ca statul plateste in prezent doar pentru 3 copii, asa ca pentru al patrulea nu ti-ar da nimic . Dar am auzit pe undeva, pe la TV cred, ca vor sa renunte la chestia asta, sa nu faca discriminari. Si asa e rata natalitatii foarte scazuta! Eu sper sa vina cu modificari in bine anul acesta pana nasc, tinand cont ca e an electoral si sigur vor veni ei cu oferte de luat votul alegatorilor. Sper sa revina la 85% sau eu stiu ce alte avantaje, dar ramane de vazut!

Fluturasha: Ar fi ceva, dar ar trebui sa va grabiti, fetelor, ca odiseea e doar pe doua luni si cum eu am ramas de ceva timp, clipele sunt numarate. Haideti, uitati de protectie! RamoP: Hai, ca tu esti cea mai hotarata pana acum! Si inca ceva, Fluturasha, ma intreaba sotul pe mail zilele trecute ce zic de numele Delia :) Mi-ar placea sa am doua fete cucuiete: Iulia si Delia. Suna bine! Eu imi amintesc ca i-am sugerat acest nume si inainte de nastere Iuliei, dar atunci a refuzat el. Acum cred ca ii suna cam la fel si i-ar placea sa fie cam cu aceeasi sonoritate. Sa vedem, i-am spus sa asteptam cu propunerile pana vedem ce ne spune medicul ca ar fi, fata sau baiat, si abia apoi sa ne consultam si sa venim cu idei. Uneori ma trezesc si eu cantand prin casa : "Are mama doua fete / Fumusele si cochete". Nu stiu daca am auzit pe undeva sau am inventat eu, dar asa imi vine. Oare simt? La Iulia la 16 saptamani ne-a spus ca va fi baiat, iar la un moment dat am visat ca imi spunea "Mami, dar eu sunt fetita!", a fost atat de real visul, i-am auzit si vocea! Si la urmatoarele ecografii ni s-a confirmat ca e fetita. Sa vedem daca avem si acum premonitii.

tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fluturasha: Ar fi ceva, dar ar trebui sa va grabiti, fetelor, ca odiseea e doar pe doua luni si cum eu am ramas de ceva timp, clipele sunt numarate. Haideti, uitati de protectie! RamoP: Hai, ca tu esti cea mai hotarata pana acum! Si inca ceva, Fluturasha, ma intreaba sotul pe mail zilele trecute ce zic de numele Delia :) Mi-ar placea sa am doua fete cucuiete: Iulia si Delia. Suna bine! Eu imi amintesc ca i-am sugerat acest nume si inainte de nastere Iuliei, dar atunci a refuzat el. Acum cred ca ii suna cam la fel si i-ar placea sa fie cam cu aceeasi sonoritate. Sa vedem, i-am spus sa asteptam cu propunerile pana vedem ce ne spune medicul ca ar fi, fata sau baiat, si abia apoi sa ne consultam si sa venim cu idei. Uneori ma trezesc si eu cantand prin casa : "Are mama doua fete / Fumusele si cochete". Nu stiu daca am auzit pe undeva sau am inventat eu, dar asa imi vine. Oare simt? La Iulia la 16 saptamani ne-a spus ca va fi baiat, iar la un moment dat am visat ca imi spunea "Mami, dar eu sunt fetita!", a fost atat de real visul, i-am auzit si vocea! Si la urmatoarele ecografii ni s-a confirmat ca e fetita. Sa vedem daca avem si acum premonitii.

tuturor!

Ar fi ceva Elfica. Sa ne vezi pe noi primele luni ce le mai incurcam fiindca numele au aceeasi sonoritate. De fapt Deliei ii spuneam mereu Iulia, na, obisnuiti 2 ani cu numele asta. In fine, acum ne-am obisnuit si nu mai incurcam numele. Am mai pus cateva poze cu ele in album http://community.webshots.com/slideshow/582365550sUChKW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Fluturasha - ai niste fetite superbe!!!

cand m-am uitat la poze si le-am vazut cat de frumoase sunt impreuna, vai parca vreau si eu fetita :)

Elfica - am renuntat la protectie

Mergi la inceput

Ramo, multumim pentru aprecieri. Stii, pe cand voiam sa raman insarcinata prima data am citit mai multe site-uri despre diverse calendare, ovulatie, bla, bla bla. Bineinteles ca nu am reusit nimic asa o vreme si dadusem intr-o mica depresie. In fine, la un moment dat nu stiu pe unde am citit ca daca vrei sa ramai insarcinata trebuie sa faci sex o data la doua zile de cum se termina ciclu si pana la sfarsit pana cand ar trebui sa vina din nou. Fara stres, pur si simplu. Ideea e ca asa mi-a reusit si am ramas gravida imediat ce am incercat. De 2 ori. Bafta sa iasa fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Elfica chiar nu mai am de gand nu ptr ca nu as vrea dar nu ma mai tin balamalele de nici un fel. Chestia ca nu iti mai da bani la al patrulea nu o stiam...
Eu nu vad pozele

Ce pot sa va spun spor la facut bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

fluturasha mama ce frumuseti de fetite ai. sa va traiasca sa va bucurati de ele niste dulci,dulci.

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput