Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 23
Elfica spune:
Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebari, atat despre Filantropia, cat si despre carucior. Piscotel, nu am stiut ca ne citesti constat, ca stiam ca esti la alta odisee si am crezut ca data trecuta pur intamplator ai vazut postarea mea si mi-ai raspuns. O sa ma interesez, as da bani in plus pe rezerva, doar sa il am pe bebe cu mine! Si ce bine ar fi sa il am si pe sot langa mine, ca acolo. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ma apuca nasterea si in holul spitalului eu ma duc singura si sotul ramane jos. La cursul de parinti ne spuneau ca poate veni si sotul in sala de operatii daca vrem si daca medicul permite, o sa verific daca e doar vorba de ei. Deocamdata doar l-am abordat pe medic, nu am stat de atatea intrebari, oricum imi place ca nu ma cheama toata ziua buna ziua, nu vrea nspe analize, a ramas sa ma vad cu el abia pe 13 iunie, cand fac eco morfofetala. Asta daca nu apar urgente, probleme, fereasca Domnul!
AnaO: Unde la munte merge gasca? La multi ani in avans pentru ziua ta de nastere si petrecere frumoasa!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
15 +
ana_o spune:
O, ar fi super daca ati veni, Magda! Pensiunea Andreea e in Gorj, Baia de Fier. Iti intra pe Google, daca dai cautare. V-ar placea mult. Plecam pe 18 si ne intoarcem pe 20. In prima seara organizez si ziua mea, ca daca tot cunosc gazdele si tot suntem in gasca mare, macar sa ne simtim bine cu totii. Poate convingi sotul si veniti cu Iulica si cu burtica in evadare la poale de munte.
Ai grija de tine si sper sa gasesti varianta cea mai buna. Tot buna organizatoare ai ramas, rezolvi totul, in detaliu. Despre carut nu am citit ca ai intrebat, am rasfoit in diagonala ce s-a mai scris, intrasem sa scriu despre weekendul la pensiune. Sa intri pe okazii, acolo sunt o groaza de anunturi. Danaint si Msymo au vandut carucioarele la ei si merge totul f rapid. Sunt si produse noi, si second hand.
Te mai asteptam si "dincolo", dar nu 5 minute, ci cateva zile. :*
Elfica spune:
AnaO: Merci frumos pentru informatii! Tare frumos ar fi, o sa vad ce pot face, ideea e ca nu stam prea bine cu banii, am tot fost plecati in ultimele sfarsituri de saptamani, maine e ziua sotului si iar ne facem de cap (a venit si soacra mea de la Galati, asa ca incercam sa o rasfatam), iar pe 30 mai implinim 3 ani de la casatorie si vreau sa mergem in Bulgaria la ferma de scoici. Daca venim, sigur nu vom putea veni de pe 18, ca sotul nu isi mai poate lua liber in urmatoarea perioada, asa ca am veni sambata de dimineata. Cat e cazarea, cat mesele, sa stiu si din punct de vedere financiar ce inseamna? Fac tot ce pot sa venim, sper sa ne iasa. Cam cat facem din Bucuresti pana acolo (km sau ca timp, cum stii sa estimezi, doar sa imi fac o idee)?
Ce persoane mai vin sigur, e gasca mare?
Va pup pe toate!
15 +
eliza_cri spune:
buna fetele
elfica ce frumoasa este semnatura ta sa cresteti mari si sanatosi va pupam
anaO sa va simtiti de minune in gorjul nostru drag ...cum ai zis si tu "sa o faceti lata"
noi suntem in mare bine sanatosi si voiosi si daca tot am pus in clubul lui dimi poze am zis sa pun si aici nu de alta da sa nu ne uitati
http://family.webshots.com/album/582075541eGWxVh
pupici si imbratisari tuturor
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
Elfica spune:
Eliza cri: Am vazut pozele, ai o minune de fetita, scumpa rau! Sa ne mai povestesti de voi! Tu nu mergi la intalnire, ca e la doi pasi de voi, cred...
O noua isprava de-a Iuliei: ieri am vrut sa imi pun apa din sticla de 5 l, la care avem atasata pompa. Dar nivelul apei era scazut, asa ca am scos pompa si mi-am pus in pahar. Apoi am plecat cu Iulia la nani, doar ca ea nicidecum nu vroia sa doarma, desi era ora potrivita somnului. La un moment dat am iesit si m-am dus la baie, ea s-a dus fix la bucatarie, s-a urcat pe scaun, a luat bidonul si l-a intors cu susul in jos imediat, cu graba sa nu o opresc. Si pana am ajuns eu la ea, toata apa cursese pe masa, scaune si pe jos! Am zis ca imi iau lesa sa o leg de mine, sa nu se mai poata indeparta prea mult. Serios vorbesc, stiti de asa ceva, am auzit ca exista. Vreau mai ales pentru afara, cand oi iesi cu doi, sa nu risc sa alerg cine stie pe unde dupa Iulia, avand si carutul cu bebe mic. Mi-a zis nasa mea ca ar exista un sistem, ea a avut o vreme de la cineva, ca pana baga caruciorul in masinsa, fugea copilul in strada. Si in acest fel il oprea sa mai fuga departe.
ursoaicele!
16 +
ana_o spune:
Magda, pana acum suntem 7 familii. Sau 8. Cazarea e 1 mil/noapte, parca. Mancarea e ieftina, cam toata. Daca veniti sambata, va incadrati doar pentru pranz, cina si mic dejun de duminica. Sunt 250 km pana la pensiune, din Bucuresti. Se ajunge in 3 ore, 3 ore jumatate. Distractia e garantata, numai voi sa veniti. Imi pare rau ca nu puteti ajunge de vineri, eu atunci fac party in cinstea celor 30 de ani, dar poate. Ai sunt sperante. Va pupam! Ah, cand ai urmatoarea echo? In iunie?
Elizo, mama, tu nu vii? Ia-l pe Scorei si hai cu familionul la pensiune, ca sa fim cu totii. Copiii vor interactiona frumos si oricum voi puteti pleca acasa, dupa aceea. Deci nu va costa nimic, ca vineri seara e din partea casei.
Si cine mai doreste, e bine venit, numai sa anuntati!
martutza spune:
buna si de la noi
ar fi pacat sa se stinga flacara vie a barlogului dar...toate avem probleme mai mari sau mici,cu copiii,cu banii care ne trimit la munca mai devreme decat am vrea,cu sotii care ne vor aceleasi iubite iubitoare ca in vremea cand nu gateam pentru mai multi si nu ne trezeam de n-spe mii de ori pe noapte pentru copii...cu multe evenimente din viata care n etin departe de calculator.eu nu am fost prea activa nici aici nici pe FB caci nu am avut o perioada prea roz.Sambata trecuta ,dupa virozele cu muci si tuse ale copiilor,am avut un episod de enterocolita la Claudia soldat cu multe scaune apoase si febra 39.3...am dormit amandoua 4 ore in trei reprize in noaptea de vineri spre sambata .S-a lasat cu regim si analize la amandoi copiii.
Din pacate Claudiei ia iesit amidon nemodificat in scaun si trebuie sa mai facem niste investigatii sa vedem de la ce si,daca, nu e cumva altceva mai perfid.Nu a iesit nimic altceva la copro care sa justifice scaunele alea urate.Cert e ca in doua zile de regim si Debridat si Linex s-a reparat.Acum a dat in constipatie si bagam pere zilnic si ciorba de loboda,supe,ceaiuri.
La Vic au iesit cristale de urati si acid uric in urina ceea ce duce cu gandul la nisip la rinichi sau exces de proteina animala.Mai investigam si vedem ce regim ne da.el fiind suspect de paraziti intestinali (dureri in zona ombilicului si mancarimi in funduletz desi il spal seara de seara si ii schimb chiloteii) am facut la amandoi analize de kk si pp.La analize nu a iesit nimic dar mi sa spus ca trebuie repetat de trei ori ca nu ies din prima.
despre Claudia:in 10 zile au spart primii trei molari;au fost nopti de chin pentru amandoua,supt la 2 ore,maraiala si niste nervisori la curisor.Al patrulea molar a spart ieri.Deci avem si maselute.Mananca bine acum (dupa o saptamana de regim si aproape infometare..ca se aoleao saracuta la mine cand o intrebam daca vrea banana sau sticks ... nici numai vrea sa le vada acum,duce mainile la ochi si fugeee)si a inceput sa mestece frumos baghetele de mar si para.Se joaca frumos si singura si cu Vic.Ieri in parc a gustat o lopatica de nisip si era tare derutata ca nu ii dau voie sa inghita .Trei luni a dormit numai leganata pe brate insa,de doua saptamani, numai vrea nici leganata nici la tzitzi vrea doar sa stau pe spate si ea isi pune capul pe pieptul meu,burtica ei pe burta mea si adoarme in genunchi aproape.Apoi trebuie sa o mut frumos pe spate si doarme pana la 7 dimineata cand suge si mai doarme pana la 9-9.30. Ora de culcare 22-22.30.Am fost cu ei la Pitesti la Simfonia lalelelor si prin Trivale unde le-au scaparat calcaiele.Au ajuns rupti si au adormit in 5 min.Mai vreau asaa...
De vorbit nu prea vrea.zice tata,apa,da-ti (da-mi),aoo,a (pa),ai (hai),mama de vreo trei ori doar ,vrum-vrum (masina),apte (lapte)si tisa (tzatza).Canta in limba ei si face avu-babu ..dar inca nu am aflat ce inseamna.
cam atat despre noi azi.
Elfica mai da cate o strigare la catalog...datorita tie se mai anima barlogul.Nazdravana tare Iulia.
Ana petrecere frumoasa tie si fetelor.
Felicitari pentru sarcina noilor gravidutze:Ramo,Axela si ...cine se ma inscrie.Sa aveti sarcini usoare si bebi sanatosi si mancaciosi.
pentru voi toate.
piscotel2011 spune:
Elfica, din cand in cand mai bag un ochi si pe aici, desi sunt si la alta odisee. Pe voi v-am descoperit prima data asa ca nu plec prea departe:D. Haioasa urssulina...de-acu sa te tii la traznai:)) Pup burtica...deja 15 saptamani...trece repede timpul ce mai...unde faci morfo?
poop fetele!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
eliza_cri spune:
AnaO vin la intalnire , data , locul, ora, cati suntem ..chestii de astea sa se stie ionul safe si daca o sa fie in dispozitie [mami lui e bolnava de cancer la san l-a extirpat si biopsia nu e prea buna]
oricum vb
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
eliza_cri spune:
martutza la vic la analize vezi ca acela cristale in urina apar marite daca cu o seara inainte sau in ziua dinaintea recoltarii a consumat citrice de la suc la fructul in sine
stelele mami