Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Elfica tu nu deranjezi niciodata . Citeam cu mare interes postarile tale, asa ca ar fii bine sa scrii in continuare. Eu nu prea am fost activa nici aici si nici pe FB ptr ca am avut niste probleme si nu mi-a stat capul dar sper ca pe viitor asta sa se schimbe...si totusi te asteptam si pe FB
Gianni pai trebuia sa scrii mai demult si te asteptam cu drag in barlogul nostru, oriunde suntem prezente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tare as vrea si eu la intalneala pe 18 mai, dar noi ne apucam de renovat casa nici nu vreau sa ma gandesc Iar pe 25 mai plecam in mini concediu de ziua mea, asa ca nu pot veni/ ma oftic.
Adi, concediu a fost...scurt Prea scurt. Si asa scurt mi-a fost cumplit de dor de maimutele mele. Dupa 2 zile boceam dupa ei de ziceai ca nu i-am vazut de 1 an cel putin. cine sa ma inteleaga? Zbier tot timpul ca vreau putin timp pt mine si cd il am, plang dupa ei
Insula era superba, niciodata nu am mai avut parte de asa o apa calda. Erau zile in care apa era mai calda decat temp exterioara, pt ca ploua cam 30 d emin si scadea temp, dar apa avea 30 de grade. Daca s-ar inventa teleportarea, m-as duce cu maimuticile mele numai pt apa aia superba si calda calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Corina, unde ati fost in vacanta? Sa ne mai inspiram si noi, mai ales ca eu iubesc caldura, marea si nisipul.
Asa e cu timpul, zici ca vrei timp pt tine si dupa cateva ore te-apuca dorul mare. Nimeni nu ne intelege, poate numai noi si alte mame ca noi.
Pacat ca nu poti merge cu noi, se anunta distractie maxima. Party de ziua mea va fi in prima seara acolo...avem si muzicanti, ca la nunta. Daca tot ajungem in Gorj, macar s-o facem lata.
Elficule, ce faci? Ce face burtica? A miscat?
Pupam barlogul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Sugubina: Spune-mi si mie care au fost cele doua modele de carut pe care le-ati avut, adica cel trenuletz si cel de acum, adus de peste mari si tari. Ca am la odiseea noua o gravidutza cu gemenasi si ma gandesc ca nu strica sa ii sugerez.

Adipapazi: Merci frumos pentru indicarea tratamentului. I-a trecut foarte repede, cred ca doua maxim trei zile de muci si tuse, dar nu asa neplacut, nu a fost cazul de aspirator, ci doar ii stergeam eu, iar tusea a fost si a trecut cu Tantum Spray si Stodal sirop. Si brusc i-a trecut. Merci frumos de raspuns la PM! Ma poti ajuta si cu ora de schimbare de tura? Si cabinetul, locatia, etaj, sala?

Sashenka: Ce probleme ai mai avut, tot cu stat prin spital cu copiii, mama? Te pup si iti urez sa se termine o data cu problemele care s-au tinut scai de tine!

Bravegirl: Despre ce insula e vorba? si mai spune-ne si noua care e topul preferintelor tale, ca daca vom avea si noi sanse sa mergem, sa nimerim bine, sa merite plimbarea. In ultima vreme tot aud pe la TV ca exista mirajul Asiei, a fost careva pe acolo, ne recomandati ceva? Bine, ca noi nu avem sanse o buna bucata de vreme, dar intreb si eu, sa stiu pentru viitor si sa am la ce visa! Spre ex. pe 30 mai vom implini 3 ani de la casatorie si fetele de la odiseea cealalta laudau un loc din Bulgaria unde sa mananca fructe de mare si produse din peste excelente si cu preturi de nimic. Normal ca am pus ochii, ca e la doi pasi de Vama Veche... Pentru cine e interesat, va impartasesc si voua sugestia, in caz ca nu stiati deja locatia: e vorba de ferma de scoici de la dalbokahttp://menaru.blogspot.com/2009/07/evadare-la-bulgari-dalboka-ferma-de.html. Spuneau ca este extraordinar, 4 insi cu scoici, frigarui de creveti, platou cu pesti din marea neagra si bautura nu au dat niciodata mai mult de 200 de lei. Un sfat: cand intrati in Bulgaria, schimbati lei in leva. La restaurant poti plati in leva, euro, lei sau card dar te tepuiesc la schimbul valutar asa ca mai bine schimbi si platesti in leva. Astea sunt info primite.

Noi suntem bine, la 13 saptamani prima parere ar fi ca e tot fetitza, dar nu e sigur, ci doar pare. Ramane de vazut pe 13 iunie, cand merg la morfofetala, in caz ca nu mai ajung pana atunci. Mi-e mai greu cu mersul in diverse locuri, ca nu am cu cine sa o las pe Iulia si depind de sot, sa ma duca unde am nevoie, asa ca fac strictul necesar, nu merg la eco de dragul de a-l mai vedea pe bebe, ci cand trebuie. L-am cunoscut pe dr. Hadim si pare ok. Anymona si Letzy sau cine a mai nascut la Filantropia, stiti daca se poate sta cu bebe non-stop dupa nastere? Mi-aduc aminte ce bine a fost cu Iulia, chiar daca obositor, si ma doare sufletul ca la bebe2 sa ma duc la el doar o data la trei ore sa ii dau sa pape. Mai ales ca la varsta aia ei au stomacul mic si nu papa suficient. Iulia manca putin, dormea putin, iar se trezea, iar papa, iar dormea si de la capat. Sugea muuult si imi pare rau sa nu fac la fel si de data asta, mai ales ca nu tine prea mult colostrul, care e atat de hranitor... Am fost la un curs de parinti la Filantropia si stiu ca se laudau ca se poate, stiu ca au rezerve care se platesc cu o suma mai mare, dar nu stiu daca statul cu bebe e o certitudine sau doar ne aburesc cu promisiuni la curs, incat sa ne atraga spre spitalul lor. Daca stiti, spuneti-mi si mie, va rog mult!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Elfica, am fost in Seychelles. Am stat de fapt pe insula Silhouette. a fost frumos, dar eu raman fan Maldive. am fost de 2 ori si de fiecare data a fost superb. La anul incercam ceva si mai departe...sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Am vazut si eu ca e liniste si tare trista sunt. Am vrut sa scriu, dar incep sa ma simt aiurea si prefer sa tac cand vad ca nimeni nu mai are nimic de spus. Simt ca deranjez... Va pup pe toate care mai intrati pe forum!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

14 +

Elfica,m-ai facut sa plang aproape!
Imi e tare dor de perioada Odiseei...chiar daca e mai usor si intim pe FB parca aici ma simt si mai bine,acasa

Intrebai de Filantropia...pot sa-ti spun cum a fost la mine si la toate cele cu cezariana.NU mi-au dat-o in camera nici o clipa(desi pe usa salonului descriau beneficiile statului cu bebe in camera inca din primele clipe).Cumnatei mele(a nascut cu 5 luni inaintea mea,tot la Filantropia)stiu ca il mai aduceau cateva ore pe zi in camera,in niciun caz peste noapte.In schimb erau mame in rezerve care aveau bebele tot timpul.
nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Corina,m-ai facut tare invidioasa cu apa calda!
Visez cu ochii deschisi marea,valurile,nisipul fierbinte....paca mai e o vesnicie pana pe 1 iunie si nu cred ca va fi apa asa calda.
Nu stiu ce incurcatura au facut cele de la agentie ca ne-au sunat ca nu mai sunt camere disponibile la hotelul ales(asta dupa ce platisem tot sejurul)si ca ne trimit la alt hotel,de 5 stele fara sa mai platim nimic.Cel ales de noi era de 4stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Elfica - nici mie nu mi-au dat-o in camera pe Piscot, eram la salon si totusi singura...e drept ca nici nu am insistat sa stau cu ea in camera ptr ca nu stiam daca ma descurc fiind si primul copil, habar nu aveam, iar plimarile pana la alaptat si fiind cu fetele acolo mi-au ajutat...acolo am invatat cum se alapteaza ca io habar nu aveam, desi vazusem alte mamici inainte facand asta...in rezerve erau fete care aveau bebe cu ele..cam atata stiu.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

ma bucur ca ti-a placut doctorul...puup burtica!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica am fost si eu acu cativa ani la ferma de scoici. E un loc tare frumos, chiar langa mare, departe, se manca exclusiv peste s fructe de mare. (eu care is alergica la ele..am bagat mai cu teama asa fish)

Cat despre carut de gemeni
- primu a fost bertoni twin side by side. Era dintr-o bucata, mare de 15kg parca, acu s-a cam destramat la maner. Nu l-as mai lua daca as avea mintea si experienta de acu.
- Al doilea unu de pe okazii ca trenu, era modular, solid asa. Nu stiu marca.
- Al treilea si finalul se cheama Kids River Tandem, (lanoi e unu Bambino World Tandem sau Cossato duet lite). E pt bebei peste 6 luni sau pt copii cu varste apropiate. E si ca trenu, si umbrela. Scaunu din spate se da complet la orizontala cel din fata doar putin. Sunt mega happy cu el, incap peste tot, Pufica din spate vede tot ca e scaunu mai sus, pufica din fata iar vede bine, se face mic mic, e usor..ce mai VIS!

Colegei de odisee ii recomand:
- sa caute un carut usor din start 10-13kg
- de ex unu side by side umbrela, cel de la Maclaren am auzit de ff bine dar mai sunt multe de genu asta si la bani mai putini
- sa tina cont de faptu ca va trebui sa il urce/coboare si daca are sau nu ajutor permanent.
- cele ca trenu sunt modulare, sunt f bune, dar pierd in general la capitolu greutate. Marci sunt Jane, ABC zoom, inglesina.
- poa sa ia cu incredere unu SH, mai ales cel de inceput pt ca nu il va folosi mult si in general sunt ok.

Ii poti spune sa imi scrie aici sau pe mail (sugubina yahoo) daca are intrebari mai specifice, sunt trecuta prin carucioreala maxima si o ajut cu placere cu 'consiliere'.

kiss pe burticuta!

Mergi la inceput