Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 21
eliza_cri spune:
felicitari douradoudou si ramo.p pentru minunile din burtici si sa va vedeti cu bine la termen !
noi suntem bine zuzi ok, anto o vorbareata si ea si jumatate pronunta mai bine ca dimi canta cantecelele cu fratesu ma rog le fredoneaza, ochi , nas, gura, buza, haide, ham, miau, mac...da stiti cum ne trezim ca reproduce un cuvant din discutile noastre de prin casa e tare haioasa ca ionu o intreaba mai tati tu sti sa vorbesti? si ea zice tare convinsa da...aici poti s aintrebi orice ca ea zice DA. sta bine pe reductor la wc si ii place mult acolo ca o intreb daca a terminat si zice ba ...in fine o scumpica. dimi ainvatat si el mai multe poezi si sa vedeti ce stalceste la ele . si sunt muuulte de vorbit da bata-l vina de timp si net
va pupamsi va uram:
Sarbatori fericite alaturi de familie si cei dragi Hristos a inviat!
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
Elfica spune:
Am vazut si eu ca e liniste si tare trista sunt. Am vrut sa scriu, dar incep sa ma simt aiurea si prefer sa tac cand vad ca nimeni nu mai are nimic de spus. Simt ca deranjez... Va pup pe toate care mai intrati pe forum!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
14 +
Gianni spune:
Buna fetelor,
Incepind cu aprilie-mai 2010 de mai multe ori pe zi am citit tot ce s-a scris aici , am trait alaturi de multe dintre cele de la odiseea noastra, pe multe le-am simpatizat enorm , ceea ce vreau sa spun este ca-mi este tare greu sa vad zilnic ca nu se mai scrie nimic , dupa 2 ani traiti alaturi de voi, mi s-a format dependenta sa ma intreb automat ce se intimpla cu fiecare dintre voi si cu bebelusii vostri.
Vreau sa va multumesc pt. minunatul timp petrecut alaturi de voi , asa-zis , pt. tot ceea ce am invatat de la voi etc.
Am vrut sa scriu ieri toate astea , dar de abia acum mi-am facut curaj , vazind si mesajul Elficai.
Sper din tot sufletul sa ´ne mai auzim´.
Catalina (mamica de Silviu , adoptat 6.04.2004 si Gabriel 02-11-2010)
ana_o spune:
Hello!
Fetelor, noi nu am disparut. Noi existam, avem casa mare, cu 78 de ursoaice, suntem active, am ramas prietene si impartim si bune, si rele. Numai ca pe Facebook e mult mai usor si mai intim. Si toate fetele sunt de aceeasi parere, altfel nu eram active, zi de zi, in grupul nostru privat de pe fb.
Gianni, pacat ca nu ai scris pana acum, pe Fb aveai ocazia sa cunosti fiecare nickname de aici si nu numai. Pe DC ne-am cunoscut si cred ca fiecare ursoaica in parte e recunoscatoare acestui lucru, insa toate lucrurile evolueaza, asa a fost si asa va fi, mereu.
Magda((Elfica), esti binevenita oricand pe Fb. Nu tiu de ce nu-ti place tie ideea de Fb. Poate pentru ca nu ai "stat" niciodata suficient ca sa te "prinda". Sa stii ca nu suntem prima odisee care "a migrat" pe Fb.
Intrasem sa va anunt ca noi mergem in gasca, la poale de munte, pe 18 mai. Si ne intrebam daca mai vrea vreo ursoaica sa ne insoteasca.
Numai bine, tuturor!
adipapazi spune:
hello,
nu am disparut! mi se reabiliteaza blocul si mi s-au taiat cablurile de la net.
corina, cum fu in conced? ce mai tutuie P!
pt tuse: sinecod, cu juma de ora inainte de masa, aerosoli cu dexa, flixotide, acc. de regula 1 ml solutie si 2 ml ser.
noi crestem, ne dau masele, mancam tot cu multa banana, facem fitze altfel. sarim din pat, ne dam singuri pe tobogan, urcam scari, vbim destul, ne batem, vrem pe trici...
ana nu rateaza niciun moment sa il bata in cap pe I cand el nu e pe faza. azi dimi I s-a incaltat cu un pantof al lui daddy, nr 43, a luat geanta cu laptop si se kinuia sa iasa pe usa, pe ana am probat-o cu crocsi si 3 costume de baie, dintre care unul cu slip si sutien, desigur, eu sunt very obosita. abia astept ieseala cu barlogul de pe 18 mai.
va pup
sugubina spune:
Elficaaaa nu fii trista te iubinizam! a fost asa o perioada mai de liniste.
Nu mai intri si tu pe fb sa mai ne zici una alta? mai bagi si tu o pozulice ca nu mai stim deloc cum arata Iulia ta?
Burtica ce face? misca? cand mai avem eco?
Gianni te astept cu mare drag pe fb, acolo e maare mare activitate. Recunosc deschis ca sunt dependenta Kiss!
Orcum nu lasam sa moara odisea de ursi 2010! never ever!