Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am facut ieri un test...II..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am facut ieri un test...II..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Felicitari mamicutooooo!!!! Sarcina usoara si bebitza sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Doura: Uau, super super tare, felicitari Doura! Ma bucur tare sa aud! Te rugam sa ne mai tii la curent cu evolutia, cand ar trebui sa nasti etc. Pupici si numai bine!

Si eu am fost azi la eco de trim I si totul pare ok, Doamne ajuta! Bine, ca ma presa cu bitestul, nici nu vroia sa imi dea ecografia, ca sa vin cu rezultatul de la testul de sange si sa imi faca acolo interpretarea si atunci primesc si ecografia. Am insistat si am primit-o, dar ma enerveaza cu presiunea asta. Eu nu i-am spus ca nu vreau sa fac bitestul, de teama ca nu imi face ecografia acolo (m-am dus la Filantropia cu trimitere de la medicul de familie) am lasat-o sa creada ca merg maine. In fine, sunt convinsa ca acelasi lucru se va intampla si la triplu test. Ah, am uitat, e poate prea devreme, dar mi-a spus ca pare tot fetita. Ramane de vazut cand mai creste, daca se confirma. Pe 21 ma duc sa vorbesc cu medicul, sa ne cunoastem, sa vad ce feeling am, daca putem merge mai departe cu supravegherea sarcinii impreuna.

Eu nu pot face nimic, RamoP, abia matur din cand in cand gresia din bucatarie si de pe hol, ca vine si baga mana in mizerie cand nu ma astept, cu mare viteza. In rest, sotul ma ajuta cu toate, nu stiu ce m-as fi facut daca nu s-ar fi implicat in treburile casei... Are o obsesie cu cataratul si oriunde suntem, gaseste ce prostii sa faca, suficient cat sa nu pot face mai nimic. Abia apuc sa intru pe net putin, in rest... nu, nenica! Vreau sa citesc, vine si imi inchide cartea, intru pe net, se catara, sa ma determine sa merg sa o culeg de pe unde e, deschide un dulap la care are acces si scoate diverse, in special ceea ce stie ca ma enerveaza si ca sigur vin. Zilele trecute a daramat o lumanare mare, dintr-aceea cu scoici, melci incastrate in ceara frumos mirositoare, totul fiind in sticla transparenta. Era pusa pe o policioara unde ea abia ajungea, dar doar sa ia obiecte mici si cu greu. Cum a facut de a daramat aia, nu stiu si nu imi imaginez, dar ma bucur ca nu i-a cazut in cap. Si apoi am luat-o in brate, sa nu se taie in cioburi si am zis sa inchid calculatorul si sa parasim zona. A apucat de o orhidee care se afla langa ea, pe pervaz si a dat-o jos. Ghiveciul a cazut cu tot cu castronul de dedesubt si cu sticla de apa cu care ud florile, doar ca eu nu am vazut initial sticla, si vazand apa imprastiata pe jos, m-am gandit ca din castron este. Vazand insa ca se inmulteste apa, am dat perdeaua la o parte si am vazut sticla. am ridicat-o, am dat covorul la o parte, am inchis zuza in dormitor (normal ca urla ca la balamuc) si m-am dus sa sterg apa, sa nu se strice parchetul si sa nu se ude covorul. Dupa ce am reusit, am mers la zuza si am ramas in dormitor, ca in sufragerie era ca dupa razboi! Noroc ca a venit sotul si a curatat totul, dar... nu a fost vesel si, fereasca Dumnezeu cum era sa pateasca ea ceva. Sotul mi-a spus ca vede ca e agitata rau, nu se supara ca strica, sparge, dar daca pateste ea ceva, innebuneste! Ma intelege si pe mine ca mai simt nevoia de altceva, dar trebuie sa o supraveghez non-stop! Pai si eu vreau, dar nu prea imi iese, un pic intorc capul si e in alta parte decat am lasat-o :(

Dosita: scuze cu afirmatia legata de finuta ta, ma gandeam la Siuta de fapt... Ne mai citesti, Siuta? Mai povesteste-ne de puii tai!
Va pup, mai vorbim!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Elfica, mi-am dat eu seama ca probabil ma confuzi cu cineva, dar nu e de mirare, eu intru destul de rar...
Vai ce bine am ras cand povesteai despre patania cu Iulia, dar parca vorbeai despre noi ....Nici eu nu pot face mai nimic de Aron, tot asa, e copilul atomic. El era asa de cumintel, dar in ultima perioada face numai nazbatii, eu sper sa fie doar o etapa ca eu nu am nici un fel de ajutor si e tare greu asa. Are mania de a scoate tot din dulapuri (unde ajunge) si le insira in casa, e dezastru cum arata, eu nu le pot aduna in ritmul in care le rasfira el. Si degeaba ii spun ca nu e bine ce face, ca nu imi place, eu cred ca intelege, dar il distreaza sa faca ceva neprmis. Eu sunt foarte permisiva, nu imi place sa-i ingradesc libertatea, pana acum era mai usor, ca pur si simplu nu-i lasam la indemana obiectele cu care nu vroiam sa se joace, dar acum ajunge cam oriunde. Nevorbind de faptul ca hainele din dulapuri sau oalele nu sunt periculoase pentru el si nici nu le prea poate strica, deci din punctul asta de vedere nu ar fi o problema, dar din pacate le scoate pe toate cu o viteza ametitoare si sunt peste tot. Deci casa mea arata cam tot timpul ca dupa razboi, numai cand doarme reusesc sa le adun pe toate. Dar va trece cumva si perioada asta, sunt sigura...

Mergi la inceput

Dosita: Eu la inceput ma gandeam ca nu o sa imi modific casa, ci ca o invat pe Iulia ce are voie si ce nu. Dar incet, incet am evacuat tot mai mult din calea ei, cu multe lucruri sparte pastrate in ideea ca le voi lipi cu super glue, dar inca nu m-am invrednicit, iar nr. obiectelor tot creste... Si cum mai modificam ceva si zicem ca evitam problemele, cum gaseste alte solutii sau alte prostii de facut. Spre ex. in week-end a mutat sotul unitatea centrala tot pe birou, culcata, sub monitor, ca altfel nu incapea. Ne saturasem sa tot opreasca sau sa restarteze calculatorul. Si adineauri a gasit prelungitorul in care sunt cablurile de la calculator (se afla in spatele canapelei, dar se urca pe maner, se apleaca si vede butonul aprins) si apasa pe buton si iar opreste calculatorul! Sa vad ce solutie propune sotul, sa scapam si de acest pericol! Si lista prostiilor ar putea continua...

Fetelor, dupa ce a facut sotul viroza, m-am trezit si eu si, mai nou, si Iulia, chiar daca noi avem forme mai usoare decat el: mie imi curge nasul si foarte putin ma jeneaza gatul, iar Iulia are muci si o tuse productiva. I-am cumparat Tantum si ii dau in gat, pe cat posibil, ce le-ati mai dat voi? Am auzit ca Stodal e homeopat si e bun si pt copii mici. Voi le-ati dat? Adipapazi: stiu ca tu ai aceeasi doctorita si ai avut si tu copii bolnaviori, ce ti-a mai prescris pt tuse? Ca mi-e jena sa o sun iar pe doctorita, am zis sa vad daca ii trece tusea in cateva zile si abia apoi fie o sun, fie merg la cabinet. Dar daca imi puteti da sugestii, va multumesc. Nasa mea mi-a zis ca pt tuse la 6 ore alterna Nurofen cu Eferalgan, ca nu coopera copilul si nu vroia sa ia nimic si pe acestea le punea in lapte. Voi ce variante ati avut?

Bravegirl: Felicitari pentru Patrick cel vorbaret! Cred ca e extraordinar, abia astept si eu! Bravo si pentru progresele de la gradinita, cam in cat timp s-a obisnuit? Ii duci si ii iei o data pe amandoi acum?

Daca vreti sa va amuzati si sa vedeti cate superstitii sunt si cat de mare e gradina Domnului si cati mai sar si gardul.... Cititi si va minunati! http://www.desprecopii.com/info-id-1046.htm

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

heloo barlog,

Am si eu un test pozitiv

in 4 m-am programat la medic sa vad ce si cum, pana atunci pastram secretu' nu stiu decat vreo 78 de ursoaice, mama, doua prietene si sotul bineinteles, dupa data de 4 dau anunt la ziar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

heloo barlog,

Am si eu un test pozitiv

in 4 m-am programat la medic sa vad ce si cum, pana atunci pastram secretu' nu stiu decat vreo 78 de ursoaice, mama, doua prietene si sotul bineinteles, dupa data de 4 dau anunt la ziar...

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Imi place ca a inceput barlogul sa treaca iar la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

heloo barlog,

Am si eu un test pozitiv

Felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Imi place ca a inceput barlogul sa treaca iar la burtici

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Multumesc

Mergi la inceput

Bravo, RamoP, felicitari si Doamne ajuta! Asteptam vesti, da? Nu ne uiti, ca vrem sa stim si noi de tine. Si ne poti anunta si de Doura, ca ea nu cred ca intra prea curand pe la noi :( Ai vazut, te gandeai tu ca se leaga atat de repede? Ca ziceai ca ai avut probleme, ai facut tratamente etc. Iaca, daca Doamne Doamne vrea, vine bebe cand trebuie! Ma bucur tare mult ca mai vin si alte burtici in urma mea, cred ca au prins curaj si au zis "hai si noi, cand sa trecem la bebe2?" si uite-asa fiecare familie ia decizia sa lase barza sa vina si.... se pare ca vine, draga de ea! Va pup si va urez un Paste minunat alaturi de puii vostri! Eu azi, mai tarziu, plec la Galati, la socri si ramanem pana marti, asa ca de miercuri incolo revin. Sarbatori cu bine, iepuras dragalas si poznas!

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Alexa,Ramona felicitari,sa fie intr-un ceas bun!
Elfica si Sandra m-a zapacit,cea mai mare placere a ei e sa se urce pe masa din bucatarie si sa examineze tottttttttttt,sa arunce,sa sparga etc.

Mergi la inceput