Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

RamoP: Astept detaliile si de la tine si de la oricine altcineva!

Dosita: Ma simt bine, ca la Iulia pana acum, sarcina fara niciun fel de probleme, Dumnezeu cu mila, ca nu stiu ce m-as face daca nu as putea fi full langa Iulia, care e argint viu! Iar legat de pupat, ea pupa pana acu' ceva timp doar apropiind fata de jucarie / de noi etc. Dar a invatat sa faca si zgomotul si acum il face mereu. Numai cand o rugam sa ne pupe pe noi nu vrea direct pe obraz, ci uneori, ca o favoare, de la distanta, doar face din buze catre noi. In rest, pupa orice! Eh, cate dragalasenii o mai face.... le si uit pe cele de pana acum!
Ce mai face finutza ta? Mereu ma gandesc la situatia ei si a parintilor ei... Cand avea Iulia febra ma gandeam cum o fi ca dupa o astfel de perioada sa vina un diagnostic implacabil... Of, sa ne dea Dumnezeu sanatate si noua si puilor nostri!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Sa va spunem dspre noi:

Lucrurile bune:
- e un mancacios de cateva zile, nu ma mai inteleg cu el ar baga non-stop, plange cand vede ca se termina mancarea din castronel si imi spune sa ii mai pun (spune aratandu-mi cu lingura mancarea si zicand ci-ci-ci, adica aici, aici, aici) si eu il intreb mai vrei papa si el imi raspunde razand DA!
- incepe sa se joace tot mai mult si singurel, tot mai mult adica cate 10-15 minute, imi cere sa-i pun muzica, nu vrea desene, el vrea muzica, si incepe sa danseze, si sa se invarta pe muzica :)
- vrea sa vorbeasca tot mai mult, bineinteles ca le poceste la maxim, dar eu il inteleg si ma bucur ca putem comunica
- ne pupa, mai ales dimineata ma topeste cand vine si ma mangaie, ma arata cu degetul si zice "mama" si imi trage o ventuza, apoi rade si o ia de la capat :)
- face pa, tai, da noroc, mai nou zice si multumesc (me...)

Acum de rau :)
- nu face la olita neam, sta pe ea se joaca imi cere jucariile, nu face mofturi ca nu ar vrea pt ca ii place sa stea pe ea, la o juma de ora dupa ce se ridica face in pampers, isi pune mana la pampers si imi zice "iiii-iiii" dar deja e acolo, nu mai am ce face... poate reusesc in vara asta sa-l invat
- am fost internati (eu cu Alex) pt ca a facut bronsiolita acuta cu insuficienta respiratorie, saracutul mi-a fost tare mila de el ca l-au intepat de 10 sau 12 ori nici nu mai stiu, pt ca si-a tot scos branula si nu i se vad venele... of bine ca a trecut
- a inceput sa bage pietre si nisip in gura, of, of, of si astazi si-a ciobit un dinte cu o piatra ce a bagat-o in gura si a inceput sa o mestece...

si asta nu stiu de e de rau sau de bine :) nu se lasa intimidat de copii din parc, chiar daca sunt mai mari, daca vrea o jucarie face tot posibilul sa o ia, dar si daca vine un alt copilas la noi ii da din jucariile lui sa se joace impreuna, e copil gigel :))

Somn usor si noapte linistita,
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ei, asa mai da cu relatarile! Ma bucur ca ne-ai impartasit vestile, bine ca a trecut boala si frumos cum evolueaza! Si Iulia are o dorinta nebuna sa bage tot in gura! De regula o vad la timp, daca imi scapa, vine ea la mine si imi arata ca are ceva in gura si asa am salvat-o mereu, dar stau cu inima stransa. Isi imparte jucariile, ca stie ca va veni un fratior sau o surioara si se pregateste de pe acum!

Voi cum mai scoateti copiii afara: tot in carut, in tricicleta sau de manuta si atat?

12 +

Mergi la inceput

Sunt rupta!
Am spalat geamurile, perdelele, draperiile, toata casa aspirata, mopuita, desprafuita... uh! baia am facut-o alataieri ca la carte asa ca mai trebuie doar dreasa si gata curatenia, urmeaza bucatareala dar asta incepand cu miercuri.
Acum mai trebuie sa-i strang lesa lui Alex sa se si pastreze :)

Elfica, la tine cred ca va face altcineva ca tu nu prea ai cum, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Noi iesim in carucior, pana la parc. Sunt incantate si chiuie cand vad copii, iar cand ajungem la loc de joaca nu mai au rabdare sa le scot

pupam burtica!

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Ei, asa mai da cu relatarile! Ma bucur ca ne-ai impartasit vestile, bine ca a trecut boala si frumos cum evolueaza! Si Iulia are o dorinta nebuna sa bage tot in gura! De regula o vad la timp, daca imi scapa, vine ea la mine si imi arata ca are ceva in gura si asa am salvat-o mereu, dar stau cu inima stransa. Isi imparte jucariile, ca stie ca va veni un fratior sau o surioara si se pregateste de pe acum!

Voi cum mai scoateti copiii afara: tot in carut, in tricicleta sau de manuta si atat?

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Noi iesim cu caruciorul sau de manuta, depinde cat de departe vrem sa ajungem si daca e foarte important sa ajungem unde vreau eu....Daca mergem pe jos e foarte greu cu directia, merge doar unde vrea el. Cand vreau sa ajung mai departe sau am cumparaturi de facut, mergem cu caruciorul. Tricicleta nu avem, defapt avem una, dar fara manerul acela cu care se impinge si inca nu ii ajung piciorusele la pedale.
Eu pe olita inca nu am incercat sa il pun, nu mi se pare pregatit, poate mai incolo, la vara, vad eu cand voi simti ca e momentul.
Va pup!

Mergi la inceput

Noi iesim in jurul blocului, la cumparaturi aproape sau in parcul de langa de manuta, ne mai jucam mai mergem putin, mai cere in brate, eu ma fac ca nu pricep si uite asa merge. Si pana la buni am mers pe jos, ne-am jucat vreo 2 ore la ea la bloc si ne-am intors tot pe jos, are mama baiat mare
Doar daca e rost de cumparaturi multe sau mergem departe luam caruciorul, in care sta fara proteste.
I-am luat un rucsacel in forma de catelus de plus, in care ii pun jucarelele si si le duce singur in spate, e un scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Felicitari, Elfica pt sarcina !

Sa stii ca am auzit pe cineva ca nu e bine sa alaptezi in timpul sarcinei ca iei calciul de la bebe. Nu am verificat insa pt ca nu am fost in situatia asta. Daca vrei, documenteaza-te tu ca sa fii sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani cu sanatate si noroc sarbatoritilor de astazi.

relatari de pe front...poate zilele astea ...un singur lucru e cert..cand e sa iasa dintii fimea nu se incurca..au spart molarii de sus (primi doi )si cel de jos din dreapta..toti intr-o saptamana...nuvreti sa stiti cum stau cu nervii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Relatari si de la noi: P ieri nu a zis nici pas la gradi. S-a bucurat cd m-a vazut ca m-am dus sa-l iau. Mai nou repeta aproape toate cuvintele mai simple si rade cd reuseste si ii zici 'bravo'. Avem in 'vocabular':
-usaaa (=usa)
-gadi (=gradi)
-ticea (=teacher)
-buni
-'vau la mama/buni'
-baie
-oooa (=ou)
-coco (=cioco)
-bobo (=bomboana)
-upa (=supa)
-ma-ma (=maimai) si ne mangaie de zor
-acum in loc de 'acolo ce e ?' intreaba 'aia ce e ? da aia?'
-pupa cu zgomot si dc ii zici sa te iubeasca vine si pune capul sa-l mangai
-zice cd face kk, dar inca nu l-am pus pe olita
-repeta cuvinte simple, dar nu le retine.

Mergi la inceput