Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 16
BraveGirl spune:
Elfica, nu mergem in Dubai...mergem ceva mai departe. Mergem singuri singurei, ca 2 porumbei Si eu am vazut putin din emisiunea aia si am schimbat postul, ca nu am vrut sa ma intristez.
Adi, noi avem gradinar. Ne ia 50lei/sapt. si mai platim substantele pt intretinerea gazonului, plante noi dc vrem, etc. Avem masina de tuns iarba, dar dupa numai o vara sotul s-a lasat de sportul asta Si avem doar vreo 150mp de gazon. Eu visez la o piscina. dar voi avea doar daca pica un avion pe casa grecului din spatele meu.
Elfica spune:
Bravo, Bravegirl! Ai un sot tare scump, ca are grija sa te scoata din stresul zilnic! Ca banuiesc ca el se ocupa de tot, tu doar faci bagajele si te prezinti la aeroport, gata de destindere. Sa va priasca vacanta si sa va bucurati de fiecare zi petrecuta acolo!
Adipapazi: Bine ca sotul te intelege si ca el poate sustine un trai bun al familiei, ca sigur nu a fost usor sa treceti prin FIV-uri, sa cresti doi gemenasi, sa construiti o casa la Moeciu si sa va pregatiti de inca una. Iar cu apartamentul, lasa-l acolo, daca va descurcati si fara sa il vindeti, aveti doi copii, mai bine sa fii pregatit sa il lasi pe fiecare la casa lui, ca nu se stie ce viitor avem noi. Eu intotdeauna mi-am dorit sa fiu o mama tanara, sa pot sa fiu alaturi de copii pana cat mai tarziu. Dar nu a fost sa fie, am trecut de 30, dar ii nasc pe amandoi pana in 35, deci nu e nici foarte rau, dar nici foarte bine. Sper sa ne dea Dumnezeu sanatate, sa ii putem creste si educa, incat sa ajunga oameni de nadejde, pe propriile picioare si sa aiba un viitor frumos!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
BraveGirl spune:
Azi l-am dus pe Patrick la gradi!!!!Are mama flacau mare! am sta de la 9 la 10. L-am lasat doar 15 min singur cu educatoarea. Maine incerc sa-l las mai mult singur.
adipapazi spune:
elfica, stai linistita, casa de la moeciu e a tatalui meu, nu a noastra, iar la apartament m-au ajutat ai mei. pamantul ala l-am luat noi si casa noastra o vom suporta tot noi, asta e meritul nostru.
da, am un ssotz foarte bun. mereu zic ca daca am fost vreodata cu capul pe umeri, a fost cand m-am indragostit si maritat de/cu el.
Elfica spune:
Bravegirl: Cum mai merge cu gradinita? Cum s-a adaptat cu copiii, ii place, vrea sa mai mearga? Si cum faci, intai stai si tu cu copiii si educatoarea si la un moment dat dispari, sa vedeti cum reactioneaza cand se trezeste fara tine? Cati copii sunt in grupa?
Adipapazi: Tu cum pastrezi legatura cu fetele de la FIV Ungaria sau unde se discuta despre FIV in strainatate, exista forumuri specializate si daca da, care? E o tipa la odiseea cealalta care ar vrea sa discute cu alte persoane despre experienta lor de dincolo. Ea a facut la Biogenesis si a ramas cu multe traume si vroia sa stie cum e peste meleaguri. Daca imi poti da niste adrese, !
adipapazi spune:
elfica, pe forumul despre copii, la topicul FIV IN UNGARIA. mai exista: fiv in europa, fiv la biogenesis.
dar de ce e traumatizata, daca a ramas gravida?????la urma urmei, asta e important! iar biogenesis nu e o clinica nashpa, chiar e una dintre cele mai in regula la noi, cu toate ca fac fivuri pe loturi.
BraveGirl spune:
Elfica, acum il duc eu si stau putin cu el, apoi incerc sa ies din sala cd e el prins cu joaca. De plans, cam plange, dar toti o fac. Vreau sa va zic ca nu stiu cum rezista educatoarea o zi intreaga cu ei. Plang, se isterizeaza, se lovesc intre ei, o lovesc pe ea, etc. Pe mine ma doare capul numai dupa 30 de min de stat cu ei si ma bucur ca am doar 2 acasa
Maine am de gand sa-l las singur de la usa si sa revin dupa o ora. Daca plange si reuseste sa-l calmeze in 5 min e ok, dc depaseste 5 min o sa rog sa ma sune. Azi a descoperit bucataria...asa ca la plecare a mai cerut o data mancare, ca lui gustarea de la ora 11 nu i-a ajuns
simona-maris spune:
Hello, fetelor!
Va mai amintiti de mine? Sunt printre tradatoarele DC ului, in favaoare feisbucului. Am intrat special ca sa o felicit pe Elfica noastra draga! Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Si voi sa fiti sanatosi si veseli sa cresteti puii! Cred ca e minunat ce traiesti. Si eu imi doresc ff mult bb2, mai ales dupa experienta de anul trecut, cu pierdutul sarcinii, imi doresc si mai mult!Doar ca exact acum, cand vreau mai mult, mi-a gasit un chist pe ovarul stang.
In fine, nu vreau sa ma plang! Sunt fericita pentru Elfica! Felicitari, draga mea!
Simona, mami de Stefan , nascut pe 1 11 2010
Elfica spune:
SimonaMaris: Nu stiu daca mai citesti sau ai intrat strict pentru a trimite mesajul... Oricum ar fi, multumesc tare mult pentru vorbele din suflet! Cu drag astept si eu alte ursoaice sa treaca la urmatorul bebe. In noua odisee vad mame cu copii mai mici care au trecut la no.2. In fine, fiecare cand vrea sau cand vrea Doamne Doamne!
Bravegirl: Petrecere frumoasa in concediu, odihna si multa dragoste si relaxare. Te asteptam sa revii
Si noi plecam vineri la Poiana Brasov, abia asteptam
Elfica spune:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-15mar-1f7e13a95d6af7.zip
O carte despre gelozia dintre frati, poate prinde bine cuiva... A recomandat-o o tipa de la odiseea cealalta, tipa care are doi baieti si asteapta bebe3
Si inca ceva: am uitat sa ma laud!!! Sambata am inregistrat prima detasare de Iulia! Am chemat-o pe mama la mine, am plecat pe la 10.30 de acasa, la 11 trebuia sa fim la Plaza Romania, sa achitam biletele pt un film 3 D care incepea la 11.45 (altfel nu consider ca merita sa merg la film la cinema, dar la 3D e altceva). Pe la 1.30 s-a terminat filmul si am ajuns acasa fericiti ca am avut un pic de timp doar pentru noi. A fost ciudat, ma gandeam mereu ca daca urla, daca pateste ceva, ca mama e mai inceata, iar Iulia are o viteza... In final totul a fost bine. Dar a fost asa obosita, ca a adormit imediat ce am pus-o in masina (aprox. ora 14) si a dormit pana la 18.15 (am dus-o in parc) si ea ar mai fi dormit, dar mai aveam noi de facut cate ceva, cumparaturi etc. si am luat-o din carut, am mutat-o in masina si s-a trezit. Una peste alta, a fost o iesire agreabila, pe care ne dorim sa o repetam, ca sigur vor veni zile (si nopti) grele.