Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Socrela a fost bona. Pt 8-10h/zi se dau cam 10-12mil+decont transport.Pt Buc ma refer ca provincia e mult mai ieftina..

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Fetelor care aveti bona, cat platiti si pentru cate ore pe zi, cate zile pe saptamana (daca bona mai face si altceva decat sa aiba grija de copil, va rog specificati, sa am un termen de comparatie). Multumesc mult pentru cele care imi raspundeti rapid! Vreau sa ajut pe cineva si ar avea mare nevoie de un raspuns cat mai repede.

Va !

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Merci mult, Sugubina! Pai daca bona e asa mult, dupa parerea mea, cat e gradinita particulara? Ca acolo sunt cadre specializate, au si mancare de la gradinita, eventual si limbi straine, alte cursuri... Doamne, cati bani ajungem sa dam pe bona / gradi?

Inacat: asa cum e soacra, profita de puterea dansei, ca auzi ce scoruri sunt! Iar tu dupa cateva luni daca te intorci la serviciu ce te faci? Am o prietena care dupa o sarcina obtinuta usor, fara probleme de niciun fel, incearca sa il aiba pe al doilea si nu iese, pana acum a pierdut doua sarcini. Asa ca.... da unda verde ca stie Doamne Doamne cand va trimite ingerasul doi! Si sa vezi cum gasiti solutia si cu Radu! Hai ca stiti voi mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Am revenit acasa, am fost cateva zile nternati ci ioakim pt otita simlaringita.
Balanta este in vreo 18 -19 sapt. A ramas prin fiv in austria.
Elfica, eu ii dau bonei 1400 roni de la 8.30 la 19, inclusiv sambata. Nunface menaj, doar calca, dar cand are timp si vedde ca suntvtreburi de fct, face de toate. Copiii o iubesc si eu sunt tare multumita de ea.
Sashenk, e tare ocupat dl vraciu.
Corina, pai de ce nu faceti alta casa de la zero?
Noi vom da copiii la o gradi de stat, noua, de langa bloc. Pastram bona,pt ca se vor imbolnavi si nu am cu cine sa ii las atunci. Iar 2 gradi si o bona nu imi permit. Ca aici e buba: nu rezolvam totul dand copiii la gradi, ca fac o graoaza de viroze in primul an, si cu cine ii lasama acasa?
Nu se da fluor la copii. Cantitatea de care au nevoie se ia din alimentatie. Surplusul de flour e mai daunator decat lipsa lui.sister dixit.
Fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Adi, sanatate multa lui I. Cum de v-ati internat? Asa nasol a fost? Eu imi doresc o casa noua, dar husband nu vrea si pace, pt ca cica ingropam o caruta de bani intr-o casa dar cu banii pe care i-am dat pe asta si cat mai bagam in ea, imi faceam super casa. Dar dc el nu vrea, nu am ce face. casa asta e ok ca si suprafata (bine, eu oricand as vrea una mai mare ), dar nu prea avem curte.
Mai am fix 2 sapt si plec in concediu la soare

Mergi la inceput

Asa, ucide-ma cu plecatul. Ucide-ma incet.
Al meu e innebunit sa avem pamant. Stiti poezia aia, noi vrem pamant? A scris-o cosbuc pt el. A luat 800 m, ca inecattul.
La noi concediul se reduce anul asta la o sapt cu picii la duni si vreo luna jumate la moeciu.in rest, poate niste wenduri ici colo.

Pai, corina, nu auzi ca am avut episod de sufocare cu ioakimu? De la
Laringita? De statura, pe hidrocortizon 4 z? Apoi am dat in otita de bine ce ne-au aspirat cretinii aia de la grigore. Adica deloc. Am stat pana s-a ameliorat stridorul. Acum facem ambulator antibioticul si luni iar avem control.

Mergi la inceput

Adi, n-am stiut de I. Si eu am ajuns odata cu A cd avea un an la Medlife ca de la o raceala a facut bronsiolita si nu putea respira. Am stat doar 2 nopti internate.
Sa stii ca 800m nu e mult ...noi avem 400 si mi se pare ssuuuupper putin. eu visez la 2000mp. Vise nene, vise, ca la ce preturi sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai Adina de ce zici ca e ocupat dl arhitect?

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona?
Sa va povestesc de Patrick. Mai nou plange la usa sa il scot afara sa-l duc in masina. E inebunit dupa masina lui tati. E rosie si puternica Cum aude motorul, e la usa si imi arata ca vrea sa iasa. Nimic nu-l mai intereseaza. El vrea MASINA...Azi i-am pus desenul Cars si a ramas masca. Nu mai misca, nu mai respira. Nu-i venea sa creada ca sunt atatea masini. I-am pus iar seara desenul, ca il trezise A si nu ma mai intelegeam cu el. a fost asa fericit. S-a uitat putin si apoi i-am spus sa se culce si s-a intins singurel in pat si a inchis ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Eu tocmai am tras o portie zdravana de plans, ca m-am uitat la emisiunea "In premierea" de Carmen Avram, pe Antena 3 si a fost despre mame care au nascut copii morti sau au murit la foarte scurt timp de la nastere, cu experientele unora in Romania, ale altora in strainatate, grija acordata de medici parintilor vs. nepasarea romanilor... Of, sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!!! Tare trista sunt!

Adipapazi: Doamne prin ce emotii ai trecut! Ana e sanatoasa, n-a patit nimic? L-ai lasat pe tati cu ea cat ai stat cu I in spital? S-a descurcat? Sanatate multa!

Bravegirl: Unde mergeti, in Dubai cumva? Distractie placuta! Mergeti numai voi doi, ca porumbeii? Bravo, ai nevoie de incarcat bateriile! Fa bagajul de pe acum, sa ai timp sa completezi cu ce iti mai amintesti :)

Mergi la inceput

corina, io stiu ca 800 m e bine, dar cand ma gandesc cine o sa tunda gazonul, ma apuca groaza. eu gradinar nu imi permit, iar husbu e lenes si incet. la urma urmei, io m-am consolat cu destinul meu: am de ales intre un apartament mic mic si o casa mare. faza cu curtea e deja fitza la mine. asa ca nu ma intereseaza curtea atat de mult. da, mi-ar placea sa am si loc de joaca, si flori, si 2-3 morcovi, si foisor etc, dar astea sunt irealizabile la banii nostri. asa ca ma multumesc sa traim "macar" cu un interior mai spatios decat in nenorocirea asta de bloc. ca io vreau in viata asta sa ma mai si plimb, nu numai sa construiesc. si sotul nu vrea sa vindem apartamentul. si-asa, creditul pt casa ne va cam da peste cap.ca daca m-a mancat undeva sa fac meseria care imi place, platita infim, acu sa tac si sa indur. ma rog, astea sunt mofturi, noi sa fim sanatosi, si la cort!
sashenk, pai cand l-a sunat husbu nu putea, de mai multe ori. ba ne trimitea pe altcineva, ba nu putea. s-a enervat husbu si eu pe husbu si am decis ca nu ma mai bag. sa se descurce ca e fundsucit.
elfica, nu te mai uita la lacrimoenitati!

Mergi la inceput