Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 14
martutza spune:
O dedicatie cu drag
http://www.youtube.com/watch?v=IWikUT9PonA&feature=related
am avut trezire de la 6 ...dupa doar trei zile de gradi Vic e e infundat pe nas deja iar sora sa s-a trezit din spirit de echipa ...acum schimbam pampersul,o sa mancam ceva ca laptele la supt/baut la 7 si incerc sa o culc pe la pranz caci azi avem serbare la 16 la gradinita.
va pup cu drag.
O zi minunata ca voi.
Elfica spune:
Multumim, draga Amelia, de cand te asteptam sa revii! Ma bucur tare mult sa vad ca postezi, te mai asteptam
La multi ani tuturor mamicilor, cu pui dulci, nazdravani, incantatori, ursuletzii nostri dragi si scumpi, care au crescut si ne coplesesc si cu dragalasenii si cu nazbatii! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi, voiosi, iar noi sa avem puterea sa ii educam corespunzator si sa facem din ei oameni de nadejde!
Inacat: Inca nu s-a stabilit exact ce are Iulia, nu am inceput niciun fel de tratament. Mai mergem cat de curand sa aflam niste pareri, ca problema e mai complexa: smaltul e cu probleme, nu e tare, se fisureaza intai, apoi se distruge complet, dupa care dintele se toceste. Totodata, dintii incisivi laterali superiori nu au crescut decat 3/4 sau maxim 1/2 si de multa vreme au ramas asa. Mi-e sa nu fie ce a zis Bravegirl, adica sa aiba Ca in sange, dar sa trebuiasca sa marim doza de Vigantol, sa se fixeze mai mult in dinti (in oase nu pare sa aiba probleme). Au venit cam multe probleme peste noi si nu am reusit sa ne lamurim. Dar nici noi nu stim ce sa facem mai intai: sotul de luni pana joi de cu serv si master, asa ca vinerea va ramane ziua de rezolvat diverse. Incerc sa imi fac eu analizele, poate chiar maine, ca azi merge sotul la medicul de familie. Dupa ce scap de grija asta mai trebuie sa merg la medicul ginecolog, sa ne cunoastem si apoi ne vom ocupa si de Iulia, sa o mai ducem pentru niste opinii si sa gasim tratamentul adecvat, sa nu i se strice toti dintii (pana acum doi sunt terminati si unul e in curs de stricare, adica deocamdata doar se distruge smaltul). Of !
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Elfica spune:
Martutza: Foarte frumoasa dedicatia! Multumim!
BraveGirl spune:
Inacat, noi ne-am mutat la casa in 2007, dar nu e construita de noi, ci am luat-o gata intr-un asa zis cartier rezidential. In fiecare an am mai facut cate ceva (acoperis, put, terase, gard, etc). Anul asta renovam interiorul, ca anul trecut i-am refacut fatada si atunci am dat si alta culoare.
Anymona, nu cred ca pot veni la intalnire. de obicei ma scoate sotul din dotare la o cina. Vedem diseara c esi cum.
inacat spune:
la multi ani ursoaicelor, sa fiti sanatoase si iubite de picii mai mari si mai mici si de barbatii din dotare.
Elfica spune:
Buna ziua, ursoaicelor! Cum ati petrecut? Si fiecare in familie, cu sotiorii si cele care s-au intalnit unde ne spunea Anymona?
Noi am decis ca e greu sa plecam, ca nu aveam cu cine sa o lasam pe Iulia. Si atunci sotul mi-a gatit papa bun: eu sunt moarta dupa peste si imi place foarte mult somonul. Mi-a luat 3 rondele, mi le-a facut pe gratar, cu cartofi si morcovei dintr-aceia mici, a fost o nebunie! El tine postul (eu tin doar miercurea si vinerea) si am zis ca amanam cu mersul la restaurant. Sau poate ne mai gandim, ne-a invitat fratele meu sa mergem la o manastire de langa Bucuresti la iesirea din bucuresti inspre Alexandra si apoi sa mergem la Giurgiu, in port, unde stiu ei ca se mananca foarte bine peste si fructe de mare. Poate nu rezist si ii spun ca vreau acolo, dar mi-e mila de el, ca va pofti la ce mancam noi. Bine, si mama tine postul, dar am inteles ca cica ar fi acceptat de preoti ca fructele de mare sunt de post, ca animalele marine nu au sange. Imi spunea fratele meu ca insusi bucatarul de la o manastire din Muntele Athos a spus aceasta si ca ei mananca acolo. E ciudat, o sa studiez problema si poate mergem. Si inca o veste, intre 23 - 25 martie vom merge la Poiana Brasov, la invitatia unor prieteni de-ai sotului, care dau de baut pentru un eveniment si ne platesc si mancarea si cazarea! Mana cereasca pentru noi, ca simteam nevoia unei iesiri, dar bani asa multi, de unde.... Numai cazarea am inteles ca e 12 mil / noapte! O sa fie mai ciudat, ca toti isi lasa copiii acasa, dar noi nu avem cu cine sa o lasam pe Iulia si spargem gasca. Numai mama ne poate ajuta, dar nu am incercat deloc, ca nu a fost cazul pana acum, sa fim obligati sa o lasam doar pe ea cu Iulia, insa ea e la un curs la Predeal in aceeasi perioada. Poate i-o lasam toata ziua de sambata, dar trebuie analizata problema. In fine, abia asteptam iesirea!!!
Hai ca iar mi-am dat drumul la limba si nu ma mai opresc! Sper sa nu va produc starea asta...
allexxia_m spune:
La multi ani mamici frumoase si implinite!
Sa fiti alintate si iubite de pitici si toti cei dragi! Sa avem toate zambetul pe buze cel putin pana la urmatorul 8 Martie!
de Adina Maria
poze Adina
Elfica spune:
Fetelor care aveti bona, cat platiti si pentru cate ore pe zi, cate zile pe saptamana (daca bona mai face si altceva decat sa aiba grija de copil, va rog specificati, sa am un termen de comparatie). Multumesc mult pentru cele care imi raspundeti rapid! Vreau sa ajut pe cineva si ar avea mare nevoie de un raspuns cat mai repede.
Va !