Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Arianna are varicela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu e nimic, e boala copilariei si e bine sa o faca acum, nu cand va fi mare. Toleranta acum e mult mai buna, asa ca e chiar indicat sa faca. Noua mama ne dadea sa mancam cu aceeasi lingurita cand unul din noi (mai am un frate mai mare) facea o boala a copilariei. Astfel incat am facut amandoi toate bolile specifice copilariei. E tare rau sa faci boala mai tarziu, iar cel mai neplacut mi se pare sa faci boala o data cu copilul tau! Povestea o tipa la TV ca se afla in America, sosita acolo pentru o nunta, iar fata ei tocmai atunci a facut una din aceste boli. Ea era terminata, a anuntat rudele ca pleaca la hotel, sa nu ii imbolnaveasca pe copiii din familia respectiva, la care ei s-au opus categoric si au spus ca au aflat si copiii din cartier si vin in vizita, sa faca si ei boala!!! Acolo incearca sa se imbolnaveasca intentionat, sa bifeze bolile! Bine, in ultima vreme am auzit vreo 2 persoane care stiau ca au facut boala in copilarie si totusi au facut-o si acum. Ori se schimba tulpina virusului intr-atat incat anticorpii nu mai sunt activi, ori au gresit ele, nu stiu.

In fine, iar sunt vorba lunga. Rau e ca plecati si stati cu grija ei, dar nu e cazul de griji, va fi bine! Sanatate multa!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Elfica, rau e ca sotul nu a facut, asa ca asteptam sa vedem daca face sau nu. Biletele sunt nerambursabile
Si Ariannna e vaccinata, asa ca a facut o forma usoara. Dar Patrick nu e vaccinat, si plec in concediu cu inima stransa. Daca face si el si face forma clasica, cu bube multe si dureri?

Mergi la inceput

Izoleaza-l pe sot, ca pana veniti, trece si perioada contagioasa si scapa. Asta daca nu face si Patrick, ca poate va asteapta el cu o doza de bun venit. Doamne ajuta sa nu aveti griji suplimentare in concediu, ca doar de-asta va duceati!

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Corina eu am facut varsat de vant cand Iustin avea 2 ani si a fost tare nasol....dar barbatii sunt mai rezistenti si iau mai greu. eu zic ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Adipapazi, multumesc mult pentru mesajul tau de la cealalta odisee legat de semnatura mea actuala! Fetelor, am lasat deja in urma un sfert de sarcina :) Am pasit in saptamana 11, nici nu stiu cand a zburat timpul! Inca nu constientizez ca voi avea doi pui, dar abia astept!

Maine dimineata imi fac niste analize de sange si apoi plecam spre Poiana Brasov pentru 3 zile. Abia astept! Va las cu bine si sper sa va gasesc la fel de bine! tuturor!

10 +

Mergi la inceput

Of, moare odiseea noastra? O sa scriu singura, cred, imi fac un fel de jurnal

Am fost in week-end la Poiana Brasov, unde a fost minunat. Vremea excelenta, Iulia a luat mult aer curat, a dormit ok afara si putin agitata in prima noapte, am dus-o la jacuzzi, ca piscina mi se pare prea rece si, oricum, sigur se sperie. Asa, in jacuzzi, apa e mai micutza, se obisnuieste cu apa mai multa decat in cada si treptat ajungem noi si in piscina. Pacat ca nu avem acces mai des, ca nu ne da mana sa dam o poala de bani pe asa ceva. Acum am fost rasfatati, nu am platit nimic!

Pentru cine are bani de investit, poate fi util sa isi cumpere un apartament in hotel Alpin (detalii gasiti sunand la receptia hotelului). Am inteles ca e foarte tentant, numai bani sa ai... Eu nu am stiut ca se pot cumpara apartamente in cadrul hotelurilor, acum am aflat!

Week-end-ul acesta mergem la un prieten de-al sotului de la Galati, care sarbatoreste in cerc largit taierea motului copilului lor.

Cam atat despre noi, astept vesti si de la voi!

10 +

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Elfica sper sa nu moara odiseea noastra ! eu m-am uitat in fiecare zi dar am avut multe probleme...copii bolnavi, mami internata, am fost anuntata ca raman fara servici si atunci sincer nu prea am scris.
Ce bine ca ati iesit...asa imi doresc si eu sa plec undeva dar cred ca nu se va intampla curand. In rest nu prea am nimic de raportat decat ca astept sa se faca toata lumea bine ca sa putem iesi afara.
Pup tot barlogul

Mergi la inceput

Sashenka: Stii cum se spune, ca un necaz nu vine niciodata singur! Fii tare si roaga-te sa se termine partea neplacuta si sa iasa soarele si pe strada ta! In 2009 m-am casatorit, iar situatia parea tulbure la serviciu, schimbari de conducere, ape tulburi. In luna de miere a fost rasfat total, doua saptamani in Tenerife si Grand Canaria, ca am zis ca o data-n viata e luna de miere si cine stie cand mai pupam noi asa ceva. Luni am revenit la serviciu si marti am fost anuntata ca ori accept demisia si mi se dau cinci salarii, ori sunt demisa si mi se dau patru salarii si curge preavizul. A fost un soc, aveam functie de conducere, salariu bunicel, ma vedeam proaspat casatorita si somera, leftera, inceput cu stangul. Si Dumnezeu a fost atat de bun si mare, incat pana in saptamana urmatoare, cand trebuia sa "dispar" de la acel loc de munca (am acceptat prima varianta) mi-am gasit un alt loc de munca, tot cu functie de conducere si fara sa pierd la bani, ba chiar in scurt timp am mai castigat putin. Iar cu salariile primite de la vechiul loc de munca am dat avans pentru casa, unde prin minune ne-am calificat, ca era programul Prima casa aflat la inceput si pana au stabilit ei conditiile am facut si noi vechime suficienta si am intrunit toate conditiile etc. Asadar tot raul a fost spre bine, dar in momentele acelea eram la pamant! Fii tare, fruntea sus si Dumnezeu va va ocroti familia, sunt niste incercari prin care trebuie sa trecem si sa invatam din ele! Am vazut ca ti-ai pus poza cu puii tai! Sunteti pur si simplu minunati! Multi pupici si multa putere!

10 +

Mergi la inceput