Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Nici umidificatorul meu nu are termostat, trebuie scos din priza dar in cutie am avut si un "ceas" de ala de masurat umiditatea, si in functie de ala ma ghidez. In noaptea asta a mers non stop aparatul, faceam concurs de tusit cu Loris
laura, multumesc mult. Cred ca voi lua 178, pare sa fie cel mai potrivit. E relativ aproape locul unde vreau eu sa merg.
monikus , sanatate multa!

De azi Loris e pe antibiotic, are otita .
O zi buna!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna! parca se simte aer de primvara, nu?

Monikus, pai deja fusesem la 4 (PATRU!) doctori in Constanta, si la Buc. am venit in urma unor recomandari la cei doi...de-abia am reusit sa-i "cuplam" si pe astia doi in aceeasi zi, ca n-aveam cum sa stam mai multe zile si nici mai multe drumuri nu voiam sa facem.....oricum, urmatorul pas e Turcia dar asta prin mai, cand vrem sa facem un concediu acolo, combinam utilul cu placutul ;)

Kemsy, Ioana multa sanatate puilor!

la noi eu sunt cea bolnava...ma rog, azi sunt mai bine, alaltaieri a fost nasol, cu febra si frisoane, ieri am stat acasa sa-mi revin si azi sunt chiar ok.....
hai ca-i vineri, cheer up everybody!
va pupacesc! un w/e minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

a traiti, doamnelor!

Multumim pentru gandurile bune, Carol e bine. nu a mai facut febra de doua zile. mai are doar mucisorii, dar ii doboram noi si pe ei.

eu azi am fost la prima sedinta cu parintii la gradinita convocarea a fost pentru ora 10, eu am ajuns la 9,30 nu mi-au pus nici o factura in brate si nici nu l-au dat exemplu una peste alta a fost bine. mentalitatea oamenilor se schimba, insa, cumplit de greu. le-am spus sa nu le mai dea mezeluri si cremvursti copiilor. spre surprinderea mea au fost cateva mame care au fost de acord cu mine. a fost si eterna voce ca si noi am mancat si uite ce mari suntem... no comment on that! le-am zis pe carol sa-l sara din schema de-acuma cand sunt mezeluri la masa.

a ramas ca sa venim cu idei de mic dejun si ea scoate mezelurile din plan.

am aflat cu stupoare ca exista oameni printre noi care nu si-au mai scos copiii din casa din luna octombrie pe motiv ca e frig si se pot imbolnavi. iarasi le-am rugat ca atunci cand ies copiii afara sa-l ia si pe CArol. (pe pitici nu-i scoate aproape niciodata)

mi-a placut cum decurge o z la gradinita. ne-au prezentat schema unei zile. interesant si educativ, zic eu.

va pup pe toate, sambata frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Kemsy multa sanatate lui L!

Ioana, asa este, sunt atat de emotionante sedintele, dar sa vezi serbarile. Mie la fiecare mi s-au umezit ochii, side felul meu nu sunt prea plangacioasa.

o duminica excelenta!

Mergi la inceput

Buna!

Inca nu m-am trezit bine.

Selen sanatate multa! lui Ebru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Vin si eu repede-repede din urmaaaa !!!!

Am avut botezul sambata asa ca in ultimul timp nu prea am servit forum decat pe fuga,mai mult citit si atat. Dar revin in forta. Imi place tare ca am de recuperat.

Va puuuup,revin cu povestiri si intrebari .

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Asteptam sa ne povesteti despre voi Lali, si despre petrecerea de botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata

Carol e la gradinita azi! suntem bine cu totii... mai putin tati care a fost un dragut sa ia si el raceala de la pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna!

In ultima vreme nu prea am scris.
Si noi suntem cu muci, tuse nasoala, stare subfebrila. Pe Matei am reusit iar sa-l scap fara antibiotic (dar din pacate, nurofen si panadol i-am dat vreo 2 zile din 4 in 4 ore). Sa vedem daca reusesc si cu Maria. La ea e mai nasol cu gatul, nu poate inghiti nimic pt ca-i vine sa vomite, inclusiv siropelele.

Ioana, tare trist ce povesteai despre unii parinti. E grav ca nu constientizeaza cat de rau pot face mezelurile. Cum naiba sa nu scoti copilul din casa iarna? Asa mi se pare de necrezut. Copilasilor mei le-a mers cel mai bine pe ger si frig, nu au avut urma de mucusori sa de tuse. Cum a iesit putintel soarele, cum apar si virusii .

Mergi la inceput

Roxxy sanatate multa! Ce bine ca ai mai intrat vreau sa te intreb ceva... ma bate gandul sa-l mut pe Mihai cu Ramona in aceeasi camera, dar el inca se mai trezeste plangand noaptea. Ceva sfaturi utile? Ca daca imi aduc bine aminte tu deja ai facut pasul.

Mergi la inceput