Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc, dragelor! unul cu aer cald o sa cumpar si eu. sper sa gasesc un model cu termostat sa nu stau cu ochii pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

BUna!

Kemsy am vb cu sotz si zicea de masina 178, la asta ma gandisem si eu , dar am vrut o parere de expert.

Azi e vineri! In we mergem la nasi.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Buna dimineata!

maiculita ce ceata mi-a fost dat sa vad dimineata! voi ce faceti? e lasata secului duminica. vine primavara, e clar

Mergi la inceput

Cum mai este Carol?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Laura, a facut iar febra aseara, 39,5. peste noapte nu a mai facut si nici pana acum. insa nu vrea nicicum sa-i curat nasul, se ineaca cu secretiile nazale si a vomat. a baut si multa apa pentru ca i se usuca gurita. bine ca nu mai face febra.

Mergi la inceput

Ioana nici Mihai nu prea mai vroia batista bebelusului, si nici nu vroia sa sufle nasul. Ne-am cam chinuit si noi, dar mai fortat eu i-am scos mucii din nas. Serul fiziologic nu ajuta? Noi mai incercam si picaturi pivalone si biorynil. Sanatate multa!

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna,

Ioana vezi ca exista un spray unimer pediatric sau physiomer cu apa de mare. Are jet tare si i-l bagi tu cumva in nas. Desfunda destul de bine. La batista bebelusului si noi apelam destul de rar si atunci eu il imobilizez pe Rares si sotul curata nasu, sau invers.

Noi avem umidificator cu aer rece si merge cam non stop cand e racit Rares.

Selen este 178 care merge la cismigiu in spate sau troleibuzul 85. Ar mai fi varinat metrou pe care il iei, cobori la universitate si mai mergi un pic pe jos pana la cismigiu. Nu stiu unde vine exact strada aia.

Noi saptamana asta suntem mai bine. Am stat si noi 2 sapt acasa raciti bocna. Acum mai nou ne supara o masea dar le dovedim noi si pe astea.

Kem, am vazut poze de la carnaval. Superb.

Selen, e nasol sa ai 2 diagnostice. Eu as mai fi cerut si o a treia parere . Oricum, important e ca nu e ceva grav si ca se poate rezolva cumva pe viitor.

Ioana, cum suporta Carol ochelarii? Rares mi-i arunca si pe ai mei. Eu sigur nu as avea cum sa-i pun ochelari pt ca tipa numai cand incerc sa-i pun unii de jucarie sau pe cei de soare.

Va doresc un weekend frumos. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura felicitari pt Mihaita.

Noi suntem mult in urma la toate asa ca nu are rost sa va mai spunem ce nu facem .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Laura felicitari pt Mihaita.

Noi suntem mult in urma la toate asa ca nu are rost sa va mai spunem ce nu facem .

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostru!

Monica nu cere tot timpul, dar macar la kaka. Daca il pun eu cand se trezeste , face si pisu, dar daca nu nu are nicio problema. Deci foarte avansati nu suntem nici noi.Mi-e dor de discutiile noastre
Va urez we placut!

povestea noastra

Mergi la inceput

Monica, Nasomer nu i-am luat. o sa incerc si cu asta daca zici ca are jet mai puternic.

cat despre ochelari stau cu ei nesperat de bine. adica toata ziua. chiar mi-i cere, plus ca si-i pune singur si incearca sa ii curete cu carpita speciala e mortal. seara, la culcare nu vrea sa ii scoata dar ii spun ca ii pun pe noptiera si ii ia dimineata si mi-i da tacticos.

Mergi la inceput