Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)
Raspunsuri - Pagina 3
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 helaaaaaaauuuuu voi stiti ca azi e vineri????? Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
DA DA DA DA
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
selen80 spune:
ce mai fac fetele cochetele????!!!!!
eu am disparut din peisaj...din nou...treaba multa, chef putin, nu e combinatia perfecta ;)
zilele astea am mai frunzarit bazarul si m-am gandit, daca tot sunt aici, sa vad ce mai fac dovleceii nostri...
pana acum, am ajuns la concluzia ca suntem codase la facut la olita eu nici nu am mai incercat...suntem la faza de aratat chilotei cu Minnie Mouse pe la magazin si explicat ca daca face la olita ii ia mama chilotei...fata baga la cap, imi mai spune si pe acasa ca vrea chilotei.......numai ca...nu are cine sa se ocupe soacra-mea are un fix ca e prea frig acum, si cum sa lasi copilul sa faca pipi pe ea? ! si cum 80% din timp sta cu ea, chiar nu am cum sa fac ceva...am zis ca mai la primavara imi iau concediu 2 saptamani (si-asa mai am zile reportate de anul trecut..) si ma ocup personal, ca nu se mai poate!
in rest, am ajuns si noi intr-un final la Buc la 2 dermatologi, ni s-au dat doua diagnostice diferite , dar, partea buna e ca amandoua bolile nu presupun complicatii sau risc de ceva mai grav, Doamne Fer, sunt doar deranjante dpdv estetic si se pot rezolva cu laser mai pe la 12-14 anisori...pana atunci, hidratare maxima si urmarita zona....
Suntem si suspecte de varicela vinerea trecuta au fost in vizita o verisoara de-a sotului cu baietelul ei de 7 ani, iar in w/e a sunat sa ne anunte si sa-si ceara scuze, ca i-au aparut bubite si a fost diagnosticat cu varsat de vant....si din cate am citit, cele 2-3 zile dinaintea aparitiei eruptiei sunt cele mai contagioase asa ca acum stam si asteptam, pt ca perioada de incubatie e mare..eu inca sper sa mai fi scapat, pt ca e inca micuta si tare mi-e ca n-o sa inteleaga sa nu se scarpine la bubite
va mai tin la curent, va pup pe toti si toate!
PS Cata LA MULTI ANI! sper ca mai primesti urari intarziate
kemsy spune:
Salutare!!
laura, nu il stresa cu olita, ascunde-o si scoate-o iar peste cateva saptamani.
ioana, bine ca ati descoperit acum si nu va mai avansa. Oricum, cand va fi momentul sa il operati, exista metoda cu laser care e eficienta si rapida.Capul sus.
lali, ce ati hotarat cu botezul? Poate ajungeti sa taiati motul si sa faceti botezul in acelasi timp
We placut!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
selen, nu e asa greu cu pampersul daca e iarna. Mie chiar mi s-a parut usor, suntem mai mult in casa, pantalonasii absorb pipi plus ca o schimbi imediat daca face pe ea.
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Buna fetele!
Selen sanatate multa! Cat despre pampers nu est singura. Au ei timp.
Kemsy cum a fost la carnaval?
Noi am iesit la sanius zilele astea si a fost demential. M-am dat si eu cu ei.
Va urez o saptamana excelenta!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
Ioanna81 spune:
mai, fetelor! citesc cu stupoare de cateva zile de directiva asta imbecila caree obliga tatii sa stea acasa cu copiii in luna 11 de concediu maternal. nu reusesc sa gasesc textul original asa ca nu stiu exact ce spune directiva asta dar eu intreb ce se intampla cu alaptatul in timpul asta? din exemplul personal eu spun ca al meu copil nu a pus gura pe biberon niciodata in viata lui. acelasi lucru se va intampla, daca voi avea lapte, si cu urmatorul copil. adica vine directiva sufletului si ma obliga sa ii dau biberon???? cum vine asta???
selen80 spune:
ziua buna, mamici si pitici
Lali, poti sa schimbi denumirea capitolului in "Dovleceii NU MAI vor fulgi de zapada" ??
Ioana, si eu am purtat ochelari cand eram mica, si tot cu astigmatism, cred ca doar dioptria era mai mica (-1.75), dar mie mi-a trecut, cam in 2 ani asa am scapat de ochelari! asa ca s-ar putea sa va surprinda ;) am inteles ca la copii sunt mai multe sanse sa se repare, daca ii poarta permanent (eu amavut din aia cu arc in spatele urechii, ca la cat eram de zvapaiata, altii nu-mi stateau pe nas )
acum mi-a aparut iar miopia, dar cred ca are mai mult legatura cu statul la calculator....
Kemsy, eu stiu ca nu e greu iarna, dar explica-i si soacra-mii asta
oricum, ieri am avut o prima victorie, venita din senin asa: o dezbracam pt baita si a zis: fac pipi! zic hoppa, stai sa nu faca in apa de baie , olita nu o aveam la indemana asa repede asa ca am pus-o direct pe WC...si a facut fata mea pipi la WC! am laudat-o, i-am zis iar ca-i iau chiloteii cu Minnie, i-am explicat sa faca la fel si a doua zi cu buni.....bineinteles ca apoi a inceput joaca: dupa baita m-a luat la misto: fac caca - hai pe olita - nu la olita, pe veceu - hai pe veceu - nu iese! - hai sa-ti pun pampers - NU PAMPERS, FAC PIPI! - cum sa faci iar asa repede pipi mami?! - fac caca - aha, le-ai incurcat, hai pe veceu - NU IESE!!! - TRCEI IN PAMPERS SI LA NANI! Bineinteles ca n-a facut nimic...pai daca ii face asa soacra-mii, s-ar putea sa nu mai avem casa buna cu ea mult timp
o saptamana usoara sa avem!
LA MULTI ANI CATI!
laura78nico spune:
LA MULTI ANI KATTI!
povestea noastra
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 mai, fetelor! citesc cu stupoare de cateva zile de directiva asta imbecila caree obliga tatii sa stea acasa cu copiii in luna 11 de concediu maternal. nu reusesc sa gasesc textul original asa ca nu stiu exact ce spune directiva asta dar eu intreb ce se intampla cu alaptatul in timpul asta? din exemplul personal eu spun ca al meu copil nu a pus gura pe biberon niciodata in viata lui. acelasi lucru se va intampla, daca voi avea lapte, si cu urmatorul copil. adica vine directiva sufletului si ma obliga sa ii dau biberon???? cum vine asta??? Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
am citit si eu acum in ziare.mi se pare o maaaaaaaare tampenie!!!! pai daca tin u neaparat sa schimbe tati scutece, il pun sa-si ia concediu 2 saptamani! si cu inca 10 zile libere pe care oricum le ia, na ca se face o luna!
si daca tati are salariul mai mare decat mami, de ce sa pierd cateva milioane bune care reprezinta 25% din salariul lui pe o luna?!!
deci cine a gandit-o pe asta, e un mare, dar mare prost! sau proasta, ca s-ar putea sa fie ideea vreunei feministe convinse!