Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)
Raspunsuri - Pagina 4
kemsy spune:
Salutare!!
laura, a fost dragut la Carnaval, am venit acasa plina de confetti.Am pus o poza pe FB.
IOANA, nu stiu nimic despre legea asta.Oricum, din ce zici tu...e absurd.
O saptamana buna!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
kemsy spune:
selen, vezi ca semne buna anul are!!! Si Loris ma pacaleste, mai ales cand ii spun ca mergem undeva si sa-mi zica din timp daca face ceva ca sa am timp sa ajung la baie. Si uite asa am vizitat toate baile pe unde am fost
Oricum, eu cred ca ar fi bine chiar sa-i iei chiloteii cu minnie, si ala va fi un impuls
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Am si eu o veste mare proaspata de acasa: Mihai azi a cerut iar la olita!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
kemsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Am si eu o veste mare proaspata de acasa: Mihai azi a cerut iar la olita! Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Bravo Mihaita!!!
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
'neata!
Multumim fetele! Ma binedispuneti in fiecare dimineata!
O zi usoara!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
laura78nico spune:
LA MULTI ANI KIKI!SA fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti! POate mai intrii pe la noi si ne mai povesteti de baietii tai.
povestea noastra
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 buna dimineataaaaaaa! AMR 8 zile si vine primavara!!! Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
crezi?
povestea noastra