Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Aseara am iesit un pic la zapada. A fost asa frumos!!!!!
Abia astept we sa iesim la derdelus.
Kemsy sa va treaca raceala si sa va distrati frumos la carnaval.
Va urez o zi exceptionala!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dupa-masaaaaaaaa

Mergi la inceput

am revenit ...cu o intrebare.

Mihai de cand a fost racit nu mai cere la olita, face in pampers si nu mai zice nimic. Voi ati patit asa un regres?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

laura, regres am avut...in sensul ca a facut de 2 ori pe el kk si pp. Oricum, nu ma bazez 100% ca imi zice cand vrea sa faca, il intreb si eu si il pun la wc mai des, mai ales daca vad ca a baut lichide. Ei se mai iau cu joaca, cu desenele...si uita de pipi.
ioana, buna dupa-masaCum mai e la job?

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Ce mai faceti voi? la noi ninge frumos! sa vedem cand se va opri, insa.

in alta ordine de idei Carol are ochelari de vedere de azi. se tot freca la ochi si statea aproape de carte/televizor/caiet asa ca am mers la oftalmolog. are astigmatism care, se pare, este congenital. nici eu nici razvan nu suntem purtatori de ochelari asa ca a mostenit vreun bunic, ceva. partea nasoala este ca dioptria este -3, ceea ce inteleg ca este destul de mult si nu se prea corecteaza cu ochelari, doar chirurgical dupa dar dupa 18 ani. pana atunci, daca poarta ochelari, nu avanseaza. asta este! mi-a cam cazut cerul in cap dar se va ridica si se va duce la locul lui de cer

Mergi la inceput

Buna fetele!

Mihai nici azi nu a vrut la olita. Nu inteleg deloc. Pana acum macar statea dimineata si dupa masa cand se trezea. Acum nu mai vrea deloc.

Ioana tot raul spre bine. BIne ca ati descoperit din timp. Am zis si eu ca merg cu ei la oftalmolog.

O zi buna!

povestea noastra

Mergi la inceput

Laura, nu stiu ce sa-ti spun. poate s-a intamplat ceva si s-a speriat. o fi fost rece sau uda sau ceva. o fi visat ceva. nu stiu

Mergi la inceput

Buna fetele!

Noi suntem bine, ieri au fost la zapada si nu mai vroiau in casa.
Cat despre olita cred ca-l voi lasa o perioada fara si apoi incerc din nou. Ca nici aseara nu a mai vrut pe ea.

Va urez un we excelent!

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza!!!
Laura noi avem o luna de cand suntem pampers free .Inca nu im ivine sa cred ca asa repede am scapat . Inca mai am cinci bucati ramase de la el,le tin acolo,ca cine stie,poate o sa mai vrea o data . Eu am renuntat,stii ca nu mai statea nici picat cu ceara,nici pe wc nici pe olita. Dintr-o zi nu a mai vrut pampers deloc,nici ziua nici noaptea. A mai avut exact 5 accidente de atunci,doua noaptea si 3 ziua,unul singur pentru ca a baut multa apa seara si s-a trezit direct facand pipi si tipand "pipiii pipiiii" . In rest au fost din vina mea ca nu am fost atenta la el. Deci la noi a fost clar, cand a fost el pregatit nu l-a mai vrut deloc. Mai lasa-l , nu o sa faca in pampers pana la majorat .

Ioana, pup ochelaristul mic! Mie imi plac ochelarii de vedere ,si acum nu mai este ca atunci cand eam noi mici,cand se facea misto la greu de ochelaristi,acum e ceva la moda . Pacat ca nu se corecteaza si bine ca ati descoperit devreme, si nu ati asteptat pana mai tarziu,sa creasca dioptria.

Fug,plange mititica.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

helaaaaaaauuuuu

voi stiti ca azi e vineri?????

Mergi la inceput