Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Pai da, sa stii ca si mie mi-e greu sa rup pozele de omul real si de povesti. Cam asta e maximum de ruptura de care am fost in stare
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Mai, nu faceti talmesh-balmesh ca daca bagati si alte criterii, inclusiv "taticeala", apoi toti tre sa fie in top, nu?
Topul fizic al sotzilor de "active" este:
Motanul chatonelian
Mimiloiul simplyan
Jambo
- pentru ca astia se incadreaza intr-un fel de tipar al meu, deci pa gustu' meu: zvelti, subtirei, cu un aer usor neglijent, cu vino-ncoa.
De aia de tufete mai inactive am zis deja...vad ca bunocul Petrei.Tudor chiar a facut furori:)) Chatonel, ambii erau pletosi, dar al lui Petra era mai "sauvage" iar al shasei mai soft, o frumusete mai blanda. Iar ochii de husky ai sotzului lui Saby vad ca n-au scapat neobservati, n-am inventat io apa calda:))
In afara de acestia am mai identificat un grup care chiar daca nu se incadreaza in shablonu' meu cred ca sunt f. sharmantzi, sexoshi, au pe vino-ncoa, cum spuneam: Pantelisu', Cristi lu' Olishka, Robertul Biancai.
Mno, am facut tema, fug la gradi!
AAAAAAAA, ce am uitat: m-am rezolvat cu ochelarii. Am fost la Optica si dna de acolo a zis ca daca vad bine cu cucherii, de ce sa nu schimb doar rama?...Si mi-a aratat 2 rame care se vujeau cu lentilele mele din care am ales-o pe cea fffff asemanatoare cu cea de dinainte, ca sa nu se enerveze Phiphi!!! Si m-a costat enorma suma de...30 de lei!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Floric spune:
Intru repede pe fuga.
Tema cu regionalismele mi se pare cea mai tare tema de pana acum. Bravo, Simply. Cu toate acestea nu sunt in masura sa spun ceva valoros intrucat zona in care vietuiesc se presupune a avea "cea mai curata" nunata a limbii romana. dar ca si in cazul mehedintilor si Valcei, Braila se incepe acolo unde se termina Moldova (Galatiul e la 16 km), Dobrogea (ne dsparte Dunarea). Geografic ne situam in Muntenia (Regateni) insa lingvistic folosim o corcitura de moldoveneasca pusa pe bigudiuri.
Din cuvinte care imi vin in minte:
- chishca - minge, Inainte vreme vezica urinara a porcului se usca, apoi se umplea cu boabe sau altele si se folosea pe post de minge.
- galoshi, shoshoni - incaltari din cauciuc
- darvala (primul a e cu caciula) - de uz zilnic, fara pretentii si neingrjit. Se floseste in expresia "a fi de darvala - despre un lucru)
- secure - topor mai mic folosit pt uzul casnic.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simonapro spune:
Buna!
Simply:multumim , suntem mai bine, am ramas cu o tuse mai rara si iritativa si eu si Luc. Am alt stres cu mama acum, a fost la un control orl, ca nu se simtea bine si asteptam rezultatul analizelor sa vedem despre ce o vorba.
La top imi este cam greu, ca nu i-am cunoscut in realitate pe majoritatea:
1. Gazu
2. sot de Iuca
3. sot de Saby
La regionalisme nu ma bag, ca in zona noastra nu prea se folosesc.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
SIMONA pana la urma ce faci cu deplasarea in Bucuresti?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
Pe Valentin al Petrei Tudor eu il am in topul simpaticilor, am fost cu ei si in concediu si e un tip tare tare simpatic ca si Petra de fapt care imi pare asa rau ca nu mai intra, parca si ea s-a retras tot de la o divergenta :((
Tot acolo sunt si : Horatiu, Pisik-ul si Costin si mai sunt
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Monn- M-am exprimat si eu.
Nu ma bag la topul taticilor, ca pe mine m-au interesat copii si mamicile.
Nu ma intelegeti gresit, dar nici in poze nu i-am "aprofundat".
Iar fizic, tr sa fie cineva iesit din comun, sa-mi ramana pe retina si asta nu mi s-a mai intamplat de ani de zile.
Asa ca pentru mine taticii gastii sunt TATICI si-s toti la egalitate.
novus spune:
Am sunat-o pe Diana (Petra Tudor) si am anuntat-o rezultatele nominalizarilor , a fost tare surprinsa (placut desigur) , asteapta si ea inca un fecior peste 4 luni si a promis ca vor veni la o viitoare intalneala
De la birou nu poate intra nici ea si seara cand ajunge acasa nu mai are timp
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Nu ma bag la topul taticilor, ca pe mine m-au interesat copii si mamicile. |
Pai si pe mine la fel (chit ca-n ultima vreme numai de copii nu am mai povestit ), nu mi s-a pus pata pe nimeni dar daca a fost tema , am rezolvat-o
simonapro spune:
Monn: , habar nu am ce o sa facem, inca se circula foarte greu spre Bucuresti, autostrada este inchisa si in urmatoarele zile se anunta ninsori. Mi-am facut planuri, ca o sa ajungem si vreo doua zile la munte, dar incep sa se spulbere
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)