Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

No am revenit
Dar...am o dezamagire: nici macar o pagina in atitea ore???? Macar acum, e cineva???

...si o nelamurire: topul nu trebuia sa tina cont EXCLUSIV de FIZIC??? Ca, daca nu-i asa, tre' sa-l refac.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ba da...poza era caracteristica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multam de lamuriri, Bianca.

Crezind ca ne-ai dat link la un articol, am deschis link-ul dar, cind doarme Ian nu ma pot uita cu sonor, cind e treaz, nu ma pot uita deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Multam de lamuriri, Bianca.

Crezind ca ne-ai dat link la un articol, am deschis link-ul dar, cind doarme Ian nu ma pot uita cu sonor, cind e treaz, nu ma pot uita deloc.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

e foarte interesant filmul. sa iti cumperi casti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ntzzz, deci tema asta nu prea avu succes.

Acum, revenind la subiectul care ne-a strans aci, adica plozii , am donat muci si astept rezultatul analizei. Pana una-alta, maine am de gand s-o comit si sa ies cu plodul din dotare la sanius. Il tin in casa de vreo 2 saptamani si tot harait si secretii... macar sa avem harait, secretii si distractie!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !!

Vad ca nu ati avut spor la vorba, eu sunt acasa deja, mama trebuie sa jmearga la o inmormantare asa ca mi-am luat liber mai ales ca si Ada e mucioasa si a trecut si medicul ei sa o vada, a zis ca e putin rosu gatul si de la muci tuseste, vad ca e si putin ragusita, sper sa nu faca si febra

No, la top, strict dupa fizic zic si eu:
- Cristi (Olga) - de el imi place din mai multe puncte de vedere de fapt, doar e devean de-al meu
- Robert (Bianca) - el seamana tare tare bine cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei din copilarie
- Adi (Saby)- are niste ochi

Daca e sa o luam dupa alte criterii, primul loc ramane doar, celelalte se schimba

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bau !!

Daca e sa o luam dupa alte criterii, primul loc ramane doar, celelalte se schimba

Exact la fel e si la mine.

Sanatate Adei si Micului Inginer.
Monn, si eu l-as scoate in situatia expusa de tine, daca Ian ar vrea dar, in vremurile bune, toata lumea imi zicea sa nu-l scot beteag. Inclusiv doctoritza. pardon, Ficatzeaua

Mergi la inceput

Roro, imi pare rau ca sarii faza cu tronul.

Aoleo, fetelor, aveti dreptate, uitai de domnul grec...

ILINCA atunci il descalific pe huzband, daca e rocker facut, nu nascut

INA nush, pt mine fizicul inseamna si "aerul" pe care il are omul respectiv. Adica mie imi pica cu tronc aia care prin fizicul lor transmit o poveste, o atitudine. Asa ca criteriul plete/roacker care-mi sugereaza omul liber a ramas valabil, desi in general mie nu-mi plac... pustii am un coleg care mereu face misto de mine ca-s o gerontofila D-aia am mentionat ca la Cristi nu pot rupe fizicul de inteligenta si bun-simt, parca ii e scris in frunte, iar Horatiu - cu care n-am schimbat mai mult de 10 vorbe in viata asta - imi inspira un suflet cald. Adica asa i se citeste pe fata.

Auziti, dar tema asta are vreo finalitate? Vreun premiu pt castigatori? (propun un premiu in prezervative :)) )

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Aoleo, fetelor, aveti dreptate, uitai de domnul grec...

Si pe lista mea extinsa este

Mergi la inceput

Monn, asta cu elegibilitatea dupa fizic era, pentru mine, un exercitiu de...imaginatie. Nu mi s-a pus pata never pe cineva pentru ca m-a frapat fizicul lui. Nu m-am indragostit, deci, la prima vedere. Dar mi-a placut propunerea Biancai si m-am gindit la ce au avut in comun ex-ii mei din punct de vedere fizic Cred, insa ca mie mi-a fost mai usor decit tie pentru ca pe cei mai multi dintre "ai nostri" eu ii stiu doar din fotografii si din povestile nevestelor. Din povesti, mie imi plac Florin (Pisik), Pisi (Novus), Costin (Mada), Horatiu (Anaan) si...cred ca mai sint.

Mergi la inceput

ILINCO, am o stire neplacuta pt tine:

http://www.hotnews.ro/stiri-film-11471417-video-serialul-house-incheia-aprilie-dupa-8-ani.htm

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput