Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Uite, nu e buna tema...ca eu nu cunosc toti pletosii cu neveste active:))

Dar topul nu era de 3?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

ba da.
3. gata!
Nu mai bag nimic

Mergi la inceput

Gata? ati plecat?
M-ati pus sa imi dau in vileag preferintele si voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hahaaa, Bianca, nu m-as fi gandit ca e huzbandul meu in top la tine fiindca nu-i nici chel nici pletos:))). Monnvas, huzband e ruacker de cand l-am convertit eu, ca nu prea avea habar de asa ceva dar i-a placut auzind la mine (bine el asculta si tot felul de jazz-uri si alte chestii mult prea intelectuale si sofisticate pentru mine, n-am io ficat de asa ceva, io-s mai simpla si bruta in gusturi:)))
Io acum ma bag doar la sotzi de inactive, ca trece pauza mare, dar revin:
- huzband de petra tudor imi placea, pletane mishto, trasaturi faine, fizic impunator
- sotzul Shasei iar e frumos desi mai "soft", genul "om bun"
- si sotzul lui Saby e interesant, teoretic nu e genul meu, dar e un tip atractiv, are ochi mishto.
Gata, fug la ore:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maaai, io nu mai scriu, ca vad ca voi sariti peste mesajele mele.
"Tronul" era deja pus aici.
Chiar dadusem forma cu explicatie "tron de blane"

E nemultumire de ordin "general" ca sa fim intelese...nu vreau explicatii, etc, doar ...ma exprim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Si io votez cu:
1.sotul pletos, nu mai stiu al cui era al lui petra sau al shashei?
2.grecul lui aris care mi-a placut nu fizic, dar e glumet si cred ca sintem pe aceeasi lungime de unde
3.sotul lui Monnvas, tot la nefizic, ci mi-a placut de el ca e cavaler si intelegator :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata!!!! Azi sunt happy, iar a nins la noi , asa putin cat sa vezi un pic de alb pe masini si in parc dar decat deloc... Stiu ca poate sunt deplasata fata de suferintele voastre dar ma bucur ca simtim si noi (mai ales Gargarita)macar un pic iarna. O toamna indelungata devenise deprimanta.

Ina, iti multumesc pentru ultimul mesaj, vorbesc serios, nu tendentios.

In alta ordine de idei, eu nu prea stiu regionalisme desi m-am confruntat cu ele cand m-am mutat in Ardeal, dar mi le-am insusit atat de bine ca nu le mai identific ca deranjante in vocabularul zilnic. Totusi o sa va scriu cateva care pe mine ca si Bucuresteanca m-au socat. Unele sunt foarte uzuale si mie mi se par normale acum si le-ati scris si voi dar sunt cele care m-au marcat :
buda= baie, toaleta M-am prapadit de ras cand l-am auzit prima data
vana = cada
crumpene= cartofi prajiti
hinta = leagan
spielhozen= vine din germana si inseamna pantaloni de joaca da nici acu nu stiu exact la ce se foloseste, un fel de pantaloni dar nu stiu la care.

si cel mai tare care m-a dat pe spate la vremea aia
shenkel= elastic, jocul pe care il joaca fetele/copii

Legat de topul taticilor, trebuie sa mai stau nitel, sa meditez si sa inventariez toti taticii pe care i-am vazut (pe sotul Anamariei de exemplu nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut) si apoi dau un raspuns.

Ilinco astept insa cu nerabdare topul husbandului tau (desi stiu sigur ca nu intru in el, ba din contra cred ca l-am si necajit nitel), te rog nu ne lasa cu ochii in soare.

Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Aaa, ce grea mi se pare tema de azi! Plus ca se pare ca am ratat niste "bunaciuni" pletoase, nu-l "stiu" nici pe sotul Shasei, nici pe al PetreiTudor .

Dar tai in carne vie, sa raman la trei :
- Robert
- Mr. Aristotelus
- Motanul francez

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Va las un link despre cat de departe s-a ajuns cu marketingul pentru produsele pentru copii: personaje de desene si alte chestii:

http://documentare.digitalarena.ro/copiii-consumatori-comercializarea-copilariei-2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Va distrati, ce sa zic

Hai ca ma bag si eu la top 3
- pletosul lui Petra Tudor
- Adi lui Saby (are niste ochi )
- Horatiu lui Anaan imi place si mie, tare simpatic

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

No am revenit
Dar...am o dezamagire: nici macar o pagina in atitea ore???? Macar acum, e cineva???

...si o nelamurire: topul nu trebuia sa tina cont EXCLUSIV de FIZIC??? Ca, daca nu-i asa, tre' sa-l refac.

Mergi la inceput