Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Fetelor incep cu wk placut!

Bianca tare de tot filmuletul.
Simona, pey cum n-ai tu d-alea tataresti?
eu propun intai poze de nunta pe mail comun si apoi topul.
Monvas cu striatzi sau fara?premiile?

iar wk placut!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sa raspund si eu la tema, pana nu expira:

Topul meu strict pe criterii fizice si care se muleaza cat decat pe tiparul meu:

1 Cristi - Olga
2 Pantelis -Aris
3 Adi - Saby

Nu stiu daca ordinea e neaparat cea corecta dar fiecare are cate ceva din ce-mi place mie la un barbat. Lista ar fi mai lunga, da ati spus doar 3, ceea ce e cam greu.

Bianca, e super documentarul, nu l-am terminat dar abia astept.

Fug sa culc Gargarita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am sunat-o pe Diana (Petra Tudor) si am anuntat-o rezultatele nominalizarilor , a fost tare surprinsa (placut desigur) , asteapta si ea inca un fecior peste 4 luni si a promis ca vor veni la o viitoare intalneala
De la birou nu poate intra nici ea si seara cand ajunge acasa nu mai are timp

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Iuhuuuu...deci inca un pui de pletos? Bine, si ea e o frumusica si-o mignona delicata, tare frumos cuplu fac ei!! Petra.Tudor a fost una din febletzurile mele si tare intristata am fost cand n-a mai intrat Dar eu nu tin minte de nicio divergentza, novus- iti amintesti tu ceva?...
No, asta cu taticii e un joc, doar n-o sa ne retragem acum de la intalniri gandindu-ne ca sta vreuna la cotitura sa ne agatze valoarea de sotz din dotare Ar fi culmea sa i se fi pus cuiva pata pe vreun huzband, mi se pare hilara asa o idee, io una pot vorbi de careva in termeni de "bunoc, mishto, minunat" fara sa-mi treaca prin cap ca suna ca si cum as vrea sa trec la fapte:)))))) Deci vorbim de hombres ca de tablouri sau de actori, nu?
Hai sa va dezvalui si topul lui huzband realizat la Moieciu: chatonel, novus, olishka.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca- Io-s mofturoasa rau, asa ca nu bag pe nimeni nici la "bunoc, mishto, minunat".
Acum, serios vorbind, continuati linistite jocul, eu am vrut numai sa ma "explic" de ce nu particip, fara sa gandesc ca asta ar naste discutii.
Daca vreti sa analizam tablouri, mancaruri, carti...sunt prima. La oameni nu m-am bagat niciodata, pentru ca eu nici in "gandurile ascunse" (sa citam o clasica) nu o fac.

Edit: doar barbatul are impresia ca-i critic toate manechinele sau actritele ce i se par "bune". Eu incerc doar s afiu obiectiva, daca mi-a cerut parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ce veste minunata cu Petra Tudor !!!!! Inseamna ca relatia lor s-a reincalzit, nu? Imi amintesc ca, desi se iubeau, au fost niste perioade mai grele la ei.

Chiar o am in minte f bine pe Petra, oricat de mult timp a trecut de cand nu ne-a mai scris.... Poate, poate, revine :)

La top de parteneri, eu nu prea ma uit la poze..., asa ca NU stiu pe multi dintre ei, de ex: mimiloi, sotul lui chatonel, sotul aneimaria etc. O sa votez doar din catva pe care ii stiu... si am inteles ca dupa "fizic". Deci:

1. Adi, sotul lui saby, tot pe motiv de ochi, INSA nu culoarea m-a frapat [stiti ca sunt incapabila sa am un gen preferat], ci PRIVIREA... sincer, erau clipe cand mi se parea ca ORICE femeie ar fi privita de Adi, ar putea crede ca e super-mega adorata...

2. Pantelis, sotul lui Aris, la el imi place ZAMBETUL sharmant, la fel, transmite multe nuante...

3. Gazul, el mi se pare cel mai armonios per total, adica este si dragut la fatza, si potrivit la corp.

Astept o urmatoare tema cu topul partenerilor din punct de vedere al relationarii in grup :), undeee, e claaaar ca domnul Pisik e cu detasare mare pe primul loc..., si pe locul 2 este sotul lui Iuca cu care mi s-a parut ca avem acelasi "limbaj" si gandire. Pe locul 3 oscilez intre sotul lui Annan [parca horatiu il cheama] pe motiv de entuziasmare si Dan, pe motiv de compatibilitate sufleteasca [cu dan, si DOAR cu Dan ma vad oricand ascultan romante si dansand tangouri], chit ca nu stiu tango, in adevaratul sens al cuvantului

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, am vazut documentarul pana la mijloc si m-a luat cu dureri de cap...ce mintzi diabolice!! Sa ajunga sa testeze si creierul copiilor, unde "li se aprind beculetzele", sa urmareasca cat de des clipesc pentru a-si perfectiona reclamele...horror. Sper sa ramanem intregi la cap ca si pana acum, si io mai pic in capcana cate unei reclame, da' ce-am vazut acolo...fetitzele agenti secreti?! Da' parintii aia nu vedeau ce fac copiii la "petrecerea in pijamale"?
No, am ramas marcata!
Da' ce e asa pustiu pe aici, e vineri, ay?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus sanatate Adei

Simona multa sanatate si mamicutei tale. Sper sa nu fie nimic grav

Ce ma bucur pentru PetraTudor Si mie imi place mult de tot de ea si imi pare rau ca nu mai intra pe-aici. Parca din cauza Aylei s-a suparat.

Ilinca ce bine ca ai rezolvat cu ochelarii Si bine ca ai precizat ca este doar un simplu top, caci eu deja imi faceam griji Glumesc bineinteles Dar o sa-i zic sa mai dea jos din burta pana la urmatoarea intalnire, caci este in topul preferintelor. Si sarcina trecuta a facut la fel, m-a sustinut cu kilogramele. A luat si el cateva, ca sa nu par eu prea grasa pe langa el

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Abia astept sa vad si eu filmuletul. Il las pe diseara.

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Ce ma bucur pentru PetraTudor Si mie imi place mult de tot de ea si imi pare rau ca nu mai intra pe-aici. Parca din cauza Aylei s-a suparat.

Da, asa este, cauza nu mi-o mai amintesc insa dar nici nu mai conteaza !

I-am spus ca si tu te pregatesti de nastere si a fost tare incantata
Sper sa ne vedem cat de curand, mi-a promis si poze pe mail , o sa o rog sa trimita daca vrea si pe mail-ul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi tocmai am bagat la cuptor o prajitura, singura de fapt pe care stiu sa o manufacturez: cu branza
Ada e ok, are muci si mai tuseste de la ei dar deocamdata atat

Mergi la inceput