Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Aha! La noi parvenitii si interlopii sint de mai multe soiuri:
-m-am intilnit in vara pe pitonal cu o tipa si cu fetita ei de 2 ani care, fara sa ma cunoasca mi-a spus: uite, sint imbracata de la Zara BABY
-cunosc o familie care si-au dat copiii la gimnaziu in Elvetia la privat pentru ca in Romania, toti copiii ar fi profitat de ei, pe cind la scoala aia inalta toti sint...egali
-cunosc mai multe cazuri care nu pun pret pe copii: haine numai second sau 38, nexam jucarii -ca nici noi n-am avut cind eram mici- concedii fara copii -ca merg la shopping- etc

Mergi la inceput

Anaan, la capitolul "jucarii", ma calific la locul de munca Invat pe parcurs. Daca as mai avea un bebe nu i-as mai cumpara de la 3 luni toate fisharpraisurile; si nu pentru ca nu sint bune ci pentru ca nu sint adecvate virstei; eu credeam ca daca scrie pe ea ca-i potrivita de la 3 luni in sus imi imaginam ca vaaaai ce-o sa-l mai distreze! Bine, ne-au fost utile mai tirziu, cind am mai crescut. Cu unele ne mai distram si acum si sint in stare impecabila desi au fost trintite si rastrintite.
Acum si eu il intreb; ce ma enerveaza e ca vrea numai creioane, acuarele si plastelina. Din astea si-a cumparat si in seara asta.

Nu v-am spus ca l-am pierdut in Kaufland! Nu intru in detalii dar am crezut ca mor. Cind l-am gasit, era roshu de la alergatura si foarte entuziasmat ca s-a ascund "pedede, pedede", adica "repede, repede".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Cred ca majoritatea cumpara jucarii,fiecare dupa buget.Din cand in cand cate o jucarie noua pt copii cred ca ii incanta, asa cum si pe mine ma incanta o hainuta noua.Momentan Theo nu cere jucarii,cand il intreb ce vrea de obicei cere aceleasi lucruri pe care le are deja si cand ajungem la magazin ocolim raionul cu jucarii si dulciuri.De dulciuri nu scapam ca sunt la casa si s-a obisnuit ca la plecare sa-si i-a ceva de acolo.Ipad-ul cred ca e bun pt drum sau chiar sa invete cate ceva.Cred ca eu am fost mai disperata cu jucariile decat Theo,cand era mic tot cumparam jucarii ca poate ceva il incanta.Acum cand ma uit in urma stiu sigur ca daca as mai avea un copil as face mult mai multe economii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

off, vremea asta rea :( am o prietena, e la 30 km de bucuresti, e izolata de 3 saptamini, si nu se va ameliora situatia... sint la sf tainului de lemne, de butelie de gaz, de nervi etc si nu stiu cum vor reusi sa mai stea o saptamina sau doua tot inzapeziti, fara sa aiba acces la "oras" adica la cumparat minimul vital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Nu v-am spus ca l-am pierdut in Kaufland! Nu intru in detalii dar am crezut ca mor.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cunosc sentimentul, e absolut oribil. Eu l-am pierdut pentru cateva minute in piata din Brasov, cand am fost la intalneala de la Moieciu cu fetele, si am simtit ca o iau razna.

Mergi la inceput

consumerism: aici, prietenii nostri sint ca si noi: reciclam tot, facem circuit inchis, nu ne lasam prinsi in angrenajul comertului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chato, dar prietena ta nu poate sa plece de acolo si sa stea altundeva o vreme? Cred ca, altfel, ii va fi foarte greu sa gaseasca solutii, mai ales ca se anunta din nou ninsori.:(

Tu si Izia cum mai sunteti? Azi am gandit-o, dar n-am spus-o: sanatate multa!

Apropo de discrepanta dintre fixurile mamelor si nevoile copiilor: eu, prin al treilea trimestru de sarcina, eram obsedata ca nu cumva sa nasc si sa nu am carusel pentru patut. L-am luat si am constatat ca Andrei a inceput sa fie cat de cat interesat de el pe la trei luni, iar eu facusem maraton cu burtoiul sa-i iau caruselul indispensabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

consumerism: aici, prietenii nostri sint ca si noi: reciclam tot, facem circuit inchis, nu ne lasam prinsi in angrenajul comertului.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Cind ai vreme, te rog, da-mi exemple concrete. Multam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Chato, dar prietena ta nu poate sa plece de acolo si sa stea altundeva o vreme? Cred ca, altfel, ii va fi foarte greu sa gaseasca solutii, mai ales ca se anunta din nou ninsori.:(

Tu si Izia cum mai sunteti? Azi am gandit-o, dar n-am spus-o: sanatate multa!

drumul la ei este inchis de nameti, nu i-a dezapezit nimeni... inafara de buldozer nu poate trece nici o masina

multu, izia a e chiar ok, mai greu recuperam noi

Mergi la inceput

Imi aduc si eu aminte cum voiam sa fie totul gata in camera lui Ian IANINTE sa nasc, inclusiv...patul suprapus pentru cind va avea musafiri peste noapte!!!

In general, fac un exercitiu de imaginatie si-mi inchipui cu ce mi-ar placea sa ma joc daca as fi baietel

Mergi la inceput