Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Nu cred ca m-am exprimat cum se cuvine; sper ca nu ati inteles nimic "urit" ca nu am avut intentia sa supar pe cineva. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu te-ai exprimat deloc gresit si sper ca nici eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui inapreda Adica nu cumparati jucarii? Stiam ca / Ilinca nu e fan jucarii dar nu mi-am dat seama ca e o chestie generalizata la noi la club. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ba da! Eu cumpar, doar ca incerc sa nu ma las influentata de tot felul de reclame, la asta ma refeream.
Floric spune:
La noi a inceput IAR sa ninga. Momentan fulguie. Dar mi-e teama caci noaptea e lunga.
Ma gandesc numai la oamenii aia prizonieri ai zapezii. Cred ca innebunesc cand vad ca iar s-a pus pe ninsoare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Vai Floric, am vazut si eu niste reportaje in seara asta de m-a apucat plansul efectiv, oameni batrani prizonieri in propriile case la care au trudit o viata
La noi nu e nici gram de zapada
Anaan spune:
Ina, am inteles foarte bine ce voiai sa zici.Nici eu nu contest utilitatea jucariilor, sper ca nu s-a inteles asta, doar ca vreau ca jucariile lui Andrei sa raspunda intereselor si preocuparilor lui si sa-i aduca bucurie, nu sa bifez eu inca o "piesa" trendy in inventar. De exemplu, am o cunostinta cu o fetita de patru ani si ceva. Ei bine, cum apare cate o reclama cu papusi vorbitore/mancatoare/ mergatoare si de care o mai fi, fata cere si maica-sa se executa urgent si cumpara papusa respectiva, desi fata are o colectie impresionanta de asa ceva si nu se joaca mai deloc cu ele. In plus, atat mama cat si fiica arunca mereu in conversatie - fiecare in anturajul ei- referiri la pretul papusilor si la faptul ca "numai ce a aparut". No, asa ceva nu mi se pare normal! A nu se intelege de aici ca eu oi fi vreo intruchipare a perfectiunii si ca, inainte sa cumpar vreo jucarie, aplic un test psihologic copilului;ba chiar am avut o faza de cumparam toate minunile si el se juca cu pungi si servetele, ignorand cu seninatate achizitiile materne; incet, m-am invatat minte si acum, de cele mai multe ori cand ii iau jucarii, il iau cu mine sa-si aleaga si vreau sa zic ca face alegeri mult mai bune decat ale mele: cu jucariile alese de el se joaca mult timp, ii sunt dragi si parca are si mai multa grija de ele.
Referitor la tablete, Novus a adus o lamurire binevenita: ma enerveaza tableta ca baby-sitter si lacat pe gura, nu ca mijloc de distractie si educatie.
Gigelica, ce experienta trista...
Anaan spune:
Da, am vazut si eu batranii aceia saracii prizonieri in zapada. Si acum se anunta vreo patru zile de ninsori, o, Doamne! La noi nu ninge - inca.
novus spune:
Anaan , ai explicat f bine ce simt si eu vis a vis de jucarii
Cat despre fetita cu papusi nu mai comentez, noi avem un caz de baietel cu consola de jocuri care nu a fost chiar ieftina si acum cu fiecare ocazie se upgradeaza asa ca de ziua lui e o adevarata provocare, i-am luat de Craciun un lego pt varsta lui, nici macar nu l-a bagat in seama
Si am fost socata cand am stat de vorba cu el si l-am intrebat de colegii de clasa, mi i-a pomenit in primul rand pe cei ''bogati''
Sa va zic cat i-a costat pe parinti ziua lui la locul de joaca cu cei 30 de copii ? 700 ron , suma probabil asta e oriunde doar ca din invitati mai mult de jumatate au fost pe criterii de avere nu de prieteni ai copilului ceea ce mi se pare o mare aberatie
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Referitor la tablete, Novus a adus o lamurire binevenita: ma enerveaza tableta ca baby-sitter si lacat pe gura, nu ca mijloc de distractie si educatie. |
Inapreda a fost nu eu si sunt total de acord cu cele spuse de ea