Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Il pun acum la somn dar s-ar putea sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Nu cred ca m-am exprimat cum se cuvine; sper ca nu ati inteles nimic "urit" ca nu am avut intentia sa supar pe cineva.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu te-ai exprimat deloc gresit si sper ca nici eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Adica nu cumparati jucarii?

Stiam ca / Ilinca nu e fan jucarii dar nu mi-am dat seama ca e o chestie generalizata la noi la club.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ba da! Eu cumpar, doar ca incerc sa nu ma las influentata de tot felul de reclame, la asta ma refeream.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

La noi a inceput IAR sa ninga. Momentan fulguie. Dar mi-e teama caci noaptea e lunga.

Ma gandesc numai la oamenii aia prizonieri ai zapezii. Cred ca innebunesc cand vad ca iar s-a pus pe ninsoare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Vai Floric, am vazut si eu niste reportaje in seara asta de m-a apucat plansul efectiv, oameni batrani prizonieri in propriile case la care au trudit o viata

La noi nu e nici gram de zapada

Mergi la inceput

Ina, am inteles foarte bine ce voiai sa zici.Nici eu nu contest utilitatea jucariilor, sper ca nu s-a inteles asta, doar ca vreau ca jucariile lui Andrei sa raspunda intereselor si preocuparilor lui si sa-i aduca bucurie, nu sa bifez eu inca o "piesa" trendy in inventar. De exemplu, am o cunostinta cu o fetita de patru ani si ceva. Ei bine, cum apare cate o reclama cu papusi vorbitore/mancatoare/ mergatoare si de care o mai fi, fata cere si maica-sa se executa urgent si cumpara papusa respectiva, desi fata are o colectie impresionanta de asa ceva si nu se joaca mai deloc cu ele. In plus, atat mama cat si fiica arunca mereu in conversatie - fiecare in anturajul ei- referiri la pretul papusilor si la faptul ca "numai ce a aparut". No, asa ceva nu mi se pare normal! A nu se intelege de aici ca eu oi fi vreo intruchipare a perfectiunii si ca, inainte sa cumpar vreo jucarie, aplic un test psihologic copilului;ba chiar am avut o faza de cumparam toate minunile si el se juca cu pungi si servetele, ignorand cu seninatate achizitiile materne; incet, m-am invatat minte si acum, de cele mai multe ori cand ii iau jucarii, il iau cu mine sa-si aleaga si vreau sa zic ca face alegeri mult mai bune decat ale mele: cu jucariile alese de el se joaca mult timp, ii sunt dragi si parca are si mai multa grija de ele.

Referitor la tablete, Novus a adus o lamurire binevenita: ma enerveaza tableta ca baby-sitter si lacat pe gura, nu ca mijloc de distractie si educatie.

Gigelica, ce experienta trista...

Mergi la inceput

Da, am vazut si eu batranii aceia saracii prizonieri in zapada. Si acum se anunta vreo patru zile de ninsori, o, Doamne! La noi nu ninge - inca.

Mergi la inceput

Anaan , ai explicat f bine ce simt si eu vis a vis de jucarii

Cat despre fetita cu papusi nu mai comentez, noi avem un caz de baietel cu consola de jocuri care nu a fost chiar ieftina si acum cu fiecare ocazie se upgradeaza asa ca de ziua lui e o adevarata provocare, i-am luat de Craciun un lego pt varsta lui, nici macar nu l-a bagat in seama
Si am fost socata cand am stat de vorba cu el si l-am intrebat de colegii de clasa, mi i-a pomenit in primul rand pe cei ''bogati''
Sa va zic cat i-a costat pe parinti ziua lui la locul de joaca cu cei 30 de copii ? 700 ron , suma probabil asta e oriunde doar ca din invitati mai mult de jumatate au fost pe criterii de avere nu de prieteni ai copilului ceea ce mi se pare o mare aberatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Referitor la tablete, Novus a adus o lamurire binevenita: ma enerveaza tableta ca baby-sitter si lacat pe gura, nu ca mijloc de distractie si educatie.

Inapreda a fost nu eu si sunt total de acord cu cele spuse de ea

Mergi la inceput

Atunci ma inclin in fata Inei!

Mergi la inceput