Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Gigelica chiar azi m-am gandit la tine ca te-am vazut on line dar nu stiam daca v-ati intors deja
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io nu inteleg mesajul lui Denisamada, apare numai citatul din Floric acolo I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
care???????
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Gige, bine ca ati ajuns. Si mai ales ca ati putut termina inmormantarea. Dumnezeu sa va intareasca si sa aveti putere si pastrati in memorie imaginea bunicii vesele.
In drumurile mele prin judet, atat im ie drag de mamaitze d-astea care sunt singure, copiii ori pe la orase mari ori prin tari straine, mai dar ele cu un asa simt al muncii, harnice, organizate, ceva de nedescris. Si bat undeva pe la 75 - 80 ani. Mai mult am intalnit astfel de mamaitze prin jud. Galati. Iti era mai mare dragul sa vorbesti cu ele. Sa intri in lumea lor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Adica nu cumparati jucarii?
Stiam ca / Ilinca nu e fan jucarii dar nu mi-am dat seama ca e o chestie generalizata la noi la club.
inapreda spune:
Gigelica
Eu ma simt aiurea tare ca nu o vizitez pe Mama Tie decit foarte rar, desi locuim in acelasi oras; daca mi-ar fi spus cineva cind eram mica... Eu spuneam ca, atunci cind va muri, eu o sa-i pregatesc "acasa la mine, la bloc" o camera ca in Budac, unde o sa pun cel mai bun pat si acolo o sa stea ea si ca eu voi vorbi cu ea in fiecare zi "cind vin de la servici" si ca, pina atunci, o sa aduc o lele sa-i puna numai placi (discuri) cu Gica Petrescu
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Adica nu cumparati jucarii? |
Nuuu Inapreda , cum sa nu cumpar jucarii, dar eu nu achizitionez pe criteriu de a fi la moda jucaria respectiva
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Nuuu Inapreda , cum sa nu cumpar jucarii, dar eu nu achizitionez pe criteriu de a fi la moda jucaria respectiva www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
No, ca mi-a venit sufletul la loc; credeam ca sint singura "inconstienta" Desi, orasul meu e plin de "mode", nu stiu parinti care sa cumpere jucarii pentru ca sint la moda.
In ceea ce priveste jucariile "de firma": da, iau o plastelina mai acatarii pentru ca e mai buna, e mai moale, se modeleaza mai usor si o putem pastra -in recipiente inchise- mai mult. Creioane colorate, la fel: cele mai scumpe sint mai bune. E o realitate pentru ca am cumparat si scumpe si ieftine (vara, cind iesim pe pietonal, vrea in fiecare zi creioane sau creta; intru in librarie si cer "cea mai ieftina creta" sau "cele mai ieftine creioane"); in ceea ce priveste trenuletele/masinutele, cele ieftine se strica daca le da de pamint -din greseala-, cele "de firma", nu. Carti are si ieftine si scumpe.
Puzzle-urile de lemn, de ex, nu le-am luat de firma pentru ca mi s-a parut ca nu merita ca sint cam...la fel dar costa de 3 ori mai putin.
In fine, eu cumpar jucarii si, desi improvizam mult cu diverse, mie imi par utile, mai ales daca te joci impreuna cu copilul.
inapreda spune:
In ceea ce priveste Ipad-ul: mie mi-ar placea sa avem dar nu ca sa-l fac sa taca sau ca sa scap de el, sa-mi vad linistita de treburi; am vazut ca Ian e pasionat de "tehnologie", desi eu nu sint si IMI IMAGINEZ -pentru ca, in realitate, nu am vazut inca nici unul- ca si cu "tableta minune" ne-am servi ca...ne jucam asa cum ne-am jucat cu laptopul de jucarie, de ex; asa cum v-am mai spus, noua ne-a fost util si a fost si fun.
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
No, ca mi-a venit sufletul la loc; credeam ca sint singura "inconstienta" Desi, orasul meu e plin de "mode", nu stiu parinti care sa cumpere jucarii pentru ca sint la moda. In ceea ce priveste jucariile "de firma": da, iau o plastelina mai acatarii pentru ca e mai buna, e mai moale, se modeleaza mai usor si o putem pastra -in recipiente inchise- mai mult. Creioane colorate, la fel: cele mai scumpe sint mai bune. E o realitate pentru ca am cumparat si scumpe si ieftine (vara, cind iesim pe pietonal, vrea in fiecare zi creioane sau creta; intru in librarie si cer "cea mai ieftina creta" sau "cele mai ieftine creioane"); in ceea ce priveste trenuletele/masinutele, cele ieftine se strica daca le da de pamint -din greseala-, cele "de firma", nu. Carti are si ieftine si scumpe. Puzzle-urile de lemn, de ex, nu le-am luat de firma pentru ca mi s-a parut ca nu merita ca sint cam...la fel dar costa de 3 ori mai putin. In fine, eu cumpar jucarii si, desi improvizam mult cu diverse, mie imi par utile, mai ales daca te joci impreuna cu copilul. |
Corect
Nici eu nu marsam pe ideea de a lua numai lucruri ieftine pt ca le fel ca tine, cred in raportul calitate/pret, la plastelina chiar am comparat acum trei feluri de Dough (simpla, Star si nu mai stiu cum) si am ajuns la concluzia ca cea Dough simpla e cea mai buna, e moale si nu se usuca asa repede
inapreda spune:
Nu cred ca m-am exprimat cum se cuvine; sper ca nu ati inteles nimic "urit" ca nu am avut intentia sa supar pe cineva.