Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

consumerism: aici, prietenii nostri sint ca si noi: reciclam tot, facem circuit inchis, nu ne lasam prinsi in angrenajul comertului.

Cind ai vreme, te rog, da-mi exemple concrete. Multam.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

hainele le dam, de la unii la altii, le reciclam; la fel jucariile (cele care sint in stare buna, evident) ; carucioare, carusele, patuturi etc. Noi nu am cumaparat decit pentru placerea okilor, haine pina la 2 ani ai iziei. Si acum avem stock, dar nu prea se mai nimeresc masurile: ea e grasana (nu chiar, voinica sa zicem, are 14 kile si juma) si nu ii mai merg hainele de 3 ani... asa ca ne axam pe 4 si 5 ani, depinde haine; de ex, am remarcat ca pantalonii sint la fel sus (ca-s pe elastic) si doar mai lungi in craci si ii iau direct de 5 ani acum.

Mergi la inceput

in schimb, banii economisitii i-am pus si continuam sa ii punem pe un cont al ei, pe care il va avea cind va fi studenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato
Suna bine ce povestesti tu acolo; dar e vorba numai de produse pentru copii? sau...?

PS. Si io cumpar haine pentru...placerea ochiului si mai cred ca multi dintre noi de asta o facem.

Mergi la inceput

Economiile pentru copil mi se par un lucru extraordinar; din ratiuni care-mi scapa noi tot aminam un astfel de moment asa ca Ian are doar niste bani la cec de la buna-su.

Mergi la inceput

ina, nu am inteles ambiguitatea: care este "sau"? :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ina, nu am inteles ambiguitatea: care este "sau"? :)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Voiam sa intreb daca faceti schimb/reciclati/ si lucruri pentru adulti?

Mergi la inceput

Am pus intrebarea pentru ca eu prefer sa-i iau lui Ian lucruri noi si mie de la outlet. Sau deloc. Tot de cind il am pe Ian, imi cumpar incaltaminte "normala" ca si pret, ceea ce inainte nu faceam
Lucrurile lui Ian le-am dat si eu in cea mai mare parte.

Mergi la inceput

hihihihi, nu, nu prea.... rar; mi s-a intimplat sa dau lucruri ale mele nepurtate, costume de baie luate chiar inainte de sarcina si apoi nu mi-au mai veni deloc, nici dupa un an, nici dupa doi si nici acum nu mi-ar mai veni, c-am ramas "cu tzitze", ceea ce nu e lucru rau :)

Mergi la inceput

dar hainele de gravi s-au dat si reciclat ca si hainele de copii: eu am incercat pina pe la 6 luni sa ramin in haine "normale", cu marimi mai mari, de ex blugi pe care i-a reciclat sotul apoi :)
hainele de gravi, specifice, le-am dat mai departe, cele care mai erau in stare sa petreaca o gravidie

Mergi la inceput

Eu am dat lucrurile mele de gravida pentru ca in Bistrita nu gasesti decit salopetele alea horror si cam atit. Initial, am zis ca le pastrez pentru gravizenia cu nr. 2 dar cum risc sa prins alte tendinte , am zis ca mai bine sa se bucure cineva de ele.

Mergi la inceput