Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 14
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Unde sunteti tufetelor ?? Ilinca s-o fi apucat de referat, Anaan are ucenici, Monnvas gateste pestele, da' voi? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Neaaah...cand ma apuca chefu' de munca ma pun intr-un coltz si astept pana-mi trece:)))
Is aci, am mai dat cate un refresh in rarele momente cand m-a lasat Phiphi. Fiindca ea nu e consumerista sa aiba zeci de jucarii de-alea smechere, are o jucarie mare si lata: ma-sa...e buna si de trambulina si de macara si de sac de antrenament (box) etc.
Astept s-o doboare somnu' de pranz, da' in timp ce scriam m-am intors sa vad ce face: isi urcase coshul de cumparaturi pe canapea si incerca sa se bage in el
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Novus, eu am terminat cu ucenicii si acum incerc sa-l culc pe Andrei. Te sun mai tarziu
No, fiti atente ce ma preocupa pe mine la ora asta: am tot vazut in ultimul timp poze cu vedete si copiii din dotare si m-a frapat cum adultii sunt imbracati gros si acoperiti pana la gat, iar copiii sunt cu picioarele goale si imbracati subtire. Care o fi ideea?
http://www.perfecte.ro/foto/totul-despre-hellip-casnicie-sarah-jessica-parker-l-a-gasit-pe-mr-big-si-in-viata-reala/65737#image
http://www.perfecte.ro/foto/totul-despre-hellip-casnicie-sarah-jessica-parker-l-a-gasit-pe-mr-big-si-in-viata-reala/65738#image
http://celebritybabies.people.com/2010/04/09/spotted-katie-holmes-and-suri-city-girls/
Floric spune:
V-am tot povestit ca brailenii is uimiti, muti de mirare pentru felul cum autoritatile au actionat la zapada aceasta...Ieri, cand am fost pe teren mi-am luat aparul cu mine si am facut cateva poze prin oras si in judet. Urc pozele si le las cu dedicatie mai ales pentru Gianina...
De ieri au inceput sa si care muntii de zapada aduni pe la colturile strazilor.
Insa chiar acum ascult la tv ca vine IAR zapada, cod portocaliu. Deja ma crizez. DAr...totodata privesc si la oamenii care sunt sinistrati cu zapada de 5 m pe langa ei.
Ma tot gandesc la Gige. Cum or fi trecut peste cumpana asta dubla (si decesul si imposibilitatea inmormantarii crestineste, firesc). Tot la tv am vazut cum o femeie stea in casa langa trupul neinsufletit al sotului pt ca nu avea ce face. Groaznic!
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Ana, chiar nu pricep de ce copila aia trebuia sa fie in pampers si palton. Are omu meu o vb cand nu stiu eu cum sa ma imbrac si imi raspunde in "kuru gol si bunda". Cred ca stie el ceva si eu il subestimez.
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Sa fim in trend cu ce e pe afara.
Ce faci atunci când ninge? Depinde de natie. Pentru ca daca esti....
... american, stai la televizor, belesti ochii la reality show-uri si razi câteva galetuse de aripioare de pui. Dar musai bei cola dietetica, sa nu te îngrasi.
... scandinav, scoti schiurile si te antrenezi pentru Cupa Mondiala.
... austriac, te bucuri ca le iei banii fraierilor care vin sa se dea uta prin zapada.
... eschimos, profiti ca ai material de constructie proaspat si repari tencuiala de la iglu.
... rus, faci o plaja, razi o vodca si bagi un bat la copca;.
... sudanez, îi chemi pe aia de la National Geographic sa vada minunea.
...englez, bei un ceai si dai vina pe emigrantii din est.
...japonez, te înghesui cu ceilalti conationali sa faci poze la greu.
...chinez, aduni zapada, o topesti si exporti apa rezultata drept medicament traditional chinezesc.
...turc, ridici pretul la kebab si îi multumesti lui Allah ca ti-ai adus nevasta si familia la Berlin.
...canadian, râzi de americani.
... italian, suni neamurile ramase la Napoli si le povestesti ce porcarii fac astia din Nord.
...român.... stai ca prostul, îngheti în zapada si îi înjuri pe nesimtitii din guvern, ca iar au uitat ca "iarna nu-i ca vara".
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Aici link cu poze pt Gianina, cu dedicatie, dar si pt alte fete.
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/deszapezire/
Mai, e ceva straniu si nu stiu cum sa interpretez. De cand mananc controlat si pe zile, la ziua de carne, in speta azi, sambata, dupa ce mananc mi se face o pofta nebuna de dulce, dar pofta d-aia de mi se iau mintile adica musai sa bag ceva in gura. SI nu nitel ci sa imi simt mintile la locul lor. Acest fapt l-am sesizat si cand mananc "normal". Care ar fi explicatia? Adica eu m-as astepta ca organismul sa ceara zaharuri cand is "privata", adica cand mananc o juma de coaja de mar pe zi, nu intr-o zi cand mananc normal (adica, ciorba si eventual si felul 2) sau chiar daca mananc carne fiarta.
Monn, mi-ai facut o pofta de peste de numa pot. De vreo saptamana am fantezii...azi am gatat un borcan de peste marinat dar nu e ca ala la are visez.
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
floric, e normal ca proteinele sa iti dea chef "de dulce". baga si tu o bucatica de cioco neagra, te asigur ca nu se intimpla nik.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel floric, e normal ca proteinele sa iti dea chef "de dulce". baga si tu o bucatica de cioco neagra, te asigur ca nu se intimpla nik. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
asta vroiam sa zic si eu.
nu e straniu, e chiar normal...