Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

raportam si noi stare de sanatate execrabila: motanul e tot tusitor-behaitor, iar noi am fost ieri la medic si izia are laringita+traheita si eu otita+sinuzita asadar luam din nou antibiotice... nu stiu cind se va termina seria asta de boli si de antibio, ca nu trece luna fara sa luam

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Haoleu, fiecare are cate ceva "bun" Laringita e cand sunt f. f. ragusiti? Dar pe tine de ce te toty ataca sinuzita periodic?:((

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hai la referat ilink :)

io nu vreau sa mai stau pe-aci,am venit la socri, imi las odrasla 2 saptamini aici, asa ca vreau sa ma mai joc putin cu ea, stiu ca o sa imi para rau daca nu o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nu stiu de ce ma ataca, mi-e teama sa nu fac sinuzita cronica :((
pina sa se nasca izia nu am avut asa ceva, nici nu stiam ce e sinuzita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza. Is la cafea.

Azi dimi am fost la defrisare si vb cu fatuca asta, cosmeticiana, tare draguta de fel. Si imi povestea ca de un an are un nodol la san, langa mamelon care a crescut si e necesar urgent interventie. Are un tonus bun, nu ii e teama de alte consecinte. In fine...Ce mi+a ridicat un gand si am zis sa ma interesez in stanga dreapta este faptul ca, in urm ainterventiei va avea nevoie de recuperare si cat de cat protejare. Toate motivate la serviciu de un concediu medical. Insa mare mi-a fost surprinderea cat ea ff senina si impacata mi-a zis "cum sa stau in c.m., cine ma plateste"...Si de aici o intreaga discutie ca are dreptul si ea sarmana ma tot intreba cine o plateste, caci a avut discutia cu patroana care i-a spus ca ii da liber cat este in spital si cel mult 2-3 zile dupa care va trebuie sa vina la mnc adaca vrea sa aiba un salariu pe luna respectiva. Am ramas profund dezamagita de aceasta situatie deoarece salonul are cat de cat un prestigiu in oras, adica te astepti sa gasesti si oameni mai spalati la cap in conducere.

Intrebare: Aceasta fata, care are contract de munca, cu salariu stabil, insa primeste salariu 50% din productie, poate beneficia de ocncediu medical? Ca are dreptul stiu. Dar cine o plateste? Cine plateste concediul medical?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza. Is la cafea.

Azi dimi am fost la defrisare si vb cu fatuca asta, cosmeticiana, tare draguta de fel. Si imi povestea ca de un an are un nodol la san, langa mamelon care a crescut si e necesar urgent interventie. Are un tonus bun, nu ii e teama de alte consecinte. In fine...Ce mi+a ridicat un gand si am zis sa ma interesez in stanga dreapta este faptul ca, in urm ainterventiei va avea nevoie de recuperare si cat de cat protejare. Toate motivate la serviciu de un concediu medical. Insa mare mi-a fost surprinderea cat ea ff senina si impacata mi-a zis "cum sa stau in c.m., cine ma plateste"...Si de aici o intreaga discutie ca are dreptul si ea sarmana ma tot intreba cine o plateste, caci a avut discutia cu patroana care i-a spus ca ii da liber cat este in spital si cel mult 2-3 zile dupa care va trebuie sa vina la mnc adaca vrea sa aiba un salariu pe luna respectiva. Am ramas profund dezamagita de aceasta situatie deoarece salonul are cat de cat un prestigiu in oras, adica te astepti sa gasesti si oameni mai spalati la cap in conducere.

Intrebare: Aceasta fata, care are contract de munca, cu salariu stabil, insa primeste salariu 50% din productie, poate beneficia de ocncediu medical? Ca are dreptul stiu. Dar cine o plateste? Cine plateste concediul medical?

Poze Raru
Poze noi

Depinde de clasa la care se incadreaza concediul, acesta se suporta de angajator in prima parte si apoi de Fondul de sanatate- sau cum papuci ii zice.

Cel mai bine este sa vorbeasca cu inspectorul de resurse umane/contabila care se ocupa de contractul ei si o sa o lamureasca.

Mergi la inceput

Bianca, multumesc. E clar ca daca trebuie sa plateasca si patronul o parte, cat de mica parte, sigur nu va avea concediu. Caci asta era si problema. PAtroana NU vrea si nu ii convine sa stea cineva in CM sau CO caci ea le plateste darile la stat de fapt tot din banii lor, cumva, pt ca d-aia si au cazut la invoiala asta sa fie un salariu in cartea de munca, minim pe economie, si de fapt ele sa castige procent din productie. Ei, e o combinatie care atunci cand esti tanar si sanatos e valoroasa insa cand ai nevoie iti tragi palme ca ai batut palma asa.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Chatonel, ce v-ati virusat si voi !! insanatosire grabnica tuturor

Floric, da,are dreptul la concediu medical, dar probabil nu sunt cu platile la zi patroana are legislatia ei pe care daca o contesta cineva, zboara, cam asa e in Romania la privatii astia rasariti peste noapte unde patronul taie si spanzura

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Unde sunteti tufetelor ??

Ilinca
s-o fi apucat de referat, Anaan are ucenici, Monnvas gateste pestele, da' voi?

Mergi la inceput

Da, Novus, asa este. Asta era si problema ei. Ca daca ridica ciocul risca sa fie data afara. Mie imi pare tare rau de situatie ei, este o fata atat de constiicioasa si muncitoare incat e pacat ca patroana asta s-a ridicat si prin munca ei si acum o trateaza la comun.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Da, Novus, asa este. Asta era si problema ei. Ca daca ridica ciocul risca sa fie data afara. Mie imi pare tare rau de situatie ei, este o fata atat de constiicioasa si muncitoare incat e pacat ca patroana asta s-a ridicat si prin munca ei si acum o trateaza la comun.

Poze Raru
Poze noi

Da asa este din pacate in multe srl-uri si chiar nu au ce face saracii oameni deoarece ca sa-i dai in judecata ai nevoie de bani si timp la ce termene se dau in procese la noi

V-am povestit doar cat a durat pana mi-am recuperat eu cei amarati de 1000 ron dati imprumut,noroc ca prietena mea e avocat si nu mi-a luat bani dar la executor am platit vreo 350 ron ca sa ii recuperez dupa 2 ani, dar am reusit intr-un final, am recuperat 1.850 ron asa ca mai bine mi-i dadea ea fractionat dar daca nu m-a ascultat de fapt a dat bir cu fugitii, asta a fost, mi-a parut sincer rau de ea, avem fetele nascute in aceeasi zi si am vrut sa tinem legatura darrr m-a subestimat pt ca stia ca am semnat nimic si nu am avut nici martori

Mergi la inceput