Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Ma mai uitam si film si imi dadeam seama care e diferenta dintre noi si vest!

Si care da cu + in cazul asta?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Denisamada, io singurele analize ce mi le-am facut in sarcina au fost alea date de medicu' de famelie, si anume un set in trim. I, unul in II, unul in III. Cre' ca le mai am, daca ma uit pe ele dupa ce sa ma uit?...
Desi imi amintesc ca erau numa alea banale, leucocite, blabla, ca, fe...

Ig G rubella

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Ma mai uitam si film si imi dadeam seama care e diferenta dintre noi si vest!

Si care da cu + in cazul asta?

Nu stiu daca e vorba de plus si de minus.

Clar Romania are un plus pentru ca noi inca gasim mancare sanatoasa (nu ati vrea sa stiti ce e in SUA si cat costa aia cat de cat naturala).

Ideea e ca preluam ce e mai prost.

Am lucrat cativa ani in cercetarea de marketing, am avut studii si cu copii insa nu i-am testat decat in focus-grup.

Am citit mult insa si stiu ca "evolutia" se datoreaza acelei cercetari prin observare- comportamentul cu produsul in sine. Cel mai simplu exemplu e detergentul lichid de vase care initial era intr-o simpla sticle. Cei de la P&G mergeau acasa la gospodine sa vada cum folosesc detergentul. Ei au constatat ca dupa ce pun detergent pe burete o parte din el se prelinge asa ca au inventat acel tzutzuroi.

Io m-am uitat la film si cu un ochi cu care sa invat cate ceva- stiu ca suna ciudat.

Sincer, cred ca aia e directia in care ne indreptam. Si la noi s-a inceput plasarea de produse in scoli si gradinite, se vehiculeaza tot mai mult ideea de petrecere tematica and so on.

E clar ca nu poti feri copilul de "evolutia" pietei, depinde mult si de parinte insa parintele nu trebuie sa interzica chestiile astea negative ci trebuie sa le prezinte copiilor pentru ca ei sa dezvolte optiuni si sa aleaga. Noi le putem influenta alegerile.

V-am zis ca l-am dus pe Vladimir la McDo. El mi-a cerut pentru ca auzise la alti copii. Cu vreo saptamana inainte sa mearga i-am tot aratat pe strada McDo si ii ziceam ce nasoala e mancarea de acolo si cata carne are in ea (lui nu ii place carnea constient, daca nu ii zici ca e carne mananca). Am mers la MC, am cumparat Happy Meal. Nu s-a atins de nimic. A incercat niste cartofi- nu i-au placut. A baut doar sucul.

Va recomand si filmul Supersize Me. Cred ca v-am mai zis de el.

PS: stiti ca exista o mare lupta acum intre Jamie Oliver si Mc pentru ca Mc foloseste un ingredient care se pune in cea mai nasoala mancare de caini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata gagici!

pot si eu sa spun ca deocamdata romania sta bine la capitolul mincare si ca trebuie sa profitati cit mai mult de oportunitatile pe care le aveti (inca) de a minca fructe si legume de gradina si carne de animale crescuta inca corect.

Aici carnea chiar bio nu mai are acelasi gust ca in ro, pentru ca animalele sint crescute cu produse bio, dar nu afara, nu plimbate pe cimp (vacile) si porcii nu au nici pe departe acel gust bun, dulceag, ba mai rau, au un miros de vier (nu stiu sigur ca asta e mirosul, dar e o chestie care pe mine ma face sa nu pun gura pe el...

fructele si legumele bio nu mai sint aceleasi varietati de odinioara, au bagat si aici din cele "rentabile", care cresc repede si dau rod mult, dar asta e, bineinteles, in detrimentul calitatii. Si da, dint scumpe rau. Vara, cind ar trebui sa fie abundenta, noi mincam cele mai putine fructe, din cauza de pret: 6-7 euroo kilul de piersici/caise, 8-10 euro kilul de cirese etc... iar in ro am mincat zmeura de la tara cu 10 lei kilul de ne-am spart burtile!!!

si, din ce in ce, se degradeaza si ce spun eu aici, si va fi iremediabil :(( va trebui sa avem fiecare o gradina ca sa putem minca corect :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mai citez din perlele zilei si ma bag la somn:

"Nu vreau sa ma imbrac. Pa. Punct".

Ii zic ca trebuie sa ii pun ser in nas, sa ii spal mucii.
"Asta nu e o intentie buna. Asta e o intentie urata".

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Si la noi mucii au fost categorisiti ca fiind tare rautaciosi si le place sa ne tot deranjeze

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si acum buna dimineata !! nu ca m-as fi trezit acum

Raportam toata familia mucoasa , ger afara de crapa pietrele asa ca e binevenit un wkd la caldurica fara activitati
Ada tuseste de la muci, febra nu a facut asa ca-s multumita, sper sa-i treaca si mucii rapid ca tusea sigur ne tine iar o luna

Anaan, voi cum sunteti ??

Monnvas, pofta buna sa aveti azi !!

Ma pun sa ma uit si eu la documentarul Biancai

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

raportam si noi stare de sanatate execrabila: motanul e tot tusitor-behaitor, iar noi am fost ieri la medic si izia are laringita+traheita si eu otita+sinuzita asadar luam din nou antibiotice... nu stiu cind se va termina seria asta de boli si de antibio, ca nu trece luna fara sa luam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Neata!

Io-s in focuri: am avut deja o tura de ucenici, urmeaza alta; de obicei sambata nu am invatacei, insa acum i-au apucat silintele, fiindca au luni nu stiu ce lucrari. Acum am o jumatate de ora libera, asa ca beau un ceai si forumesc putin.

Andrei e bine, nu a mai facut febra, n-are muci, nu tuseste. Cred ca starea aia usor febrila a fost si de la oboseala, fiindca ieri a fost cam ostenit baiatul meu, pentru ca s-a culcat tarziu noaptea si dupa aia jap! la gradinita.

La mine sunt -24 de grade, tot asa o tinem de o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, ce slaba miscare...e weekend!!
Pentru mine cred ca 70% din zilele de weekend is printre cele mai plictisitoare din saptamana, ca de obicei huzby lucreaza 12-20 la clubul de copii Si asa greeeu trece weekendul!
Macar maine nu lucreaza ca seara are spectacol deci pana pe la 17-18 e cu noi
Nu ma lasati sa lancezesc p' aci, scritzi!
Desi zau ca ar trebui sa-mi termin referatul ca sesiunea e aci pe mine si io n-am decat vreo 6 pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mortal Ingi! Mi-l si inchipui emitand aceste maxime cu mutrita lui aia serioasa!

Mergi la inceput