Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Mai citez din perlele zilei si ma bag la somn: "Nu vreau sa ma imbrac. Pa. Punct". Ii zic ca trebuie sa ii pun ser in nas, sa ii spal mucii. "Asta nu e o intentie buna. Asta e o intentie urata". CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nu pot sa spun decit ca tare mi-ar placea sa-l vad pe Cristi al tau "de-adevaratelea"
Noapte buna.
Monnvas spune:
Gina, io l-am vazut fara sonor, doar cu subtitrarea.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Gina, io l-am vazut fara sonor, doar cu subtitrarea. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Bianca2503 spune:
Neata,
Pe link-ul respectiv sunt multe filme documentare. NU trebuie sa va dati cu parerea. Io, ma uit la chestii din astea ca sa ma informez pt meseria mea (chiar daca nu e pe domeniu).
Ma mai uitam si film si imi dadeam seama care e diferenta dintre noi si vest!
Ilinca_M. spune:
Halau.
Nu pot sa cred ca nemernica m-a trezit sambata INAINTE de 8!! Ziua cand ziceam si io ca o sa trag la aghioase de-o sa recuperez toata saptamana. Asta e ceea ce numesc eu un copil rau!:))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Vai da mine. La mnine pa telefon imi arata ca afara-s -24 de grade!!
Bine, ca io nu-mi scot nasul nicaieri weekendul asta, sa fie clar!
Ilinca_M. spune:
Denisamada, io singurele analize ce mi le-am facut in sarcina au fost alea date de medicu' de famelie, si anume un set in trim. I, unul in II, unul in III. Cre' ca le mai am, daca ma uit pe ele dupa ce sa ma uit?...
Desi imi amintesc ca erau numa alea banale, leucocite, blabla, ca, fe...
Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Nu pot sa spun decit ca tare mi-ar placea sa-l vad pe Cristi al tau "de-adevaratelea" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Io l-am vazut si e mega-iubibil!