Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
buhuhu!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada buhuhu! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
da
prezent
Monnvas spune:
Si io!
Bianca, pai sotul s-a laudat ca il cioparteste "peste juma de ora" si pe mine m-a mancat in posterior ca ma descurc si singura si ca nu vreau sa imi puta casa a peste inca juma de ora...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Si io! Bianca, pai sotul s-a laudat ca il cioparteste "peste juma de ora" si pe mine m-a mancat in posterior ca ma descurc si singura si ca nu vreau sa imi puta casa a peste inca juma de ora... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
gata? l-ai rapus?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Cu ajutorul consortului, evident, ca nu prea mai stiam care e sangele pestelui si care e al meu.
Dar maine... razbunarea va fi crunta. Cu mamaliga si usturoi, adica
Voi cum va descurcarati cu drumul la Cetatea de Scaun? Ati mai luat copilul de la gradi?
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
gata? l-ai rapus? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Tocmai ce am terminat de vizionat documentarul de la Bianca.
In ce lume ne crestem copiii?
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Apai nusu ce se intampla cu forumul asta, io am tot dat F5 si nu mai buhuhuia nimeni... Cred ca are o suferinta tehnica.
CRISTIAN (7.03.2009)
inapreda spune:
Desi banuiesc despre ce e vorba, de abia astept sa-l vad si eu; nu mi-e somn -asa mi se intimpla intotdeauna cind vin de la petreceri - dar inca nu am urmat sfatul Biancai si nu mi-am luat casti ; nici macar nu mai stau sa ma gindesc de ce nu m-am gindit singura la o solutie atit de la indemina
Monnvas spune:
Mai citez din perlele zilei si ma bag la somn:
"Nu vreau sa ma imbrac. Pa. Punct".
Ii zic ca trebuie sa ii pun ser in nas, sa ii spal mucii.
"Asta nu e o intentie buna. Asta e o intentie urata".
CRISTIAN (7.03.2009)