Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Anaan, Andrei se pare ca-ti mosteneste dragostea de litere precum si finetea !!
Olga, si la noi tabla a avut succes, am pus-o in dormitor si si-a mutat toti magnetii pe ea
Azi m-a surprins Ada ca stie sa numere in germana mai bine decat in romaneste
Ilinca, si eu stiu ca am facut ceva analize, alea cu toxoplasmoza si altele unde apareau anticorpii
Ce mai face Sophihi?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Io n-am facut de-astea cu cautat de anticorpi, toxoplasmoza etc; slava Domnului ca n-am tras si io o varicela, habar n-aveam ca e periculoasa pt. sarcina pana nu demult. La o a doua sarcina cred ca as fi mai precauta, da' nu e cazul:)))
Sophiphi sare pe canapea si chiuie. A mancat clatite cu branza, cereale cu lapte, i-am dat cu fortza pe ea niste pantaloni de casa noi, s-o mai scot din jeansi...a protestat din rasputeri, acum s-a impacat cu situatia:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
ILINCA, nu, nu era viu, ca al'fel ma elimina prin KO. 2-0 se refera la numarul de degete taiate.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
andiaroro spune:
Monn- Suntem colege de suferinta...Am cazut cu legatura de chei in mana si mi-am aranjat 2 degete.
A-ul si-a pus caciula sa nu-i fie frig lui Andrei.
La Alex e scarlatina si taman au terminat cu paduchii.
Nu stiu cum sta treaba cu analizela varicela.
Daca s-or face, sigur nu-s rezultate "instant", ca cei care nu stiu daca-s imunizati trebuie sa-si faca vaccinul imediat ce au intrat in contact cu un varicelos, daca vor sa se asigure ca scapa.
Bianca2503 spune:
Monn, eu in locul tau il bagam pe sotz cu tot cu peste in cada. Io nu suport mirosul de peste crud, desi peste mananc. Sper ca pana la ora asta l-ai matrasit.
olishka spune:
Novus ma bucur ca ii place Adei tabla
Roro aveti si voi de ce sa va feriti, nu gluma Sper sa treceti cu succes si peste invaziile astea
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Mi-a adus sotul un crap de 5 kile. Am incercat sa-l transez. Deocamdata masa e plina de sange, e 2-0 pt peste CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
venim cu ajutoare?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Anaan, multa sanatate si lui Andrei !! Si la noi circula niste viroze tare urate www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
e epidemie de rubeola. cica au inceput sa identifice si niscaiva virusuri gripale... incepeee!!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Si la noi in scoala e epidemie de rubeola de vreo 2 saptamani, in fiecare clasa sunt macar 2-3 atinsi (in unele chiar cate 10 dintr-un foc); teoretic, io stiu ca am facut "toate bolile copilariei" dar n-as baga mana in foc...chiar, cum poti sa stii daca ai facut sau nu varicela, rubeola etc, daca n-a ramas "in scripte" nimic?... Ce dragutz Anei, cum e el atent cu dna educatoare... Monnvas, da' crapul a fost adus viu? Io as fi plans langa el!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
te cati de anticorpi. pe aia de rubeola sigur ti i-ai catat in sarcina
denisamada spune:
iar vb singura... acum cd m-am prins si io cum sa scriu de pe telefon. si greu merge...