Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
multa sanatate copilasilor bolnavi, acum vazui ca nu sintem singurii
am vazut si ca david invata alfabetul sirian, ca andrei e prieten cu literele
fie-mea doarme, io fac o incercare de coliva :) adica am pus doar cereale mixte, nu numai griu si fierb acu la ele, apoi pun nuci (mierea o pusei deja).
chatonel spune:
bianca, vazui si io ceva din documentarul ala, pt mine era evident, nici o surpriza, insa ma bucur ca asta va face sa imi intelegeti optica in privinta Iziei si a consumerismului
Monnvas spune:
CHATO, sanatate! ai tras mult in ultima vreme, ba chiar amandoua...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel bianca, vazui si io ceva din documentarul ala, pt mine era evident, nici o surpriza, insa ma bucur ca asta va face sa imi intelegeti optica in privinta Iziei si a consumerismului Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
ma gandeam eu ca nu vei fi surprinsa, in sensul ca nu e ceva nou pentru tine...
simplyana_m spune:
Salut!
Intru rapid, ca am barbatul la cumparaturi! Bine, si eu sunt cu treaba, tocmai am terminat prog de clatire, dar iau o pauza inainte de ala de centrifugare.
La multi ani, Robert Andrei!
Multa sanatate, pentru mari si mici!
Pisigri, ia baga nasucul pe-aici! Gata pauza!
Bianca, merci pt documentar, mai vazusem bucati din el. Si sunt perfect de acord cu tine, nu-i putem izola pe copii de fenomenul asta (chiar daca in timp se poate lua atitudine si remedia situatia), insa ii putem influenta in alegeri.
Floric, e normal sa simti nevoia de glucide cand esti la regim de proteine, sunt o gramada de diete care se bazeaza pe principiul asta. Cauza e ca glucidele au ardere si digerare super-rapida, iar proteinele, super-grea. Tu simti stomacul plin cu carne, dar pana se transforma aia in energie dureaaaazaaa, problema ce ai-rezolva-o fulger cu glucidele, iar organismul stie (si cere). Si asa se si slabeste cu proteine, ca pana sunt procesate (se mai si consuma multa energie pe procesatul asta), dupa ce iti cere si cere si cere glucide, corpul apeleaza la rezervele de grasime (mai la indemana si ele ca sursa de energie, decat proteinele).
http://www.lucamic.blogspot.com/
chatonel spune:
citat din mesajul lui Monnvas CHATO, sanatate! ai tras mult in ultima vreme, ba chiar amandoua... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
merci
pup si pe novus, si pe cine ne-a mai incurajat
simplyana_m spune:
Chatonel, mare dreptate ai si tu cu calitatea proasta a mancarii de prin strainatati fata de Ro. Si aici e oribila carnea de porc, acelasi miros tampit, cum ai zis si tu! Noroc ca se gasesc tot felul de alte oratanii. De ex. am citit ca iepurele ce cel mai "curat", nu poate fi tratat cu hormoni si alte prostii, ca e sonsibilos si moare .
simplyana_m spune:
Na, ca-mi veni barbatu'! Ma duc la centrifugat, si-apoi la gatit! Tzuc!
Monnvas spune:
Si-a primit pedeapsa binemeritata: a fost ars pe rug, ca un crap eretic ce se afla pardon, pe gratar...
citat din mesajul lui chatonel ce face domnul crap? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way