BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

petra
ba sa ne deranjezi.
fetele sunt minunate.si sigur ai ce invata de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Histamina, sub ce ministru lucrezi acum? In piata la obor stiu ca erau niste sibienii care vindeau gaini de tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Petra, bine ai venit! Noi te primim cu drag daca vrei sa ne mai scrii. Da cum adica aproape adoptati? ( ca n-am inteles...)

Denisa, iti doresc multa putere si intelepciune. Eu te admir mult, stiu cate faci pt puiutii tai, cat te joci cu ei. Ca sa nu mai zic de mancare, curat. Pentru mine esti o super femeie, super mama. Si imi pare rau ca nu esti apreciata cum ar trebui si cum ai merita.

Bumblebee, ce frumos ai scris!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Sper sa fim toate la mi- cica de duminica vin iar ninsori!?! Valeeeeuuuu

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra73 spune:

multumesc mult de primire!
crispo, inseamna ca avem de finalizat actele. Dar ei sunt ai nostri, chiar daca inca nu cu numele, si noi ii iubim mai mult decat orice. Intotdeauna m-am intrebat daca se poate sa-i iubesti ca pe copiii tai, si sa stiti ca DA. Am asteptat 10 ani sa facem pasul asta, sa fim pregatiti, si la un moment dat am facut-o. Si nu unul, cum ne-am gandit, ci doi. Sunt minunea noastra!!!. Iar daca Doamne -Doamne va vrea vreodata sa avem si copilul nostru biologic, sincer, nu stiu daca dragostea pentru el va putea fi mai mare.
scuze ca m-am intins, dar am raspuns oarecum la subiectul lansat de paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Petra, chiar nu te-ai intins ...ma bucur ca am o parere la cald. Cati ani au copilasii? Vrem sa stim mai multe despre voi si poti sa te intinzi cat vrei tu...mie imi plac postarile lungi
Cristina, eu prefer de 1000 de ori zapada, decat frigul...si mie imi place iarna cu zapada. E adevarat ca mor pana il imbrac pe Raul cu toate hainele, dar sunt copil de iarna(nascuta in dec) si poate de aceea e anotimpul meu preferat.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Petra, . Bravo, inseamna ca ai un suflet mare si multa dragoste in el. Wow, mai ales ca e vorba de 2 copilasi ( de asta credeam ca te referi la altceva cand ai zis aproape adoptati)- nici nu ma gandeam la varianta de a adopta 2 copii deodata. Eu vad cat e de greu cu unul.. Sa iti dea DD multa sanatate, sa ii poti creste frumos, sa iti aduca multe bucurii. Mie mi-ar place sa ne mai scrii, sa ne spui cum ii cheama, daca au inceput sa umble.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Mie nu/mi place nici zapAda, nici frigul. Astept +10 grade, sa imi scot nasul la aer. Luni nici nu amfost la masaj, ca ma enerveaza vremea!!! Si is stresata sa nu ma bulgareasca copiii- prea rau era in generala si liceu, eram traumatizata!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

printzu si printzi, cum ii alintam noi, au 1 an si 3 luni, si sunt la noi de cand aveau 2 luni.
revin...

Mergi la inceput

...am revenit
noi i-am botezat sara si luca. Sara umbla de la 11 luni, luca de la un an si o luna. Vorbesc pe limba lor, se joaca impreuna de cele mai multe ori, se iubesc, isi dau unul altuia sa manance din manuta, si... sara e satena cu ochi albastri, luca brunet cu ochi negri. Toata lumea ne intreaba daca sigur sunt gemeni. si noi ne-am intrebat. e foarte frumos cu ei, dar nu usor. nici o secunda nu am regretat alegerea aceasta si ne simtim binecuvantati si norocosi ca sunt sanatosi, se dezvolta absolut normal varstei, sunt veseli, dragastosi si ...frumosi
si normal, ca voi toate, ma consider cea mai fericita mamica din lume

Mergi la inceput