BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, sanatate multa bunicii! Off, numai la spitalele noastre sa nu ajungi!

Fetele, am luat o sfecla rosie. Dar ce fac cu ea? Parca ziceati ca numai suc e buna pt bebei???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra73 spune:

bumblebee, sanatate multa bunicii
mesajele mele sunt mai in urma, dar cred ca doar acum au aparut,fiind moderate.

sper sa intru si eu in timp real ca parca sunt in filmul ala The lake house (care de fapt mi-a placut tare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Petra, abia acum am vazut mesajele tale( sunt la pag 11 si 15). Mai scrie 2 mesaje ( chiar scurte) , iar apoi ( dupa 10 mesaje), vei putea scrie in timp real, fara sa mai fie moderate mesajele. V a trecut la un somn intre un an si o luna- un an si 3 luni- atat a durat finalizarea procesului .

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu am uitat sa-i spun bun venit Nataliei! Felicitari Adriana, sa va traiasca

Alice, am citit undeva ca e ok acolo,drept sa spun nu m-am interesat, tocmai stiind ca nu avem sanse sa ajungem acolo. Adica sanse or fi, dar nu imi doresc chiar atat de tare. Pot sa ma multumesc cu Germania de exemplu

Bumble, ma bucur ca e bine bunica.

Am facut bomboane de cioco cu avocado, acum astept sa mai treaca o ora sa vad cum s-au facut in congelator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bumble, sanatate bunicii. Ma bucur ca e mai bine

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor multumim de urari cu intarziere va servesc cu o felie de tort ,am avut 2 randuri de musafiri ieri si astazi

Alina sanatate bunicii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare!!
Eu am crescut la 4 camere si nu imi e ca e frig iarna sau cald vara. Astea se rezolva. Frigul cu centrala si eventual facem tavan fals si il izolam( asta din ce am prins din discutiile barbatilor) si vara aer conditionat. Mie imi e groaza de urcat 4 etaje.
Azi au fost cei cu ap sa-l vada pe al nostru. Eu nu eram acasa, dar Cosmin a zis ca d-nei i-a placut mult. Si seara ne-au si sunat sa mergem maine la negocieri. Mie mi-ar place mult ap ala ca e f mare, e intr-o zona buna, dar mai vedem. Au cerut destul de mult pe el, 60.000 euro, dar sambata am fost la o agentie imobiliara si mi-au zis ca ap in zona aceea sunt cam 80.000. Vedem maine cum negociem.
Oricum, eu la casa, in afara orasului (zona limitrofa) nu ma duc, in oras, nu ne permitem, asa ca ne ramane doar apartament.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput